- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ya ben ne monta nede fiyata değil konu sahibinin eril enerjisine şaşırdım mesajlaşma görselini okuyunca.
Sanki flört değil de ne bileyim ana oğul sohbeti gibi geldi
-sabret oğlum anan maaşını alsın ne yapar ne eder alır sana o montu gibi olmuş
Ben öyle bir şey demedim kadını üstüme salma calciferSugar Mommy gibi mi?
E yavrum sen ısrar etmişsin alma demiş sana ısrarla birsey işte demişsin adam da istemiş kasten yaptığı belliŞimdi de böyle yazmış kızlar niye beni böyle deniyor ki
Çok abartılı hediye secmisMerhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Neden alınsın. Eril enerji vericidir ben bir ilişkide erkeğe birşey alınması taraftarı değilim. Bir kadın olarak bir erkeğin hayatını yeterince guzellestiriyoruz birde hediye mi vereceğiz. Takip ettiğim tüm ilişki ve evlilik danışmanları da bu minvalde önerilerde bulunuyor .Neden ki?
Bence istediği montu al, altına birde etek almayı ihmal etme sakın kombin yapıp giysin premses...Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
İyi de sizin maddi durumunuzu bilmiyor mu? Sizde bu beni aşar diyecektiniz. Bir de maaşıma bakayım filan yazmışsınız. O da size pahalı bir hediye alacaksa olabilir. Ama siz ona 8000 tl mont alıp, o size bir peluş hediye edecekse suistimal etmiş olur.Kızlar neden böyle beni denedi ki cimri biri olup olmadığımı mı test etmek istedicimri değilim ama gerçekten çok zorlanırdım
O evlilik danışmanlarının da %90’ı ya boşanmış ya bekar hayatında kimse yok.Neden alınsın. Eril enerji vericidir ben bir ilişkide erkeğe birşey alınması taraftarı değilim. Bir kadın olarak bir erkeğin hayatını yeterince guzellestiriyoruz birde hediye mi vereceğiz. Takip ettiğim tüm ilişki ve evlilik danışmanları da bu minvalde önerilerde bulunuyor .
Hayatımda duyduğum en saçma seyNeden alınsın. Eril enerji vericidir ben bir ilişkide erkeğe birşey alınması taraftarı değilim. Bir kadın olarak bir erkeğin hayatını yeterince guzellestiriyoruz birde hediye mi vereceğiz. Takip ettiğim tüm ilişki ve evlilik danışmanları da bu minvalde önerilerde bulunuyor .
Yok hiç öyle değil :) bir lafa bakarım laf mı diye bir adama bakarım adam mı diye sözünü çok düstur edindim öneri ve bilgi aldigim insanı iyi gözlemlerim. İlişki danışmanları benim aksimi de dusunebiliedi açıkçası umrumda olmazdı onlar öyle salık verdiği için böyle düşünmüyorum. Sadece fikrimi biraz bilimsel desteklemek istedim. Birde birinin hayatında kimse olmayisinin veya boşanmış oluşunun ilişki namına birşey bilmemek olduğunu da düşünmüyorumO evlilik danışmanlarının da %90’ı ya boşanmış ya bekar hayatında kimse yok.
Olabilir.Hayatımda duyduğum en saçma sey
Hayatımda daha saçma çok az şey duydum. Eril enerjinin verici olma durumunu biraz yanlış anlamış olabilir misiniz? Tamam babalar gününde çiçek alınmaz, doğum gününde sanki kadınlar kadar umurlarında gibi sürpriz yapıp mum üfletilmez belki, hediyelere boğulmaz ama neden hiç hediye alınmasın? Aile bireylerime, yakın arkadaşlarıma, kırk yabancı olan çocuğumun öğretmenine, evlenen iş arkadaşıma layık görebildiğim hediyeleri eşime/sevgilime neden almayayım ki, suçu erkek olmak mı, ne gerek var bu kadar taktikle yaşamaya? İçinizden geldiği gibi yaşayın yahu, kasmayın bu kadar, ilişki danışmanı falan…Neden alınsın. Eril enerji vericidir ben bir ilişkide erkeğe birşey alınması taraftarı değilim. Bir kadın olarak bir erkeğin hayatını yeterince guzellestiriyoruz birde hediye mi vereceğiz. Takip ettiğim tüm ilişki ve evlilik danışmanları da bu minvalde önerilerde bulunuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?