- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Yoklamış sizi.Şimdi de böyle yazmış kızlar niye beni böyle deniyor ki
Maaşı alınca bakarım falan dediğiniz için espri yapıyorum demiş. Alırım deseydiniz gerek yok demeyecekti.
Hangi marka bilmiyorum istediği mont ama maalesef eli yüzü düzgün,uzun ömürlü bir mont o fiyatlara geliyor hatta daha pahalıya bile var.o da belirli markalardardan giyiniyorsa onu söylemiş olabilir. Ha sizden istemesi normal değil tabi ki ama sormayın bence bir daha. Uygun gördüğünüzü alın.
Ben kasım indiriminde kendime Mangodan 1 anorak, bir kolsuz yelek mont aldım. Anorak 3.500 tl,yelekte 2.200 liraydi ikisini 2.800tl'ye aldım indirimden,ha indirim yakalayamasaydım birini alacaktım zira 10 senelik montum var bu markadan hala çok iyi durumda en ufak zarar görmedi ki defalarca yıkadım senelerce giydim. Bu aldıklarımda uzun süreli kullanmak icin.
Twistten 1 kot ceket aldım (parka tarzı farklı farklı desenli bir şey)2.000tl idi indirimde. Kolları örgülü daha kalın bir kot ceket 4 bin liraydı.
4.000 tl çok çok pahalı değil bence. Ha normalde kendisi almıyor,giymiyordur o fiyatlara birşeyler ona birşey diyemem. Ama maalesef fiyatlar ucmus.
Sağlam,uzun süre giyebileceğimiz parçalar o fiyatlara.
Son düzenleme: