Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarım bende geldim kaydirigubbakcemile3Şeniz
bir uğrayayım dedim sizlere nezamandan beri ugrayamamıştımamahep takip ediyodum yerimseniben
takımda demirbaşlarımız birbir gidiyorlar :çok üzgünüm:
şey jujum bende ara ara buraya yazarak motiveolmak istyorum diyecem jujumbirşok faha geçirecen biliyom:roflol:
kızlar koca yine başladı pancar surat olmaya başladı diyo :roflol:
valla bugidişte rekora doğru gidiyom tutmayın beni

WALLA SORMA KAMER BEN O YÜZDEN HABER İZLEMİYORUMM..ÇOCUKLARI O HALDE GÖRÜNCE İÇİM PARÇALANIYOO....

İYİ YAPTIM...İYİKİDE YAPMIŞIM...DÜN AKŞAM BENİ ALMAYA GELDİ ..ALIŞVERİŞİ KENDİ YAPMIŞ.. EWE GELDİKK KONUŞUYO FALAN....YANİ BARIŞ SAĞLANDIIsüprizzzzz

KAMERİM BENİM OĞLAN KENDİ KENDİNE ALIŞTI O YÜZDEN BİLEMİCEM..BEZİNE YAPMAZDI BEZİ ÇIKARINCA WC GİDİP YAPARDI BEZ VARKEN ALTINDA KAKAM GELDİ DİYE BEZİ ÇÖZDÜRÜRDÜ 2 YAŞINDA SÖYLEDİİ SENİN KIZ KAÇ YAŞINDA OLDUKİ ANA OKULUNA BAŞLICAK...
GÜNAYDIK KUZUCUMM....ANAMM KIZDIK YEDİKDE NE OLDU OLAN KENDİMİZE OLDU...BOŞVER SAKIN BOZMA...KİM KIZDIRDI SENİİİİ

BENGİİİ YALNIŞ DUYMADIM GÜN DEDİN GALİBAAAAkaydirigubbakcemile...HADİİ Bİ ÇOK YEDE GEL BAKALIM SIKIYSAAA....

YA PINARA NE DEMEDİİ....YUHHHHHH 2 KASEYİ NASIL YEDİNNN MİDEN AĞIRMADIMI KIZ..BİDE ÜSTÜNE ÇİĞKÖFTEEE TAMMM DAYAKLIK BU KIZZZZ....kaydirigubbakcemile

EGECİMM GÖRÜŞMEK ÜZEREE....

BENDE DÜN AKŞAM 5 TANE ETLİ KARALAHANA SARMASI 1 KÜÇÜKTE KABAK YEDİM...

BU SABAH 2 DİLİM EKMEK LE BERABER KAHVALTI YAPTIM...AMA BALDA YEDİM AZ TEREYAĞIDAA

Son düzenleme:
JUJUMMM EWET SENDE YORULDUNN...GİDEN GİTTİ KALAN SAĞLAR BİZİMMM:lepi:

HAYAL KIZZ BENİ YAZMA DEMİRBAŞ LİSTESİNE BEN MEZUN OLUPP ZİYARETİNİZE GELMEK İSTİYORUM...

BURCUMMMM SÜLE BAKALIM KAÇ OLDUNNNN

hayatmı jujum bu kıs :roflol:,
bende yapayım sen baktığın yerden sölede bende yapayım haftaya bugün Alahın izniyle sefgilimle olcem 2 kilo versem kar bana:)...Şeniz

juju cımbıznan etini yolsa yeride bakma nese kıyamayıs sana,
tatlım hg.
bizimle olduğunun farkındayım takip ediyorsun,
yavrım rekor hedefin kaç :),
kaç kilosun şimdi...Şeniz

kıslar bu hap mhvetti yaww ağızım kupkuru kaldı ara yapasım da yok.
esmerim günümüzde sınırlama yaptık 1 salata 1 tatlı 1 tuzlu
birini yemicem artık

zuzu tatlım elinden geldiğince görmezden gelemye çalış yada jujum gibi istifa et:)
o işten falan ayrılmadı lafın gelişi he jujuma dediğim:),
esmerim sende edmirbaşsın en azından hedefe kitlenen kadar kısım,
sana sormam bile demirbaş olcenmi diye mecbur olcen...:roflol:...

Son düzenleme:
bende akşam eve gidince o sofraya oturmama işini bi becersem tam süper olcek,
jujudan bile önce mezun olcamda o akşam sofrası mahvediyo beni senağlama...

bende akşam eve gidince o sofraya oturmama işini bi becersem tam süper olcek,
jujudan bile önce mezun olcamda o akşam sofrası mahvediyo beni senağlama...

canım aynen gündüz herşey normal..
eve gidince içimde ki kurt kadın ortaya çıkiyi
ne var ne yoksa gece gece silip süpüriyi :mymeka:
valla ev beni bozuyo iş yerinde daha sağlıklı besleniyorum

Burcum kaç kilo verdin kız aşkolsun hiç kızarmıyım ben sana anam gel paylaş bizimle seviyom ben seni.....

Bengiiii yok öle sınır mıdır anlamam boşlllllll salata ye masum şeylerden ye

hayal valla zor bir diyet kısım hayatında tuz olmayınca zor oluyor ya ....

Valla iş yeris orunlarını gerlin siz bana sorun saldım ben umursamıyorum artık ne hallweri vvarsa görsünler

hayalim etimimi yolacak hemide cımbıslan anaaa gelmeyom ozaman :dilcikar:
ama yapamas demişsin hadi gelem bari
canım hayalim tam dişine göre oldum ben senin :roflol:
anamtam söylersen bunlar bei vururlar alanımın tamorasından :roflol:

canım aynen gündüz herşey normal..
eve gidince içimde ki kurt kadın ortaya çıkiyi
ne var ne yoksa gece gece silip süpüriyi :mymeka:
valla ev beni bozuyo iş yerinde daha sağlıklı besleniyorum

CANIMCIM İLK BİR HAFTA KENDİNİ FRENLEYEBİLİRSEN DAHA BİR DÜZENE GİRECEKTİR DİE DÜŞÜNÜYORUM BU DÖNEMDE EVİNDE BÖLE HAZIR YENECEK ABUR CUBUR ÇEREZ VS BULUNDURMAMANDA FAYDA VAR

herkese merhabaaaaa..
hayali biraz uğraştırdım snaırım
hayalin dediği kız benim...

CANIM MERHABA KENDİNDEN BAHSEDERMSİN

BEN TAKIM LİDERİşakkıdı

jujum canım benim ben veremedim hatta üzerinede cokca aldım canım :tomato: :mymeka:
canım bende seni seviyom Şeniza.s.
ara ara yazabiliyom şimdi kocem bu haberiduyunca havalarda uçacak hihoyyyt:roflol:

Kızlar 7. takıma girmek istemiştim dimlehavk arkadaşım vardı
Birde tanımıyorum ama julliet in orda kaptan olduğunu duyunca daha çok girmek istemiştim.
Ama orda yer yoktu ve dimplehavk ve hayalgözlü sayesinde burası nasip oldu sizlerle olduğuma çok mutluyum.
kaptan juju yu ve tüm arkadaşlarımı çok sevdim
Bir de 7. takım kardeş takımmış ne güzel..

Hayırdır anam kociş neyi duyunca sevinecek yoğunluktan ne okudğumu anlamadım burcum beni aydınlat .... Bu arada üzüldüm kilo almana....

Kuzuzuzu evet 7. Takım kardeş takımımız ha burası ha orası farketmez orayada burayada yazabilirsin hayali takip edersen hayal her topikte var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…