Soyleyecek birsey bulamiyorum....
Cok mutlu olmani dilerim.
teşekkür ederim.
alınması gereken bir dersim varmış. umarım layığımla yaşarım. çocuklarımla ve kendime değer vererek..
bir yuva, bir aile, huzur çok önemli ama 3 kişilik bir yuvam var benim artık. eşimden bir beklentim yok artık. ona kızmak da istemiyorum. çünkü o böyle mutlu.. bana ne kadar anlamsız gelse de.. o bizimle mutlu olamıyor belli ki. onun için yuva herşeyden değerli değil. onun için aile olmak bir lütuf değil.. bir yuvaya benim kadar kıymet vermesini beklemekle çok yanılmışım.. 4 yılda o kadar gözyaşı akıttım ki.. o kadar kabus gördüm.. ve yeminle söylüyorum.. rüyalarımın çoğunda eşim bir yabancı gibi.. soğuk, donuk, umarsız bir bedenle bana bakıyordu.. sanki aynı yatakta yatmamışız.. öfkesini görüyordum herhalde..
benden sürekli onu sevmemi istiyordu.. hani beni seviyordun.. evlenirken böyle demiyordun.. beni evliliğe sen ikna ettin diyordu. sevgi beslemezsen ölür.. sen besledin mi.. sen neden beni sevmedin dediğimde, ben seni çok sevdim.. kapıdan kovdun, bacadan girdim. girdin de ne oldu.. ben kabul ettim ama hep aynı öküzlüklerine devam ettin. duvar gibi biri oldu. ben konuşuyorum, bak buna inciliyorum yapma, konuşmuştuk, anlaşmıştık neden şimdi farklı telden konuşuyorsun dediğimde.. öküzün trene baktığı gibi bakıyordu. bana söylemediği yalan kalmadı.. ve yalanlarda hemen açığa çıkacak türden.. artık yalan söylüyorsun dememden bile çekinmeyecek raddedeye gelmişti..
beni kaybetmekten hiç korkmuyor musun dediğimde beni tehdit etme.. asıl ben giderim bir daha da gelmem diyordu.
bir kaç gün önce bir sitede yeşim tijen hanım'ın bir yazısını okudum.. bizim gibi yanlış tercih yapanlara gelsin istedim. çok güzel yazmış..ama şiir onun mu bilmiyorum.
Biat
Bu benim sana biatımdı sevdiğim
Bir başına yaşadığım karşılıksızca
Senin güzelliğinden, yüceliğinden değil
Kalbimin güzelliğiydi sana olan sevgim
Esaretimi bitirdim sana gidiyorum
Bu da yazdığım son şiir oluyor sana
Gözün aydın olsun, sevilmeden sevdiğim
Çıkıyorum hayatından, kınaları yak.
Gidişimin zevkini utanma, yaşa
Kırdın kalbimi görmüyorsun, bak parça parça
Yalnız kalbimi mi, onurumu da unutma
Ama bilesin mutluluklar uzun sürmez
Sonrasında hüzün ve gözyaşı var
Ya pişmanlıklar bir de keşkeler var.
Biliyorum karaları bağlarsın
Yalnız gözlerinle değil, yüzünle de ağlarsın
İçin acır için
Acısın
Nafile kalır her şey o zamanlarda
Sevemediğin senden çok uzaklarda
Sen pişmanlığınla baş başa
Bana gelince dönüşüm yok girdiğim yolda
Gözün aydın olsun, özgürlüğün kutlu olsun.
Yaşadığımızı sandığım aşka da uğurlar olsun..
üzerimden bir yük kalktı.. artık göz yaşı dökmeyeceğim.. ve artık gerçekten istemiyorum.. şu kısa ve ne olcağını bilmediğimiz hayatta.. biraz da kendi mutluluğum için yaşamak istiyorum.. elimdekilerle mutlu olmak ve onları korumak..