WALLA SORMA KAMER BEN O YÜZDEN HABER İZLEMİYORUMM..ÇOCUKLARI O HALDE GÖRÜNCE İÇİM PARÇALANIYOO....selam kizlar ben geldim
biz burdaa evimizde rahatiz ama televizyona baktikca valla icim kan agliyo tutamiyom kendimi senağlamanolacak bu filistinin hali rabbim nolur yardim yarabbim:Saruboceq:
kiz hanife mahvetmissin adami kiz bizimkide gececiyo d3lirip duruyo valla sabahin 6 da geliyo hadi diyo gitbe sacmalama nezaman yikanacam diyom valla yalniz olsak neyse gider yikanirim evdekiler namaz kiliyo bende dus yapmaya gidiyom düsün senize nekadr komik Allhim Allahim bu erkekler hic anlamiyolar valla neyse duymasin burda böyxle konustugumuzu aramizda haaa ok
ya bide kizlar bana yardim edin bizim bu cadiyi daha tuvalete alistiramadim bitürlü yapmiyo lagzimliga ya otutruruyom yarim saat bisaati geciyo yok sonra ya kalkip yanina yapiyo yada bez bagladiktan sorna temiz beze Allahim delirecem söylemi 9 ayda anaokuluna baslayacak daha bizimkiz kakasini söylemiyo ama yaptimida beze anne kaak yaptim deyip yatiyo önüme alsin diye siz nasil alistirdiniz aban yardim edin azicik kizlar valla napacami bilemiyorum:sm_confused:
hepinize kucak dolusu sevgiler
GÜNAYDIK KUZUCUMM....ANAMM KIZDIK YEDİKDE NE OLDU OLAN KENDİMİZE OLDU...BOŞVER SAKIN BOZMA...KİM KIZDIRDI SENİİİİKızlar günaydın.
Hoşbulduk hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
Sabah 3 adet kuru kayısı bir bardak ılık su...
Şu an kahvaltımı yapıyorum.
Küçük peynirli sandviç arasında 5 küçük zeytin...
Güne çok sinirli başladım inşallah herzaman ki gibi kendimi yemeğe vermem
Kendime hakim olmam lazım.
WALLA SORMA KAMER BEN O YÜZDEN HABER İZLEMİYORUMM..ÇOCUKLARI O HALDE GÖRÜNCE İÇİM PARÇALANIYOO....
İYİ YAPTIM...İYİKİDE YAPMIŞIM...DÜN AKŞAM BENİ ALMAYA GELDİ ..ALIŞVERİŞİ KENDİ YAPMIŞ.. EWE GELDİKK KONUŞUYO FALAN....YANİ BARIŞ SAĞLANDIIsüprizzzzz
KAMERİM BENİM OĞLAN KENDİ KENDİNE ALIŞTI O YÜZDEN BİLEMİCEM..BEZİNE YAPMAZDI BEZİ ÇIKARINCA WC GİDİP YAPARDI BEZ VARKEN ALTINDA KAKAM GELDİ DİYE BEZİ ÇÖZDÜRÜRDÜ 2 YAŞINDA SÖYLEDİİ SENİN KIZ KAÇ YAŞINDA OLDUKİ ANA OKULUNA BAŞLICAK...
GÜNAYDIK KUZUCUMM....ANAMM KIZDIK YEDİKDE NE OLDU OLAN KENDİMİZE OLDU...BOŞVER SAKIN BOZMA...KİM KIZDIRDI SENİİİİ
canım ya iş yerindekiler çok canımı sıkıyorlar bıktım artık yapılan haksızlıklardan boşverdim artık naparlarsa yapsınlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...viteler/37745-kadinlar-kulubu-gunluk-645.html
Jjuli şekercim merhaba.. Yok anam üsmesler beni tek tek sessizce terk ederler sadecenek....
Hayalc,m furhmaı bende aslında tam hatırlamıyoerum bugün bir ara okucam hatırlamak için ama kaba taslak tuz şeker hamur işi yağ tatlı vs vs vs et met yok...
Sabah 4 adet meyva ile kahvaltı ara yok öğlen bir bardak nohut yada kuru fasulye haslanmış ama tuz yok tabe yanında sebze ister pişir yağsız tuzsuz ister haşla ister çiğ olanlarını seç ye akşamda öle yani sebzeleri olduğu gibi yiyon et yok tavuk yok balıkk yok tuz yok şeker yok yağ yok
Canlarım bende geldim kaydirigubbakcemile3Şeniz
bir uğrayayım dedim sizlere nezamandan beri ugrayamamıştımamahep takip ediyodum yerimseniben
takımda demirbaşlarımız birbir gidiyorlar :çok üzgünüm:
şey jujum bende ara ara buraya yazarak motiveolmak istyorum diyecem jujumbirşok faha geçirecen biliyom:roflol:
kızlar koca yine başladı pancar surat olmaya başladı diyo :roflol:
valla bugidişte rekora doğru gidiyom tutmayın beni
bende akşam eve gidince o sofraya oturmama işini bi becersem tam süper olcek,
jujudan bile önce mezun olcamda o akşam sofrası mahvediyo beni senağlama...
hayatmı jujum bu kıs :roflol:,
bende yapayım sen baktığın yerden sölede bende yapayım haftaya bugün Alahın izniyle sefgilimle olcem 2 kilo versem kar bana:)...Şeniz
juju cımbıznan etini yolsa yeride bakma nese kıyamayıs sana,
tatlım hg.
bizimle olduğunun farkındayım takip ediyorsun,
yavrım rekor hedefin kaç :),
kaç kilosun şimdi...Şeniz
canım aynen gündüz herşey normal..
eve gidince içimde ki kurt kadın ortaya çıkiyi
ne var ne yoksa gece gece silip süpüriyi :mymeka:
valla ev beni bozuyo iş yerinde daha sağlıklı besleniyorum
herkese merhabaaaaa..
hayali biraz uğraştırdım snaırım
hayalin dediği kız benim...
Burcum kaç kilo verdin kız aşkolsun hiç kızarmıyım ben sana anam gel paylaş bizimle seviyom ben seni.....
Bengiiii yok öle sınır mıdır anlamam boşlllllll salata ye masum şeylerden ye
hayal valla zor bir diyet kısım hayatında tuz olmayınca zor oluyor ya ....
Valla iş yeris orunlarını gerlin siz bana sorun saldım ben umursamıyorum artık ne hallweri vvarsa görsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?