• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4000 liralık mont

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi de böyle yazmış kızlar niye beni böyle deniyor ki 😕
Yoklamış sizi.
Maaşı alınca bakarım falan dediğiniz için espri yapıyorum demiş. Alırım deseydiniz gerek yok demeyecekti.
Hangi marka bilmiyorum istediği mont ama maalesef eli yüzü düzgün,uzun ömürlü bir mont o fiyatlara geliyor hatta daha pahalıya bile var.o da belirli markalardardan giyiniyorsa onu söylemiş olabilir. Ha sizden istemesi normal değil tabi ki ama sormayın bence bir daha. Uygun gördüğünüzü alın.
Ben kasım indiriminde kendime Mangodan 1 anorak, bir kolsuz yelek mont aldım. Anorak 3.500 tl,yelekte 2.200 liraydi ikisini 2.800tl'ye aldım indirimden,ha indirim yakalayamasaydım birini alacaktım zira 10 senelik montum var bu markadan hala çok iyi durumda en ufak zarar görmedi ki defalarca yıkadım senelerce giydim. Bu aldıklarımda uzun süreli kullanmak icin.
Twistten 1 kot ceket aldım (parka tarzı farklı farklı desenli bir şey)2.000tl idi indirimde. Kolları örgülü daha kalın bir kot ceket 4 bin liraydı.
4.000 tl çok çok pahalı değil bence. Ha normalde kendisi almıyor,giymiyordur o fiyatlara birşeyler ona birşey diyemem. Ama maalesef fiyatlar ucmus.
Sağlam,uzun süre giyebileceğimiz parçalar o fiyatlara.

Son düzenleme:
Montu gördün mü? :KK70:
Montu gördüm bir şey diyemem o mont veya başka artık o fiyatlardan başlıyor güzel veya değil o ayrı bir konu. Herkes cuş yazmış ben o kısımdayım ekonomi uzmanıyım yani calcifer anlayacağın 🤣

Montu gördüm bir şey diyemem o mont veya başka artık o fiyatlardan başlıyor güzel veya değil o ayrı bir konu. Herkes cuş yazmış ben o kısımdayım ekonomi uzmanıyım yani calcifer anlayacağın 🤣
Benim eşime kitlemeyi düşündüğüm mont 8 bin lira. 🥴

Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Premses erkekler irrite edici affedersiniz kızmayın nolur ya küfür etmemek için bu şekilde naif yazdım 😅

Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…
Kendin kaşınmışsın.500 liralık kazak mı isteyecekti?. Adam da o ne özgüven o demiş yani.😂

Yıllardır çalışıyorum 15 yıllık evliyim, ben kocamdan bile isteyemem 4 binlik mont. Hoş istesemde almaz😕
laf sokmak için değil adınıza gerçekten üzüldüm insan kendi çalışıp istediği montu alamaması yani kocanızdan beklemeyin maaşınızla alın nolur

Cidden kotonda bile montlar 2 bin ustu olmuş en uygun fiyatli yerler 😄 4 bin hiç fazla degil mont icin ama sevgiliye almaya değmez. Kendine almak istese cuş yazmazlardi bence cogu kişi.

Cidden kotonda bile montlar 2 bin ustu olmuş en uygun fiyatli yerler 😄 4 bin hiç fazla degil mont icin ama sevgiliye almaya değmez. Kendine almak istese cuş yazmazlardi bence cogu kişi.

Dün baktım kotonda şişme montlar 1.800 tl , Kaşeler 2.000 ile 3.000Tl arasında

Ya ben ne monta nede fiyata değil konu sahibinin eril enerjisine şaşırdım mesajlaşma görselini okuyunca.
Sanki flört değil de ne bileyim ana oğul sohbeti gibi geldi
-sabret oğlum anan maaşını alsın ne yapar ne eder alır sana o montu gibi olmuş :KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back