- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.761
Günaydın herkese. Bu sabah dayanamadım tartıldım 72.1 çıktım. Ama moral bozmak yok Cuma ya kadar geçen haftaki kiloma düşmeyi ümit ediyorum.
Salataları falan yağsız mı yesem acaba. Hatta öğlen akşam sadece salata ve yoğurtmu yesem acaba.
Dün yediklerimi de ekliyorum.
Sabah 07:30
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, maydanoz, 1 buğday ekmek, 1 bardak çay
Öğlen 12:30
Hindili salata, bamya
Ara 15:30 8 erik
Akşam 19:00
Ton balıklı salata
Ara 21:30
20-25 kiraz ve yarım elma
Toplam 3 lt su-1 yeşil çay
Maşallah cnm yürüyüş çok işe yarıyor. Dönüşün muhteşem oldu valla. Korkmaya başladım yarışta senden ama neyseki cuma başlıyoruz sengözlerimebaksanab
Şebo hadi hayırlısı. vereliniortak
Günaydınlar,
Özgecim, bu kadar azaltma bence haftaya vermekte zorlanırsın, bence sen hergün yaptığın montiye devam ert o şekilde de vereceğine eminim, biraz hareketi artırman daha işe yarayacaktır..
Kızımın dişi şişmiş bugün yanımda, öğleden sonra da yokuz, diyetisyene gidicem, birazda kızımı gezdircem.
Bugün niye kimse yok takımda..
Dünkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, az kaşar, domates, 4 zeytin
ara.5 kiraz, 1 kayısı, 1 form çay
öğle:4 kşk makarna, yoğurt
ara.3 diyet büsküvi, 5 kiraz
ara:4-5 dlm karpuz
akşam:1 kepçe çorba, 2 dlm ekmek, börülce
ara.3 erik
2,5 lt su
kork benden canim :jeyyar: dünden beri acayip kacamak yapasim var benimde aslinda ama vicdanim el vermiyor canim sen proteine agirlik verebilrisin öyle yapinca kilo veridgini hatirliyor gibiyim,bide sabahki peynirini yagsiz yesen belki daha cok ise yarar
sabah öglumu götürdükten sonra alis veris yaptim biraz eve geldim saat 10 oldu sonra kiraz,kayisi,nektarin yedim simdide yarim saatin gecmeisni bekliyom kahvalti etmek icin ama sanirim bugün spor yapamiycam cünkü cok feci tutulmusum belki dans edebilrim :)
merhabaa kızlarr nasılsınız bugunn bol motıvasyonlu tatlı sohbetlerın olacagı bır gun dılerım hepınızeekaydirigubbakcemile3
Asıl sen benden kork bebem.
Cuma başlayacak yarış ve haftaya Cuma ezici bir üstünlük sağlayacağım sana bak görkötükedihüso
Protein aldım dün öğlen ve akşam. Bugüne bakıcaz türlü var yemekte.
Kahvaltıda kendine şöyle yarım ekmekten (beyaz olsun) sucuklu kaşarlı bi tost yap kuşum aç kalma.
Hoşgeldin bebem:1hug:
Çiçek de gelmedi bu kdr geç kalmazdı o. CADIARZU
Cerencim hoşgeldin, nasılsın?
Yasemincim hızlı bir başlagıç yapmışsın bu kadar tutulduğuna göre, biraz rolantide git bakalım..
Özgecim ayarlarsın o zaman uygun bir pabuç, ve en kısa zamanda başlarsın inş.
Asıl sen benden kork bebem.
Cuma başlayacak yarış ve haftaya Cuma ezici bir üstünlük sağlayacağım sana bak görkötükedihüso
Protein aldım dün öğlen ve akşam. Bugüne bakıcaz türlü var yemekte.
Kahvaltıda kendine şöyle yarım ekmekten (beyaz olsun) sucuklu kaşarlı bi tost yap kuşum aç kalma.
Hoşgeldin bebem:1hug:
Çiçek de gelmedi bu kdr geç kalmazdı o. CADIARZU
Cerencim hoşgeldin, nasılsın?
Yasemincim hızlı bir başlagıç yapmışsın bu kadar tutulduğuna göre, biraz rolantide git bakalım..
Özgecim ayarlarsın o zaman uygun bir pabuç, ve en kısa zamanda başlarsın inş.
Aman öyle olsun. Şimdi ne zmn gelmese merak edicez cadıyı ya.
İşallah canım akşama kdr gelmezse ararız olmazsa.
nefsime hakim olamayip ilk kacamagimi yaptim malesefbiliyodum zaten böyle olacagini 2 gündür dürütyodu beni uff..ne oldugnuu söylemiycem cünki ben burda okudummu biri sunu yemis diye benimde aklimdan bende yesemmi diye geciyo haha
off canim olsunda 1 haftalik emegim cöpe gitmez ins.montiyi seviyomda bu yüzden biraz kelek istecanın sagolsun tatlım
Yaso ne yedin kız :jeyyar: Üzülme üzülme git bir tane daha ye kuzum sengözlerimebaksanab
Kek mi ayyy hiç sevmem hiç. Hele ki çikolatalıysa ve yanında sıcak süt varsa nefret ederim. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?