• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayalcim canım çok tşk ederim...Rabbim sana da önce mutlu bir yuva kurmayı sonr ada tatlı şirin evler nasip etsin inş. canıma.s.
zayıflarım demi kısss ev için koşuştururken:dance:

yellowcum çok sevindim senin adına..
bu zamanda kirada oturmak, geçinmek çok zor iş valla..
inşallah kredi borcunuzuda çarçabuk çok zorluk çekmeden bitiverirsiniz..
hayırlısı güselim.. Allah güle güle, mutlu mesut oturmayı nasip etsin..

amin canım benim sağol güzel yüreklim,
yellow zayıflarsın tabe ama o dönemde yemeke yapmaya fırsat yok pide söleyelim hazır ekmek arası yiyelim falan demezsen veriisin tabe ev tadilatı taşıması baya etkiler seni canımcım...

he tamam o zaman erken yada geç in sen onlardan beraber inmen gereken durumlarda günlerde kahvaltıyı geç yaptım de,
zayıflayınca soran olursa ne yapıyon falan derler fark edince sende hiç kendi gidiyo de :roflol:...

hayalcim nerden geliyor kız bunlar kalına ''hiç kendi gidiyo'' naniknanik

juju biz senin ensemizde olduğunu hissediyoz sen merak etme tatlım,
etkin çok bize :P...

kesinlikle haklısın canım jujunun içerde olduğunu görmek bilem yetiyor..

JUJU cum senin etkiisiz eleman olman mümkün mü kızz..senin o arada yazışların bile heyecanlandırıyor bizidelikafadulden
hayalcim kendiliğinden gitti dicem..hiç zınnık koklatmıcam onlara spor diyet tecrübelerimle ilgili:roflol:

koklatma yellowcum kotlatma uyuzlarrr :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kıs ölede ben geçen hafta gün boyu 1 yumurta 5 kayısı,yeşil çayla idare ettim ya bi kaç gün ondanmı ne iki kaşık yesem şişlik oluyo yesemmi yemesemmi bilemiyom ki
yesem bi yemesem başka dert
az aldım bide yemeği ama gitmiyo ki...

hayalcim bence istemesende o azıcık şeyleri yemelisin insan istemeden yiyince de kilo verirmiş.. iştahlı yediği az da olsa kilo olırmış ben buna inanıyorum

tatlı arkadaşlarım bu arada sizlerle bir sevincimi paylaşmak istiyorum=1.5 yıldır evliyim ve kirada kalıyoruz..geçen gün eşim bi arkadaşından satılık bir ev oldugunu duymuş ve ev normal fiyatının yüzde otuz aşşa fiyatına biz biraz daha pazarlık ederek uygun bir fiyata evi bağladık:asigim:zaten kiraya 400 tl ödüyorduk her ay ve her ay bu parayı dışarıya atıyor gibi oluyorduk..evimi gidip gördüm çok sıcak çok kullanışlı geniş ferah bir ev...içerisine tadilat yapıcaz..parke alçı dolap falan fıstık..sanırım yaklaşık bir ay sürer ve sonra yeni evime geçicem..çok mutluyum,ALLAH utandırmasın ve borcunu bitirmeyi nasip etsin ..çünkü bir kısmını kredi çekicez..aslında borç ödemek beni sıkıyor ama diğer türlü de para biriktiremiyoruzyasakkelime
ve ev tadilat yapılırken ben de koşuşturmacadan zayıflayacağımı ümit ediyorum..ve yeni evime 64 kg ile gitmek istiyorum..sporumu aksatmazsam sanırım düşerim o kiloya:dance::1hug:

canım hayırlı olsun çok sevindim Allah güle güle oturmak nasip etsin

öğle yemeğinde 1 biber dolması az havuç turp salatası vardı onları yedim.... 1 bardakta ayran şidi de kahve içiyorum şekersiz :kahve:

buarada bende öğle yemeğimde buğday çorbası içtim..
değişik çok doğurucu birşeymiş.. ilk kez yedim:))
yanında salata ve yoğurt yedim..

zuzum sağol tatlım bende yiyebildiğim kadarını yiyorum iki gündür canımcım ama çok şişiyorum,
suda çok içiyorum günde 2 bardak belki içerdim 2-3 gündür 2lt içiyorum yeşilde büyük 2 kupa içiyorum (kupam 1,5 alıyo normal kupalarla)
sanırm ondanda şişiyorum miğdem küçülmüşken yeyip geri büyütmekte istemiyorum zuzum ya...

kuzucum hoşgeldin..sağol canım ..tşk ederim güzel dileklerin için:teselli:
hayal pide felan yemem tabi..bouşuna mı yırtınıyorum ben koşu bandının tepesindenaniknaniken kötü ihtimal çorba sölerim lokantadan..kocişe pide bana çorba

güler canım çok tşk ederim..ben de çok sevinçliyim ...
kızlar ben bu arada dün akşam yaptığım kaçamağı telafi etmek için ve regl zamanım yaklaştıgı için yarın lapa diyeti yapıcam bir günlük...daha önce hiç yapmadım...ama eğer cuma tartıda kıpraşma olmazsa motivasyonum düşebilir ..o yüzden kalkan yapmam lazım kendime bu lapa diyetini...
sizler daha önce yaptınız mı kızlar öneriyormusunuz>?

izmir canım sana da çok teşekkür ediyorum canım..evet kirada oturmak zor ..insan bi çivi bile çakamıyo zarar vermemek için elin evinenaniknanik
izmir canım bu arada ben zayıflayınca yani nisan sonu gibi izmire gelicem kıayfet alışverişine..forum bornova çok hoşuma gitmişti en son geldiğimde...sen bana sayarsın artık uygun fiyatlı yerleri..gerçi en son geldiğimde kemeraltındkai fiyatlar filan hiç uygun gelmemişti bana

herkese selammm

geç kaldım ama sabah açtım sayfayıı bir sürü iş çıktı derken geçmişi okıyım dedimmm ancaa geldimm...

ben iyimiyim değilmiyim bilmiyorummm bakalım hafta sonu belli olcak kocanın işine kafayı taktım bu aralar hiç keyfim yokk..patronu hafta sonu düzelicek beklediğim para var falan demiş ama bilmiyorumm...kısmet artıkk

çok güzel muhabbet etmişsinizz hepsini okudumm...

jujummm kamerimmmm nerden çıktıı bu hamilelik meselesii rahat mı battı sizeee ...aboooo bunlar delirmiş...jujum walle bence sen adamı bu dönem tehlikesiz diye kandırmışsındırr en verimli dönem adetten önceki ve sonraki ilk bir haftadır....hadii bakalım hayırlısıı

özgemmm canım çok üzüldümmm...kendine dikkat etmen lazımm sakın üzülmeee zaten doğumun yaklaştı hiç bi yere gidemezsin yollarda doğururcun canım benim....allah hepimize böyle güzel ve hayırlı ölümler nasip etsin...

Valla ben anlamam hayalcim....... Burada ilk baştan beri verilenler yer alıyor .... Hanifemi özel olarak tebrk ediyorum ne güzel vermiş beni bile geçmiş..... Bakalım bu ay kim kimi sollayacak...
teşekkürler jujummm amma sanki artık yoruldum sıkıldımm gibi hissediyorummm kızmaa ne olur ama öleee...yiyip yiyip çatlamak istiyorummm neden böyleee
tatlı arkadaşlarım bu arada sizlerle bir sevincimi paylaşmak istiyorum=1.5 yıldır evliyim ve kirada kalıyoruz..geçen gün eşim bi arkadaşından satılık bir ev oldugunu duymuş ve ev normal fiyatının yüzde otuz aşşa fiyatına biz biraz daha pazarlık ederek uygun bir fiyata evi bağladık:asigim:zaten kiraya 400 tl ödüyorduk her ay ve her ay bu parayı dışarıya atıyor gibi oluyorduk..evimi gidip gördüm çok sıcak çok kullanışlı geniş ferah bir ev...içerisine tadilat yapıcaz..parke alçı dolap falan fıstık..sanırım yaklaşık bir ay sürer ve sonra yeni evime geçicem..çok mutluyum,ALLAH utandırmasın ve borcunu bitirmeyi nasip etsin ..çünkü bir kısmını kredi çekicez..aslında borç ödemek beni sıkıyor ama diğer türlü de para biriktiremiyoruzyasakkelime
ve ev tadilat yapılırken ben de koşuşturmacadan zayıflayacağımı ümit ediyorum..ve yeni evime 64 kg ile gitmek istiyorum..sporumu aksatmazsam sanırım düşerim o kiloya:dance::1hug:
nurr nasıl sevindim anlatamamm ..ayıptır sormanı kaç maniii...izmir istanbula göre daha ucuzdur...

funda kamer şahnur hayall ayyüce öpüyorum sizleridee

pınarımmm walla sormaa gitsin dün akşam eve gittim nasıl dalga geçiyolarr koca tepside 2 dilim kalmıştıı...çokda tatlı olmuş ölesine yedik sabaha kadar içimiz yandıı su sırası bekledik diyee dalga geçip durdular...sen bi daha kadayıf yapmaa şekerparee yap dedilerr...beni sorarsanız yemedim bilee zatenn moralim bozuldu ...nankörlerrrrkaydirigubbakcemile
buarada bende öğle yemeğimde buğday çorbası içtim..
değişik çok doğurucu birşeymiş.. ilk kez yedim:))
yanında salata ve yoğurt yedim..
izmirli benim bi arkadaşım akşamları buğday çorbası yiyerek 30 kilo verdi 5-6 ayda kalorisiz hemde doyurucu diyodu bana bazen sütlü bazen yoğurtlu yiyomuş...

Son düzenleme:
Hanifem öptüm ben de anacım seni
nurcum 500/1000 gr arası gidiyor ama bir gün ancak yapabiliyorum ben...
Regl sırasında veya bittiği zaman yapmanı tavsiye ederim hem de metabolizmayı hızlandırıyor ince bulgurla yapıyorum ben kısır gibi pirinci tavsiye etmem ama tabi damak tadına bağlı şeker kolay gelsin

şahnurum ben bişi okudum doğrumu kız ayrılma vs aman ha allah korusun

ne ayrılması ya şahnurmu nben görmedim gözümden mi kaçtı :uhm:

şahnurmu gidiyomuş bende fark etmedim ya sanmam öle olcanı:(

kızlar yaa ne ayrılması ben bişey anlamadım nurcanım özel mesaj göndermiş saolsun da ne olduğunu ben anlamadım ebn hiç biyere ayrılmıyom buralardayım dur geçmiş mesajlarıma bakayım

Back