• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4000 liralık mont

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mont bu dimi? Çöp torbasına benziyor bu mont. Buna 4.599,99 TL çok ya :D O okyanusprensesi000

dougles-kaz-tuyu-erkek-mont-siyah-kaz-tuyu-mont-lufian-297364-71-B.jpg

Merhaba kızlar
1 Ocakta erkek arkadaşımın doğum günü var ona hediye almak istedim
İlk başlarda istemedi gerek yok falan dedi ben de ısrar ettim
İstediğin bir şey varsa alayım dedim
Israrlarım üzerine 4 bin küsurluk bir mont linki atmış
Ocak ayında zam alacağız onu biliyorum ama şu sıralar azıcık sıkışık olduğumu o da biliyor
Sıkıntı değil ek hesap kullanırım,limit artırırım bir şekilde alırım ama..
Bana çok tuhaf geldi
Ben ondan hiç böyle bir şey istememiştim…

Kendim kadınım bana bile eşim böyle bir şey sorsa bu kadar pahalı bir şeyin linkini ona atmam
Durumunu bilirim
Sevgiliyken ikimizinde durumu yoktu hediyeleşirken çok daha manalı/manevi şeyler alıyorduk yapıyorduk
Bu şekilde bir linki bana yollasaydı bir daha suratına bakmazdım
Sevgiliyken pahalı maddi yöndeki hiçbir hediyeyi kabul etmedim etmem edene de saygım yok
Ayrılırsan sende maddi bir hatırası kalacak çöpe atsan ona saygısızlık kalsa sana saygısızlık
Kesinlikle montu alma

Kendim kadınım bana bile eşim böyle bir şey sorsa bu kadar pahalı bir şeyin linkini ona atmam
Durumunu bilirim
Sevgiliyken ikimizinde durumu yoktu hediyeleşirken çok daha manalı/manevi şeyler alıyorduk yapıyorduk
Bu şekilde bir linki bana yollasaydı bir daha suratına bakmazdım
Sevgiliyken pahalı maddi yöndeki hiçbir hediyeyi kabul etmedim etmem edene de saygım yok
Ayrılırsan sende maddi bir hatırası kalacak çöpe atsan ona saygısızlık kalsa sana
Neden böyle beni denedi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back