- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.581
3+3 3 ana öğün 3 ara öğün canım.
Düzenli beslenmeye gayret ediyorum bu şekilde.
Çünkü bende sabah kahvaltısı yoktu.Öğle yemeği az yer akşam yemeklere abur cubura saldrırdım bu şekilde gün içinde daha düzenli yemek yiyorum.Bakalım sonucu bende çok merak ediyorum...Ekmek tavsiyesine kesinlikle uyucam teşekkürler
Anladım cnm yine bir tavsiyem olacak bilmişlik gibi algılamazsan.
Sabah ve öğlen arası uzun değilse eğer ara yapmamanı tavsiye ederim.
Bende sabah 7.30 gibi yapıyorum kahvaltımı.
Öğlen 12:30 gibi de öğlen yemeği.
Sabah tam buğday ekmeği, söğüş, 1 kk peynir ve 3-4 zeytin ve maydonoz yiyorum genelde.
yumurta yiyorsam ekmek yemiyorum.
Kahvaltıdan bikaç saat sonra yeşil çay içmek iyi geliyor mesela. Sende öyle yapıyormuş. Pek ara sayılmaz senin ki de.
Yazarken ara olarak adlandırıyorum canım.
Ama bir meyve yanında da bitki çayı içiyorum.
Buğün form kayısı için yarın yeşilçay içicem öle hergün farklı bitki çayı.
Etkisi çoğu aynı ama alışkanlık yaratmasın bünyede şok yaratsın istiyorum.
ya ben erken kalkan biri değilimm doğal olarak okulum akşam olduğu için çok da geç yatıyorum bu diyetler bana uymuyo o yüzden kendim istediğimi yapıyorum genel kuralların dışına çıkmadan meyve sebze ağırlıklı olarak anca öyle oluyo ama etkili yani yapınca oluyo bana sadece sabır lazım.işte sizin öğle yemekleriniz sanırım benim kahvaltım oluyo
ya ben erken kalkan biri değilimm doğal olarak okulum akşam olduğu için çok da geç yatıyorum bu diyetler bana uymuyo o yüzden kendim istediğimi yapıyorum genel kuralların dışına çıkmadan meyve sebze ağırlıklı olarak anca öyle oluyo ama etkili yani yapınca oluyo bana sadece sabır lazım.işte sizin öğle yemekleriniz sanırım benim kahvaltım oluyo
Canım zaten herkes kendi koşullarına uygun olarak en kolay yapabildiği diyeti yapmalı.
Senin durumunda en önemli şey sabah ve akşam sıkı yiyip akşamı geç yediğin için çorba, salata yada yoğurt gibi hafif şeylerle atlatman. geç yediğini sindirmen zor olduğu için yağa dönüşmesi kolay oluyor.
Anladım cnm kısa zamanda sonuca ulaşırsın işallah sağlıkla.
Ben yavaş yavaş çıkıyorum kızlar. Haftasonu girmeye çalışırım olmazsa p.tesi görüşürüz.
İyi akşamlar.
İyi tatiller herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?