- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yoklamış sizi.Şimdi de böyle yazmış kızlar niye beni böyle deniyor ki
Sizin ki daha beter.üzgün sigarali emoji vardi şuan o olsaydi guzel olacakti buraya.
Montu gördüm bir şey diyemem o mont veya başka artık o fiyatlardan başlıyor güzel veya değil o ayrı bir konu. Herkes cuş yazmış ben o kısımdayım ekonomi uzmanıyım yani calcifer anlayacağınMontu gördün mü?
Kimse size helal olsun demeyecek. Kocanız da.Yıllardır çalışıyorum 15 yıllık evliyim, ben kocamdan bile isteyemem 4 binlik mont. Hoş istesemde almaz
Benim eşime kitlemeyi düşündüğüm mont 8 bin lira.Montu gördüm bir şey diyemem o mont veya başka artık o fiyatlardan başlıyor güzel veya değil o ayrı bir konu. Herkes cuş yazmış ben o kısımdayım ekonomi uzmanıyım yani calcifer anlayacağın
Direkt monte et canomBenim eşime kitlemeyi düşündüğüm mont 8 bin lira.
Neden ki?Erkeğe hediye alınmaz . Hediye almayın
Premses erkekler irrite edici affedersiniz kızmayın nolur ya küfür etmemek için bu şekilde naif yazdımMerhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Kendin kaşınmışsın.500 liralık kazak mı isteyecekti?. Adam da o ne özgüven o demiş yani.Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Kimse size helal olsun demeyecek. Kocanız da.
Bu mont kışlık bile değil.bilinçsiz tüketici.4.599,99TL
laf sokmak için değil adınıza gerçekten üzüldüm insan kendi çalışıp istediği montu alamaması yani kocanızdan beklemeyin maaşınızla alın nolurYıllardır çalışıyorum 15 yıllık evliyim, ben kocamdan bile isteyemem 4 binlik mont. Hoş istesemde almaz
Montu gördüm bir şey diyemem o mont veya başka artık o fiyatlardan başlıyor güzel veya değil o ayrı bir konu. Herkes cuş yazmış ben o kısımdayım ekonomi uzmanıyım yani calcifer anlayacağın
O kadar da pahalı değil aslında günümüze göre.ısrar edince adam da göndermiş işte.emin olamadim ben.liseli gibi de dandik birşey alınacak değil ya.Denemedi yaw.Velev ki denedi bu deneme ancak sizi donunuza kadar soyup soyamayacgnin denemesidir.
Cidden kotonda bile montlar 2 bin ustu olmuş en uygun fiyatli yerler4 bin hiç fazla degil mont icin ama sevgiliye almaya değmez. Kendine almak istese cuş yazmazlardi bence cogu kişi.
Ne ara konu açtın sen de yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?