-
- Konu Sahibi Gxuxldemir
Gerçekten bu yazı benim diyete başlamama neden olan yazıdır. Bunu biryerde okumuştum ve ogün karar verdim dıyet yapmaya ve başladım 2ayda 16 kilo verdım engüzelıyse eskı yeme alıskanlıklarımdan eser kalmadı.. Eskıden olsa gece yemeler çikolatalar gofretler artık hiçbirı yok şuan bir pizza restoranındayım 1küçük pizza ve kola istedim zaten 4dilim olan pizzanın sadece 2dilimini yıyebıldım 3.yemeye zorladım kendımı yıyemedım. Artık canım hicbir yiyeceği delice istemiyor.. 80 kilodan 64e düştüm mutluyum.
Gerçekten bu yazı benim diyete başlamama neden olan yazıdır. Bunu biryerde okumuştum ve ogün karar verdim dıyet yapmaya ve başladım 2ayda 16 kilo verdım engüzelıyse eskı yeme alıskanlıklarımdan eser kalmadı.. Eskıden olsa gece yemeler çikolatalar gofretler artık hiçbirı yok şuan bir pizza restoranındayım 1küçük pizza ve kola istedim zaten 4dilim olan pizzanın sadece 2dilimini yıyebıldım 3.yemeye zorladım kendımı yıyemedım. Artık canım hicbir yiyeceği delice istemiyor.. 80 kilodan 64e düştüm mutluyum.
valla allmost sana imreniyorum..ben 6kiloda kaldim :)
mahsallah sana adim adim hedefine yaklasiyorsun..
ben tembellestim bu aralar spor falan yapamiyorum eski azmimi nasil geri kazanicam bilmiyorum
yediklerime ne kadar dikkat etsemde spora baslamam sart..
şimdiye kadar okuduklarımın içinde en çok bundan etkilendim sanki beni anlatmış çünkü kilo sorunu olan herkes aynı şeyleri yaşıyor ben başaracağım bu yazıyı okuduktan sonra inandım buna çünkü daha 22 yaşındayım ve allah izin verirse önümde çok uzun zamanlar var ve bu zamanımı kendime hayran birisi olarak geçirmek istiyorum aynalara düşman birisi olarak değil ve artık insanlara ben kendimi böyle seviyorum diye yalan söylemek istemiyorum çünkü bunun sevilecek bir yanı yok istediğim hiçbirşeyi alamıyorum yürüyemiiyorum yürüdüğümde nefes nefese kalıyorum çünkü ve yeni ortamlara girip insanlarla konuşmak istemiyorum kendimi güvende hissetmiyorum ama artık bunu değiştireceğim yeni bir elif doğacak bu bedenden bu sefer başaracağım biliyorum çünkü ben istersem herşey mümkün :)
sen bukadar kararlı ve azimle başlarsan emin ol yapamayacağın bişey değil,aferin doğru yolda ilerlemeye devam et,
merhaba arkadaşlar yazıyı okuyunca bende çokk etkilendim benimde 22kilo falan fazlam vardı hala varda ,bence diyet rejim sözü kötü olmakla birlikte sanırım olmadan olmuyor yani istediğin kiloya gelince herşeyden azar azar yiyip belki koruyabiliyorsun ama verirken öyle olmayor malesef ben şu an oniki kilo verdim daha bir on kilom daha var o yazıdaki arkadaşa katıldığım şey yürüyüş olayı sarkmaları engelliyor bende şu an sarkma yok tabi hala çok fazla kilom olduğu için karnım var fakat midem kiloma göre dümdüz emek vermeyince olmuyor ,he bu arada ben aslında bu yazıya başka birşey için başlamıştım ilk dönem hızlı kilo veriliyor ama sona duruyor orda sakın kimse pes etmesin tekrar düzeliyor ben ilk altı kiloyu verdikten sonra bir ay durdu sonra gene vermeye başladım çok üzülüyordum veremiycem diye ama hala deam ediyorum biliyorum gene duracak ama tecrübe edindim tekrar başlıyacağını biliyorum pes etmeyin diye yazmak istedim.ayrıca o yazıdaki arkadaş hiç duraklamadan kilo vermiş ya şanlıymış yada gerçekten beyin birşeyler yapıyor hepinize başarılar diliyorum tabii kendimede
Bu başarı öyküsünü okuduktan sonra daha kolay beynime söz geçiriyorum.1 Temmuzda rejime başladım boyum 1.58 kilom 79 bakalım hedefteki kiloya 57 ulaşabilecekmiyim, eğer başarabilirsem bende öykümü yazacağım.En son 1 ağustos 75,5 kiloydum sık sık tartıya çıkmıyorum ki moralim bozulmasın.7 aylık kızım var yani 2.doğumdan sonra böyle oldu.Hamileyken 10 kilo aldım daha sonra iştahım arttı yedikçe kendimi mutsuz hissediyordum fakat çok daha çok yemeye başladım kıyafet bulmak zorlaştı herkes çirkin olmuşsun çok kilo almışsın ve bunun gibi birçok kötü espri yapmaya başlayınca ve o gün tartıya çıktığımda 79 görünce kararımı verdim daha önce diyetisyene gitmiştim fakat arkadaş gibi sanki daha çok yemeye başlamıştım şimdi herşeyden çok az yemeye özellikle gece belli bir saatten sonra yemiyorum istediğim kalorili yiyecekleri sabaha saklıyorum miktarı azaltmak ve ben zayıflamak için bunu yapıyorum demek önemli annemle iddaya girdim umarım kazanırım..