42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

güncele taşınması gereken bir başlık

Muhtesemsin gerçekten cok etkilendim ve simdi defter tutmaya basladim ins bende basaricam bundan seni okuduktan sonra kesinlikle eminim artık cok cok ama cok tesekkurler

Merhaba arkadaslar ben yeniyim forumda bu sekle benzer bir bucuk ayda bende 15kg vermistim.aydni herseyi az az yedim aksam yemekgini erken yedim gunde 3 saat evin icinde salonun basindan sonuna oyle yurudum bebek vardi diye disarda yuruyemedim kis ayi idi hic ama hic sarkmadim vucudum inanin. 85kg dan 70 se gelmistim arada hamile lik emzirme stres falan derken simdi 87 kiloyum ve bu sekilde beslenecem ve yuruyus bandi aldim bugun 10 aralik 2015 ve ocagin 26 sinda kas yag ve su degerlerime bakmak icin ditetetisyen randevum var sizlere aktaracagim.27 yasinda 1.63 boy 87 kg .goscakalin simdilik

Gerçekten alkışlıyorum sizi.Ruhum ac midem değil aslında bunu bildikten sonra da cozum kolaylasıyor.hersey kendi elimizde.

Ya ben ne zaman boğazıma hakim olucam...
spor yapmadan kg verebilir miyim
yemekler neden bu kadar güzel...
Şakaya vuruyorum ama gerçekten ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum.

gercekten en etkilendigimi ve motive oldugum basari oykusu tebrikler ve ben bu kisiyi cok cok merak ettim eski ve yeni halini

Bu yaziyi daha oncede okumustum ozamanlar vermem gereken sadece 10 kiloydu simdi maleef 33 kilo simdi daha cok etkiledi cunku butun o sisman olmanin zorluklarinı daha fazla yasiyorum bu gun oturup dolabimda beni bekleyen kucuk beden kiyafetlere bakip agladim sinirimden, artik hic alisverise bile gitmek istemiyorum 48 50 beden aldiktan sonra en guzel kiyafeti alsan ne ise yarar bugun ins. Karar verdim bende basaracam artik canima tak dedi uzun suredir diyet yapma dusunceleriyle bogusuyorum . Bu yazidan anladimki calistigin ortamda ,misafirliklte nerde olusan ol bir yemek yagli kalorili bile olsa az yedikten sonra kilo verilir ve tabiki en sevdigim spor acik havada yuruyus. buraya her ay verdigim kiloyu yazcam Allah bu verdigim kararda utandirmasin ins. Kilo vermek isteyen herkese azim ve kararlilik nasip etsin.

Hangi forumdu bu,arkadaş halen zayıf mı?

gerçekten çok güzel bir hikaye. bunu daha önce okumuş ve etkilenmiştim. umarım hala zayıftır bu arkadaş geri kilo almamıştır.

araştırdım taylan kümelinin sitesinden alıntıymış ama yine de o sayfayı bulamadım :/
evet biliyorum onu doktorum programmina bir kac kez katilmisti basarili bir Kadin.. cok eskioldugundan sitesinden silmis olabilir...ama böyle hikayeler cok etkileyici...yani güzelde yazmis bikmadan okumustum ve cok etkilemisti hala motivasyonum düstügümde dönüp dönüp okurum...asil hikaye sahibini bulup kisa soru cevab yapabilsek cok faydali olurdur diyet topigi icin ama can sagligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…