bende gidiyorum sıkıldım sizden artık burayada girmek istemiyorum :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
canım aynen gündüz herşey normal..
eve gidince içimde ki kurt kadın ortaya çıkiyi
ne var ne yoksa gece gece silip süpüriyi :mymeka:
valla ev beni bozuyo iş yerinde daha sağlıklı besleniyorum
Burcum kaç kilo verdin kız aşkolsun hiç kızarmıyım ben sana anam gel paylaş bizimle seviyom ben seni.....
hayal valla zor bir diyet kısım hayatında tuz olmayınca zor oluyor ya ....
hayalim etimimi yolacak hemide cımbıslan anaaa gelmeyom ozaman :dilcikar:
ama yapamas demişsin hadi gelem bari
canım hayalim tam dişine göre oldum ben senin :roflol:
anamtam söylersen bunlar bei vururlar alanımın tamorasından :roflol:
Hayırdır anam kociş neyi duyunca sevinecek yoğunluktan ne okudğumu anlamadım burcum beni aydınlat .... Bu arada üzüldüm kilo almana....
Kuzuzuzu evet 7. Takım kardeş takımımız ha burası ha orası farketmez orayada burayada yazabilirsin hayali takip edersen hayal her topikte var
Opennnnnnnnnnnnnn oyarım valla seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wallaa hepimiz aynı dertten muztalipiz canımmm hadi hafta içi bi şekilde idare ediyoruz ama hafta sonu iplar kopuyoo...elimizden geldiği kadar dikkat edicezzzcanım aynen gündüz herşey normal..
eve gidince içimde ki kurt kadın ortaya çıkiyi
ne var ne yoksa gece gece silip süpüriyi :mymeka:
valla ev beni bozuyo iş yerinde daha sağlıklı besleniyorum
hanifem valla yedim iki kaseyi ama çok geldi dün akşam sadece yarım kase cacık yedim hiç acıkmamıştım ....
sabah 1 yumurta ,bir dilim ekmek yedim ....
ohhh burcum gelmiş süpersin yaaa ,ama kilo almana üzüldüm bakk bizi terkedince ne oluyor gördün mü :1no2::1no2:
canım pancar surat olmaya başladın deme başladı benim koca ilk adımı attım böyleliliklem motivasyon anlamında oda bu habere sevinecek canım buraya yazmaya başlamam bile onun için büyük birmutluluk :roflol:
canım evet aldım ama yavaş yavaş gidecekler cok kalıcı değiller :lepi:
yok jujum bir yere gitmem kovsanda gitmem özlerim ben sizi deee ne dicem şimdi ben bu hafta kilo veremediysem ilk uyarımı alıcam çok üzgünüm senağlamasenağlama
CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİN DEMEDEN ÖNCE SANA İKİ KURALIMISI SÖLEYİM KABULSE TAMAMDIR BU İŞmerhaba juju...
22 yaşındayım... 1,60 boy 79 kiloyum..
bilgisayar programcısıyım çalışıyorum..
ve anlaşılcağı gibi kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık..
ben 1hafta oldu, diyete başladım aslında.. takıma girmeyi motivasyon ve devamlılık açısından çok istiyorum...
canım pancar surat olmaya başladın deme başladı benim koca ilk adımı attım böyleliliklem motivasyon anlamında oda bu habere sevinecek canım buraya yazmaya başlamam bile onun için büyük birmutluluk :roflol:
canım evet aldım ama yavaş yavaş gidecekler cok kalıcı değiller :lepi:
yok jujum bir yere gitmem kovsanda gitmem özlerim ben sizi deee ne dicem şimdi ben bu hafta kilo veremediysem ilk uyarımı alıcam çok üzgünüm senağlamasenağlama
burcu 8 i söledinde yanındakini niye demiyon kıs 9 mu oda :roflol:
veririz tatlım beraberce geri,
hakkat dişime göre pek çok üyemiz oldu benim bi atak yapıp en şişko üye ünvanımdan kurtulmam gerek,
esmerim gördüm ya kıs o kadar şeyi niye saydım sana linki verdin diye saydım...:)
CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİN DEMEDEN ÖNCE SANA İKİ KURALIMISI SÖLEYİM KABULSE TAMAMDIR BU İŞ
1. KURAL
BİLDİRİMLER CUMA GÜNÜ 12:00 A KADAR YAPILMAK ZORUNDA. CUMA GÜNÜ 12:00 KADAR GİREMEYECEKSEN BİLDİRİMİ PERŞEMBEDEN YAPACAKSIN YOK OLMADI AL BİRİNİN TELİNİ MSJ AT BİR ŞEKİLDE ULAİŞTIR EĞER KURALA UYMAZSAN VE TOPLAMDA 3 UYARI ALIRSAN BU YÖNDE TAKIM DIŞI KALIYORSUN DEMEKTİR...
2. KURAL
2 HAFTADA TOPLAM 0,50 KİLO VERMEYİ ŞART KOYDUK... ETAPLARI BEN TAKİP EDİYORUM VE ETAP BAŞLANGIÇ VE BİTİŞLERİNDE DURUM RAPORU SUNUYORUM ARADA UYARI YAPIYORUM VEREMEMİŞLERE... İŞİN ÖZÜ BİR AYI İKİ ETABA BÖLDÜK VE TOPLAMDA AYDA BİR KİLOYU GARANTİLEMİŞ OLDUK... HA İLLA 0,50 VERMEK SORUNDA DEĞİLSİN 1 HATTA 2 BİLE VEREBİLİRSİN TUTMUYOZ O KONUDA AMA ALMA DA BAŞKA BİŞİ İSTEMİYOM... NEYSEM BU KURAL İHLALİNDEDE TOPLAMDAN 2 UYARI YEMEK DEMEK TAKIM DIŞI KALMAK DEMEK...
BU KURALLAR SADECE 4. TAKIM İÇİN GEÇERLİDİR YOK UYAMAM DİYORSAN DİĞER TAKIMLARDADA YER BULABİLİRSİN GÖZÜNÜ KORKUTMAYALIM YANEEEE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?