• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahleyarım canım vatan hasreti zor değilmi? Allah yardımcınız olsun.

Gülercim, topkek, izmirli, hanife, sizlere de günaydın...günaydın....günaydın...

ayrıca juju, hayal, pınar, toplight, bengi, sarı şeker, nurcanım,, inşallah unuttuğum yoktur sizlere de günaydın günaydın günaydın...

öpüyorum hepiniziiiiiii kocamannnnn

günaydın kızlar bende geldim

sorma kamerim tam yemelik tükürmeyi öğrendi cadı .bi bebeğimiz var arı bebek .dokununca arı vızvızı söylüyo onuda keşfetti sattlerce arı vız vız dinliyoruz artık :roflol:

hanifem naber canım yaa işler hala yoğunmu
funda izmir yellow juju hayal pınar kuzu ayyüce nasılsınızzzzzzz

eşim izinli iki gün boyunca öğlene kadar uyuyo neyseki:D:D

herkese günaydın,
ahleyar ben dürterim seni hep meraklanma,senin bi yanın delindi bizimki sağlam sanki:),
esmerim nassın kuşum nerelerdesin az geliyon bise diyet nasıl,
yellov tavuğu 2 yeyip kaçsaydın yemekten,neyse sağlık olsun telefi edersin artık sen onu :)
topkekim sende hoşgeldin canımcım biz iyiyiz diyet falan uğraşıyoz sende ne var ne yok:D,
bütün hasta olanlara geçmiş olsun der ve yediklerime geçerim:)

dün akşam:
1 kepçe çorba,1 dilim portakal.2 fincan yeşil çay,1soda içtim
sabah:
1 kaşık labne,
2 zeytin
yarım domates yarım salatalık,
1 dilim kepek ekmek yedim,
yeşil çayımı içiyorum...

zuzu günaydın tatkım nassın,
nurcan hoşgeldin fıstık,madem enişte var evde sen bildirimi bu akşamdan yap bize yarın ne olur ne olmaz gelemezsin sen :),
nasılsa juju öğleden sonra listeyi sokar gözümüze:D,
eee varmı dün kaçamak yapan yellowdan başka...

büyük ihtimak öyle olur canım hatta ben bi tarıya çıkam ama hiç umudum yok paso yiyom bu monti amcanın diyeinde. gerçi ufak kaçamaklarda oldu ama inşallah az çok gitmiştir

kıs sen montiye ne bakıyon o ye diyoda başka bişi demiyo ondan ilk zamanlar kilo alan bile varmış yanlış hatırlamıyorsam,
aebende bezdi bak amcasından:),
tartılda söle bakalım yarın gelemezsen yada akşam üstü bilelim en azından kilonu...

ben dün akşam iki mercimekli köfte, az patetes salatası ve bol limonlu marul yedim.

sonra 1 elma çeyrek ayva ve 1 bardak süt içtim..

sabah iki kurabiye yedim kahvaltı niyetine al sana kaçamak.. hayalllll

şindikte yeşil çay içiyom

Selam kızlar nasılsınız valla ben çok iyi değilim dün kendi kendime nazar ettim heralde eşimle bir sorunumuz yok diye akşam tartıştık evde duramadım attım kendimi dışarıya 7,30 da 8,30 a kadar olaştım durdum parka falan gittim gecenin bir yarısı sinirlerim bozuldu ağladım durdum eşimin evde olduğu süre işsizlik dönemi artık ikimizinde sinirlerini çok yıprattı çok basit bişeyden tartıştık durduk akşam soğukta o kadar dolaşınca bademciğim şişmiş mirgenim kötü midem kötü bulanıyor anlayacağınız iptal vaziyetteyim toparlarımda ne zaman bilmiyorum neyse kızlar kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama dertleşmek istedim işte
bu arada dün gece şeytan dedi git 4-5 bira iç kafayı çek unut herşeyi ama yapmadım o şeytana uymadım sadece eve geldiğimde çok üşümüştüm 1 bardak sıcak ballı süt yaptım sinirlerimi yatıştırır diye akşam 1 kase çorba içtim üstüne 6- 7 kaşık kereviz ve salata yedim şimdilik bu kadar sabah da zorla 45 gr ekmek 40 gr kaşarla sandewiç yaptım onu yedim kabızlık gene had safhada artık bilmiyom ne olacak
yellow canım dün atlamışım eviniz hyırlı oldun canım allah ağız tadıyla oturtsun
kızlar benden bu kadar kendinize iyi bakın

günaydın takımım
nasılsınız şekerler
sabah kahvaltım klasik yine
kızlar reglimden dolayı dehşet tatlı krizindeyim bu yüzden elmalı tavuk göğsü tatlısı yaptım
üzgünüm ama bugün öğle yemeği niyetine ondan yicem
ha dzn 3 30 gibi yeme işini bitirdim demiştim ya
akşam yarım armut ve yarım portakal yedim saat 11 gibi
komşum aradı fırına patates atmış çağırdı ıccık ondan yedim
affedin kızlar
kuzuzuzum nasılsın
nurcan iyisin inşaallah bebeyi öp benim için bolca
kamer,yellow juju hayal pınar hanife izmirli funda şahnur
herkese selamlar
topkek sana da günaydın şeker

toplight canım inşallah unutursunuz bu sorunlu günleri en kısa zamanda geride bırakırsınız...
dertleşmeye ihtiyaç duyuyor insan.. içine atma canım içine attıkça büyütürsün biz burdayız her zaman...
iyi ki şeytanana uymamışsın canım çok iyi etmişsin. boşver sana yakışmaz hem...

şahnur bence kendinizi gereksiz yere yıpratıyosunuz . ya birazcık pollyannacılık oynamalısın . ya sende çalışmasaydın dimi. üzmeyin canım birbirinizi destek olun hep . kendinede kocanada iyi davran canım

kuzuzuzu 6 aylık oldu elif hanım . çoook tatlı ya benim 3. bebeğim bu arada bvelki siz yeni gelenler bilmiyosunuzdur .sanki ilk bebeğimmiş gibi ama..annelik başka bişi yaa her çocukta aynı heycanı yaşıyosun:)

Esra nurcan hayal hanife nur şahnur ayyüce şebnem pınar canlarım benim bu sabah tartıya çıktım hiç iç açıcı değildi çok üzüldüm ya
şahnur nolur canını sıkma aynı dert bizi de başımızda adam işsiz olunca çok zor allah yardımcımız olsun

ben emziriyorum gülercim fakat bana emzirmek yarıyor kilo alıyorum normal şartlarda vermem gerekir.. doktora gitmem lazım gidemedim bu hafta gidicem inşallah....

Back