Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hanifem valla yedim iki kaseyi ama çok geldi dün akşam sadece yarım kase cacık yedim hiç acıkmamıştım ....
sabah 1 yumurta ,bir dilim ekmek yedim ....

ohhh burcum gelmiş süpersin yaaa ,ama kilo almana üzüldüm bakk bizi terkedince ne oluyor gördün mü :1no2::1no2:

al kız hayal link bu canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/145660-6-haftada-en-az-9-kilo.html

pınarımmm sen hüplet çift çift tatlıları sonra trip yappp...getirrr saçlarını çekicemmmm....

kuzucukk yerden göğe haklısın tatlımmm ama bu düzen böyle gidiyo işte benim önceki işyerimde herkes akrabaydı bi ben yabancıydım lafa geldimi sen bizim kızımızsın ayrım yok derlerdi amaa hiç de öle olmazdı...bu işyerimde rahatımm çünkü tek başımayım muhasebede haliyle kimse işime karışmıyoo sağolsun patronlarımda çok iyiler...önceki işyerimden ayrılırken çok üzülmüştümm 6 yıl çalıştım orda ilk işyerimdii...ama şimdide iyiki ayrılmışım diyorum işte burdada 5 seneye girdim...

kuzucuk sen nerde çalışıyodunn

burcuuuuuuu söyleeee çabukkkk....vurabilirizde vurmayabilirizde garanti yok....

merhaba juju...
22 yaşındayım... 1,60 boy 79 kiloyum..
bilgisayar programcısıyım çalışıyorum..
ve anlaşılcağı gibi kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık..
ben 1hafta oldu, diyete başladım aslında.. takıma girmeyi motivasyon ve devamlılık açısından çok istiyorum...

bende gidiyorum sıkıldım sizden artık burayada girmek istemiyorum :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

sen dayak ,kötek neyin istiyon demi pınaaaaaaaaaaaaaar...

canım aynen gündüz herşey normal..
eve gidince içimde ki kurt kadın ortaya çıkiyi
ne var ne yoksa gece gece silip süpüriyi :mymeka:
valla ev beni bozuyo iş yerinde daha sağlıklı besleniyorum

ben abur cubur değildi o sıfra beklio beni orda mahvoluyorum tatlım,
cips,şeker ,çikolta,kola defledim onları haytımda,regl dönemimde sadece bazen çikolta olabiliyo,
onuda bi çay kaşığı balla bazen gçiştirmye çalışıyorum...

bende bakam jujum ben bakmadım ona link nereydi :)...

Burcum kaç kilo verdin kız aşkolsun hiç kızarmıyım ben sana anam gel paylaş bizimle seviyom ben seni.....

hayal valla zor bir diyet kısım hayatında tuz olmayınca zor oluyor ya ....

jujum ben 10 sendir şeker kullanmıyorum,
o yüzden bana onla ilgili 1 artı yok ratık,
ama tuz malesef önemli yer tutuyo CANım benleyken tuzuda yiyemiyorum pek kısıyı o tuza,sadece içinde tuz olan yemek yersek yok yoksa tuzu kendimiz atıp yiyeceksek attırmıyo bana,
ama kesmeyi istiyorum ben tuzu denerim jujum be onuda yaparım...

burcu söle paylaş jujum seni gebrtmicen kanına ekmek bancak hedefe gelince kutlama olsun die:roflol:
ay ne iğrenç oldum birden...

kıs söle ben nolcek benim kadar gene yoksundur burcum...

canım pancar surat olmaya başladın deme başladı benim koca ilk adımı attım böyleliliklem motivasyon anlamında oda bu habere sevinecek canım buraya yazmaya başlamam bile onun için büyük birmutluluk :roflol:
canım evet aldım ama yavaş yavaş gidecekler cok kalıcı değiller :lepi:

canım aynen gündüz herşey normal..
eve gidince içimde ki kurt kadın ortaya çıkiyi
ne var ne yoksa gece gece silip süpüriyi :mymeka:
valla ev beni bozuyo iş yerinde daha sağlıklı besleniyorum
wallaa hepimiz aynı dertten muztalipiz canımmm hadi hafta içi bi şekilde idare ediyoruz ama hafta sonu iplar kopuyoo...elimizden geldiği kadar dikkat edicezzz

güler gelmedi hala....

jujummm sen nasıl girdin ahleyarın verdiği linke ben giremedimmm yada sen yoğunsun pınara sorımmm... pınarrrrr bacımmmm nasıl açıldı link bende yasal uyarı çıktı....

burcu kocişi niye sevincek vallah bende görmedim orayı:)
esmerim sağol tatlım gıymatlım,müslim falanımsın :roflol:,
hemen bakıyorum verdiğin linke sağol güzelim çok sağol...
open zıkkımın kökünü ye dicemde nese severim seni :roflol:,
zuzu yabancı değil işte burada kardeş takımda demiştim ya sanada,hem julyeti bırak biizm kaptan daha dişi ve daha sert :roflol:,
simiryna tatlım hoşgeldin aramıza jujum sana şimdi bizim takımın diğer takımlardan farkılı kurallarını kopyalayıverir buraya sende kabul edersen olursun bizimle ay sevindim ben senin geldiğine valla...

canım pınarım valla dogru söylüyon gercekten takımdan ayrılınca kilocuklar 1 er er geliyorlar motivasyon cok önemli buda ancak takımla ve sizlerin sayesinde oluyor Şeniz

vah vah yasık adama,
kısım sen ne hale geldinde adam buraya bile yazınca mutlu olcek :roflol:...

yok jujum bir yere gitmem kovsanda gitmem özlerim ben sizi deee ne dicem şimdi ben bu hafta kilo veremediysem ilk uyarımı alıcam çok üzgünüm senağlamasenağlama

bi zayıflasan gitcende:roflol:,
gitmem deme kıs bu boğaz çiğ köfteler,kumpirler, falan sendeyken gidemem zaten jujum merak etme kalıcı üyeyim desene :):mymeka:
pınar bu hafat gözüm üstünde vallah yarın ensendeyim hade sabahınan tartılda gel bi sen...:roflol:

kızlar 8li başlayan rakamları gördüm ben:tomato:klava::çok üzgünüm:
tam sopalığım anladım :mymeka:ama İnşallah tek tek inecek bunlar :lepi:

kız bunun 80 i var 85 i var 89 var...sende varyaaaa süle ne olcakkk ne kadar çok aldıysan o kadar çok tepene bineriz....

Son düzenleme:
burcu 8 i söledinde yanındakini niye demiyon kıs 9 mu oda :roflol:
veririz tatlım beraberce geri,
hakkat dişime göre pek çok üyemiz oldu benim bi atak yapıp en şişko üye ünvanımdan kurtulmam gerek,

esmerim gördüm ya kıs o kadar şeyi niye saydım sana linki verdin diye saydım...:)

CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİN DEMEDEN ÖNCE SANA İKİ KURALIMISI SÖLEYİM KABULSE TAMAMDIR BU İŞ

1. KURAL

BİLDİRİMLER CUMA GÜNÜ 12:00 A KADAR YAPILMAK ZORUNDA. CUMA GÜNÜ 12:00 KADAR GİREMEYECEKSEN BİLDİRİMİ PERŞEMBEDEN YAPACAKSIN YOK OLMADI AL BİRİNİN TELİNİ MSJ AT BİR ŞEKİLDE ULAİŞTIR EĞER KURALA UYMAZSAN VE TOPLAMDA 3 UYARI ALIRSAN BU YÖNDE TAKIM DIŞI KALIYORSUN DEMEKTİR...

2. KURAL

2 HAFTADA TOPLAM 0,50 KİLO VERMEYİ ŞART KOYDUK... ETAPLARI BEN TAKİP EDİYORUM VE ETAP BAŞLANGIÇ VE BİTİŞLERİNDE DURUM RAPORU SUNUYORUM ARADA UYARI YAPIYORUM VEREMEMİŞLERE... İŞİN ÖZÜ BİR AYI İKİ ETABA BÖLDÜK VE TOPLAMDA AYDA BİR KİLOYU GARANTİLEMİŞ OLDUK... HA İLLA 0,50 VERMEK SORUNDA DEĞİLSİN 1 HATTA 2 BİLE VEREBİLİRSİN TUTMUYOZ O KONUDA AMA ALMA DA BAŞKA BİŞİ İSTEMİYOM... NEYSEM BU KURAL İHLALİNDEDE TOPLAMDAN 2 UYARI YEMEK DEMEK TAKIM DIŞI KALMAK DEMEK...

BU KURALLAR SADECE 4. TAKIM İÇİN GEÇERLİDİR YOK UYAMAM DİYORSAN DİĞER TAKIMLARDADA YER BULABİLİRSİN GÖZÜNÜ KORKUTMAYALIM YANEEEE....

VALLA BURCUM BİR AN ÖNCE TOPARLAN KISIM BEN SENİ BÖLE Mİ BIRAKMIŞTIM HIIIII

yok jujum bir yere gitmem kovsanda gitmem özlerim ben sizi deee ne dicem şimdi ben bu hafta kilo veremediysem ilk uyarımı alıcam çok üzgünüm senağlamasenağlama

ŞEKERİM ŞU SİSTEME BİR ALIŞTIRAMADIM SİZİ... BU HAFTA DEĞİL ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONUÇLARINA GÖRE 0,50 VEREMEDİYSEN UYARI YCEN YANİ BU HAFTA YIRTTIN

YouTube - zumba

YouTube - zumba

HAYAL BU LİNKLER SANA

HANİFE SENİN LİNK AÇILMADI KISSS

Valla ben kamu oluncamı ne açıldı bilmiyom..... Ama ben girebiliyom o siteye

hayal alam ya ne cadısın kısım bir yandan open taşlanıyor bir yandan burcum....

Kıs burcu hakkat zopalıksın kaç oldun anam hemen inecen o kilodan

Bilgi yok: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Link izlediğinizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin.

esmerim verdiğin link böle diyo yerini de biz kendimiz bulalım şekerim:)
beceriksiz bi link kopyalamayı beceremedin :roflol:,
şaka bi yana canım bebim sağo,tarif et yada ne yeyip yemeycez yazıdan kopya yap yapıştır uğraşcen ama deüer bizim için be hıh :)...

jujum evet o cadı benim...
he bide bu zumba ii bişiye benziyo he,
pınar sen indirmeyi becerin bunları bu işlerden sorumlu bakan ilan ettim seni indirsene bize şunları atak cd ye evde yapak :),
spor salonu yok saatş ban uyan buralarda aşağıda salsa zumba dersi veren dans okulu var bende orayamı gitsem :roflol:...:jeyyar:

Son düzenleme:

kısımkorkudan söylemiyom :) yavaş yavaş söyluyom da sopalar birrden gelince canımı cok acıtmasın :roflol:
bitanem 8 yanında koca bir simit var hehe olsada yesem şimdi ooh cıtır cıtırcokacimcoook
inşallh bitanem hep beraber veririz bende eskihalime dönemk isteyom:çok üzgünüm:

peki tamamdır ozaman.. kabul ediyorum..
yalnız birşey daha soracağım bildirim dediğiniz cuma günü kilomuz oluyor dimi...
cuma sabahı tartılıyoruz ve takım kaptanına yani sana iletiyoruz..
doğu anlamışım değilmi:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…