42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

harika bir başarı. bu bayanın deniz egece diye bir zayıflama uzmanından yardım aldığına eminim. çünkü ben cd sini dinlemiştim cümleler bile aynı. herşeyi beyinde bitirmeyi öğretiyor adam. sonuçta bu kadar başarılı oluyor işte. deniz egeceyi araştırın derim gerçekten çok destek verici bir adam

tek kelimeyle şunu söyleyebilirim zayıflamanın sırrı spor bende yiyerek abartmadan tabi günde 1.5 - 2 saat spor yapıyordum 1 saat yürüyüş 1 saat bel karın sırt bacak ve kollar için spor yapıyordum evde,15 günde belli etti 1 ayda tamamen fark ediyorsun zaten iş sporda tabi yemekleride abartmıyordum ilk 3 gün detoks yaptım 2 gün tam yaptım 3. gün dayanamadım maydanoz suyunu değil maydanozun kendisini yedim sonra yemeğe başladım pizza hamburger yediğimi hatırlıyorum 36 beden oldum tabi kiloyu korumakta önemli,:) sporu dene farkı göreceksin

benim kgm sabitlendi çok çok yersem 62 biraz dikkat edersem 60 oluyorum hayatımı değiştiren bu bayanın topiğine de ara sıra bakıyorum en güzeli de Allahın bize bahşetmiş olduğu herşeyi yiyebilmek hiçbir şeyden mahrum kalmamak bir de aman şuraya gidecem yok buraya gidecem ne yiyecem derdinin olmaması her yere de giderim gezerim tozarım aynı zamanda zayıflarım bu arada açık büfe de bile bu mantığı uyguluyorum ve herşeyin tadına bakarak ince kalıyorum

canım benim bu bayanın mantığı ;bir kaşık ta aynı tat, bir tencere de , bir parça da aynı tat bir tepsi de... ben sadece bunu kazıdım beynime ve çok nadir tartıldım devamlı tartılma hiç spor yapamadım maalesef yine de bir senede 20 kg verdim her yemekte şunu düşünüyorum şimdi bu yemekten bir kasede yesem aynı tat 2 tabak ta yesem aynı tat üstelik az yersem incecik oluyorum ...valla yemeğin üstüne burma kadayıf bile yiyorum ama az bir parça ..ve mutlu mesut yaşıyorum herkese tavsiye ediyorum

güzel bir hikaye..aslında yaşam tarzını değiştirmek aburcuburu eve sokmamak,kızartma yerine haşlama yemek,tatlıyı kırk yılda bir yemek,şekeri meyveyle almak,bol sebze yemeği tüketmek,zeytinyağı kullanmak,eti sütü yoğurdu peyniri ihmal etmeden yemek ve her gün en az 40 dakika yürümekle bir ömür fit ve sağlıklı kalınabilir..
arada tabi ki günler olur doğumgünleri olur abartabiliriz ama önemli olan sanırım ertesi gün bunu telafi edip yememekte sır..

bu arada 42 kilo veren biri eti genetik olarak sıkı olsa bilr spor yapsa bile sarkar...ona inanmadım mutlaka az da olsa sarkmıştır deri genişliyor bi kere 42kilo bi insan kadar kilo...

merhaba her bunye bır değildir ... ayrıca uzun surede bol yuruyusle verılmıs 42 kıloda vucut sarkmaz dıye dusunuyorum

konu sahıbınıdetebrık edıyorum cıdden çok ciddi manalar ıceren bır yazı olmuş...

şişmanların duygusunu anlatan ve onları hırslandıran cok guzel bır yazı tesekkürler

42kilo verip hala sımsıkı olunacagına inanmıyorum mutlaka gevşeme az da olsa olur benim fikrim zaten bu...sizinkine de saygı duyarım..

ben 18 yaşındayım 1 ay sonra 19 uma giricem 160 BOY 60 kilom var sarım sak ayı içmeye başladım vücudum çok zor kilo veriyo çok çabuk kilo alıyor diyetisyene gittim herşeyi yasak etti büyüme çağında olduğumdan verdiği diyeti uygulamadım bunalıma giricem kilo veremiyorum irade sıfır hareket sıfır sıtaj görüyorum 8 den 5 e kadar iş yerinde masa başındayım sonra eve gidip ygs ye çalışmam gerekiyo yada okadar yorgun oluyorum ki uyuya kalıyorum buyüzden sporda yapamıyrum yaza mezuniyetim var ama ben bu kilolarla oraya asla gidemem 10 kilo fazlam var yardımcı olum lütfennn..

mükemmel bir yazı ne güzel anlatmış duygularını yüreğinize sağlık verdiği kiloları bile unutturdu bu duygular düşünce biçimi kilolar sadece bir parçası olmuş bu düşünce biçiminin bu felsefenin gerçekten her sorunu hallederiz bu yöntemle kocaman teşekkürler sevgiler

Selam kızlar

Gecen gun bir arkadasımı gördüm. Zaten zayıf çiti piti bir kızdı. Ama bu sefer cok zayıflamış gördüm onu. Nedenini sordum, d vitamininden, dedi. Kemik erimesi olduğu icin d vitamini takviyesi alıyor bu da onun metabolizmasını cok hızlandırmış.

Diyeceğim odur ki, tahlillerinizi ihmal etmeyin. D vitamini eksikliği kilo vermeyi gercekten engelliyor.

Vallaha okudukça azmim arttı sanki gerilim romani okuyormus gibi masaallah size.. tebrik ediyorum harikasiniz hayran kaldım size :)

bu hikayeyi okuduktan sonra bile motive olamadım kendime ne diyeyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…