- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.441
canim hemen ümitsizlige kapilma buhaftaolmassa diger hafta olur,yok öyle hemen su koyvermek :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eee hadı ben olayımopuyorumnanaktan çaglayanıda ozledım valla yenı annemız ne yapıyo acaba bebişiyle allah bır omur boyu saglık ve mutluluk verır ınsallah
caglayanın haberını duyduktan sonra bende cok heveslendım ınsallah benımde bebegım olur:ecrin_bebek:
inş canım allah sanada nasip eder ben film izlemeye kacıom görsz opuyorumnanaktan
Cerencim ay işallah canım ya. Çiçekin telefonu yok mu kimsede acaba bi arardık.
Zevcan illa et yemek zorunda değilsin canım. Ama protein alımı yağ yakımını hızlandırır bilgine.
monti yapan sevgili arkadaslarım size bi sorum olucak
et yemekten artık midem bulanıyor 5 günde 5 kilo diyetimdede et günü vardı ve ben artık et yerken mide bulantısı hissediyorum zaten canı isteyerek yiyen birisi değilimdir monti diyetinden eti cıkartsam olmazmı en azından bi süre su tiksinti durumum gidene kadar yoksa bu gidişle hiç et yememeye başlıcam aksam yemek istemiyorum en basiti zorla yutuyorum ve midem bulanıyo yedikten sonrada 2 saat bulantı cekiyorum :sinifsinif:
Banuş sen arkadaşının diyetini yapmaktan vazmıgeçtin, yoksa onu mu yapıyorsun.
bende ara öğünlerde grissini yersem veremiymuşum gibi geliyor.
ya bende o günü yazıcam menü olr.
Bugün:
sabah 2 dilim kepek ekmeğine tost, domates, salatalık, 4, zeytin
ara 1 grissini,2 kayısı
öğlen: 4 kşk semizotu, 4 kşk barbunya, 2 kşk yoğurt
bunda sonra 2 öğün meyve akşama ızgara kanat ve söğüş ayran ile tamamlıcam inş.
şu ana kadar 1,5 lt. su
Banuş evet bende onu soracaktım. montiye benzer bi diyet yapıyordun sen.
Bireyselde birinci olduğun hafta paylaşıma da bişiler yazman gerekiyormuş sanırım.
Cerencim saol tatlişim, iş güç devam.
canımcım sen şu an korunmuyor musun?
Yumurtlama günün biliyor musun, 3-4 günlük periyotta kamile kalma şansın çok yüksek oluyor.
Ben 2 yavruma da 2. ayımda hamile kaldım.
kızlar bi rapor hazırlamam lazım aklım burda olmasın çıkıyourm yarın görüşürüz öptüm hepinizi
Kolay gelsin banuş..
ceren googlee yaz yumrt. günü hesaplama diye periyodunun kaç gün old. ve son adet tarihini yazıyorsun.yumurtlama gününü veriyor. o günün 1 gün öncesinden başlayarak gün aşırı çalışma yaparsanız. (3 kez yetrli) şansınız yüksel olur.İ
nş. senden de yakında müjdeli haberi alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?