4 yıllık evlilikte ailelerimiz farklı diyen bir erkekten daha ne beklersiniz

Pes ya ablasına o.. demişsin.. Herkes için hayırlısı olsun.

Pes ya ablasına o.. demişsin.. Herkes için hayırlısı
Ne kadar tuhafsıniz ya.. arada kin nefret ofke var ablacim mi diycem.. bu olaydan yazacak ve takilacak bu noktayi buldugunuza inanamiyorum diycem ama benim.gorumcem gibi insanlar varsa ki gordum, sizin de olmamiz normal.

Kendimizin farkettiği acı gercekler hep sonradan oluyor. Bosanacağım kişiyi öyle dışardan görüyorum ki şimdi. Sevgiliyken guyâ ben çıktığımızı düşünüyorum.tabi de o pek ben gibi düşünmüyordu; değer vermezdi o zamanlarda da. Ben çok suçluyum kardeş. Dizlerimi dövsem, saçlarimi yolsam.. iste çocuklarim kıriyor belimi, gulup gec diyorum hatalarina, köŕ olmuşum drğil.kör olmak istemişim.
Hiç mi iyi anlarımız olmadi, oldu tabiki de ama bir erkeğin karısına verdigi degeri onemi sevgiyi, aile olma, bizi hicbirseyin yikamayacagi duygusunh yasatmadi.. hep bi panik vardi.. hep bu çocuk yine birseyler kiracak, yine dağitacak, yine kaçacak korkusuydu olan..

Anlayamadim,aileler farkli olunca ne oluyormus ki?
Bizim de ailelerimiz farkli,gorusmezler de,ama bizi etkilemiyor.
Herbirimiz digerinin ailesine gereken saygiyi gosteriyoruz,bitti gitti..

Anlayamadim,aileler farkli olunca ne oluyormus ki?
Bizim de ailelerimiz farkli,gorusmezler de,ama bizi etkilemiyor.
Herbirimiz digerinin ailesine gereken saygiyi gosteriyoruz,bitti gitti..
Bence o, benim.ailesine olan kinim gecmeyecek.sekilde yazacakti. Ailelerimiz farkli dan kasti da, onlar kalabaliimis, amcalar kuzenler, cok kardeslilik vb.. benim taraf bir elin parmagini gecmez. Tuhaf bir salak ist
Yani benim ailem de bizi dinlemedin evlendin, o kadar eğitim.aldin, hic mi aklin çalismiyor dedi dedi ben dinlemedim.

Bazi bolgelerde geziye giden anaokulu ogrencileri gibi el ele geziyor sulale.
Titan zinciri gibi dipdibe de olsan kapiyi kapatinca herkes disarida.
Cok geçmez ailesinin evine sigamaz olur,kendi evini duzenini arar,herneyse basiniza bela olmasinda...

Yaşasın besleme gibi bakalım..
Bulurlar ona ailesinin kalabalik bireyleri.. bakalim bakabilecek mi esine.. ben duymam gormem de.. eminim ki benim gibi salağini bulamaz.

Ne kadar tuhafsıniz ya.. arada kin nefret ofke var ablacim mi diycem.. bu olaydan yazacak ve takilacak bu noktayi buldugunuza inanamiyorum diycem ama benim.gorumcem gibi insanlar varsa ki gordum, sizin de olmamiz normal.
Akllı olup kendini kullandırtmasaydın en başta da eşine. Kimseye o.. deme hakkın yok.

Bunları ona da gösterdiğimiz için böyle davranabildiler ben eşimden soğudum bunu da ona söyledim uzunca bir süre inanmadı ciddiye bile almadine zaman ki boşanmaya kalktim o zaman anladı sevmediğimi.Simdiki iliskimde aynı hataları yapmamaya çalışıyorum icimden gelen duyguları bile bastırıyorum ama erkeklerde bu öz güven doğuştan bence

Esinizle bir Aile terapistine falan gitseydiniz belki ucuncu kisinin yardimiyla kendi yanlislarini gorebilirdi. Bilemiyorum elde iyisi yok derler eger evliliginiz icin cocuklariniz icin esinizde fedakarlik yapmaya hazirsa belkide kurtarirsiniz evliliginizi cabuk karar vermeyin bence

Daha önce gittik evlilik terapistine. 8 seans gidebilmistik ise yaramisti ama 3 ay filan iyi olduk. Esime olan sevgim inancim tahammülüm tükendi. Cocuktan farki yok. Beni iki sn de satar hic düsünmeden. Kendi de soyledi, senin istediğin sekilde davranamam diye. Kararım kesin geç bile kaldiğımızı düşünüyorum. Cok mutsuzum onunla.. artik onu hayatimda istemedigimen cok eminim.

Şu cümlelerinde o kadar haklısın ki... Sizi ve çocuklarınızı aile olarak görmemiş bunca yıl sonra mı farklı olduğuna karar vermiş? Ama bence karşılıklı olarak hakaretler ve küfürler olmamış. Sonuçta evliliğe devam etmek isteseydin zaten öyle kavganın içine girmezdin. Artık alttan alıp göz yummak istememiştim ki bu noktaya gelip ayrılmak istemişsin. Aranızda sevginin kaldığını da düşünmüyorum. Herkes için hayırlısı olsun.
Yeni hayatında mutluluklar

Son düzenleme:
Aminn

O kadar benziyor ki yazdiklariniz benim yaşadıklarıma. 4 yıllık evlilik senin zorunla evlendim demeler kültür farkımız var demişti bana eşim olacak şahsiyet. İlk çocuktan sonra bana da gelen aydınlanma. Biz de boşanma aşamasındayız. Göbek bağı kesilmemiş erkeklerin yaşattıkları yüzünden hayatımızda neler oluyor. Evlenmeden önce bi psikolog görmeli bunları evlenebilir ya da evlenemez raporu vermeli. Yolunuza bakın. Hayat mutsuz olmak için çok kısa

sonra 17 yaşındaki yeğeni terbiyesizce mail attı, mesaj attı.. ona da ergen onu dikkate alma dedi.
Bu ne cesaret ya çok sinirlendim bizde ergen oldun insanların hayatına karışmadık demekki sizin arkanızdan onları kışkırtanlar vardı bu parazitlerden kurtulduğun iyi olmuş güçlü ve farkındalığı yüksek bir kadınsın belli yeni hayatında inşallah mutlu olursun bunlar çekilecek gibi değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…