- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.741
burdada bunaltıcı bı sıcak var yagmurlu gıbı hava ama yagacak gıbıde degıl allahtan hamılelıgının baslarındasın tatlım 8. 9. ayında olsan bu yazı hıc cekemezdın vallaa
evet birde bunun ilerleyen aylarında ne yapıcam ben onu düşünüyorum temmuz ,ağustos aylarında daha da zor olucak sanki 1.5lt su içtim banamısın demiyor canım ya dondurmada yiyemiyorum öyle her canım çektiğimde bademciklerim düzelmedi çünkü daha(
ayy canım benım aşermelerın basladımıı bademcıklerın bıraz daha duzelsın ole yersın bıtanem tekrar usutupte hasta olma sakın dikkatt
sırnaşık şeysırnaşık şey özgem bu hafta 1.liği senden beklıyorum fıstıgımm
Hoşgeldin cerenim :)))
Özgecim yiyorum ama pişmanda oluyorum hala neden yidim diye :))
Bende aynı düşüncedeyim canım,ağırdan alıyorum işlerimi bugün ama çok sıcak burası varya vantilatörde kesmiyor beni bilmiyorum nasıl geçecek bu yaz
Nerdeeeeee :kedi:
Kızım saçmalama bebeğine gidiyor yediğin herşey. Sen yemesen bebeğin senden yine alır ama bu sefer sen güçsüz kalırsın bu da yine bebeğe zarar.
Çok büyümemiş olacak hamileliğin cnm şükret. Ben Ekim de doğum yaptım. Düşün halimi Eylülde izne çıkmıştım. Ağustos falan hep çalıştım mahfolmuştum. Hemde o sene en sıcak yaz dı. Senin doğum Ocak falan olacak sanırım.
Olur mu öyle şey. Yediğin içtiğin herşey bebeğe gidiyor.
Canım bak bu haftada b6 vitamini bolca alman lazım. Yoğurtta var o da.
Kahvaltıda meyve , meyve suyu mesela bulantı yapar hamişken.
Bu haftada bebeğin göz lensleri oluşmuştur ve burun kulak delikleri oluşmaya başlar.
Yani ilk zamanlar organ gelişimi için çok önemlidir.
Anlayacağın gebeliğin her ayında yediklerin = bebeğin gelişimi.
Yasemin iyi hareketlenmişsin devam şekerim.
Yarışa bende varım kızlar. Ama yoğunluktan başını kaçırdım.
yarın diyetisyen randevum var.
selam kizlar,kaynatmissiniz gene,caglayanim sorma benimde icimde kaldi ama ne yapalim sen yeterki saglikla al bebegini kucagina sen geldiginde ben buralarda olmam :)
ben oglumu aldim geldikm krese 40 dk yürüdüm dönüste otobüsle geldik otobüsden indikten sonrada bi 10 dk daha yürüdüm
selam kizlar,kaynatmissiniz gene,caglayanim sorma benimde icimde kaldi ama ne yapalim sen yeterki saglikla al bebegini kucagina sen geldiginde ben buralarda olmam :)
ben oglumu aldim geldikm krese 40 dk yürüdüm dönüste otobüsle geldik otobüsden indikten sonrada bi 10 dk daha yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?