herkese selammm
geç kaldım ama sabah açtım sayfayıı bir sürü iş çıktı derken geçmişi okıyım dedimmm ancaa geldimm...
ben iyimiyim değilmiyim bilmiyorummm bakalım hafta sonu belli olcak kocanın işine kafayı taktım bu aralar hiç keyfim yokk..patronu hafta sonu düzelicek beklediğim para var falan demiş ama bilmiyorumm...kısmet artıkk
çok güzel muhabbet etmişsinizz hepsini okudumm...
jujummm kamerimmmm nerden çıktıı bu hamilelik meselesii rahat mı battı sizeee ...aboooo bunlar delirmiş...jujum walle bence sen adamı bu dönem tehlikesiz diye kandırmışsındırr en verimli dönem adetten önceki ve sonraki ilk bir haftadır....hadii bakalım hayırlısıı
özgemmm canım çok üzüldümmm...kendine dikkat etmen lazımm sakın üzülmeee zaten doğumun yaklaştı hiç bi yere gidemezsin yollarda doğururcun canım benim....allah hepimize böyle güzel ve hayırlı ölümler nasip etsin...
Valla ben anlamam hayalcim....... Burada ilk baştan beri verilenler yer alıyor .... Hanifemi özel olarak tebrk ediyorum ne güzel vermiş beni bile geçmiş..... Bakalım bu ay kim kimi sollayacak...
teşekkürler jujummm amma sanki artık yoruldum sıkıldımm gibi hissediyorummm kızmaa ne olur ama öleee...yiyip yiyip çatlamak istiyorummm neden böyleee
tatlı arkadaşlarım bu arada sizlerle bir sevincimi paylaşmak istiyorum=1.5 yıldır evliyim ve kirada kalıyoruz..geçen gün eşim bi arkadaşından satılık bir ev oldugunu duymuş ve ev normal fiyatının yüzde otuz aşşa fiyatına biz biraz daha pazarlık ederek uygun bir fiyata evi bağladık:asigim:zaten kiraya 400 tl ödüyorduk her ay ve her ay bu parayı dışarıya atıyor gibi oluyorduk..evimi gidip gördüm çok sıcak çok kullanışlı geniş ferah bir ev...içerisine tadilat yapıcaz..parke alçı dolap falan fıstık..sanırım yaklaşık bir ay sürer ve sonra yeni evime geçicem..çok mutluyum,ALLAH utandırmasın ve borcunu bitirmeyi nasip etsin ..çünkü bir kısmını kredi çekicez..aslında borç ödemek beni sıkıyor ama diğer türlü de para biriktiremiyoruzyasakkelime
ve ev tadilat yapılırken ben de koşuşturmacadan zayıflayacağımı ümit ediyorum..ve yeni evime 64 kg ile gitmek istiyorum..sporumu aksatmazsam sanırım düşerim o kiloya:dance::1hug:
nurr nasıl sevindim anlatamamm ..ayıptır sormanı kaç maniii...izmir istanbula göre daha ucuzdur...
funda kamer şahnur hayall ayyüce öpüyorum sizleridee
pınarımmm walla sormaa gitsin dün akşam eve gittim nasıl dalga geçiyolarr koca tepside 2 dilim kalmıştıı...çokda tatlı olmuş ölesine yedik sabaha kadar içimiz yandıı su sırası bekledik diyee dalga geçip durdular...sen bi daha kadayıf yapmaa şekerparee yap dedilerr...beni sorarsanız yemedim bilee zatenn moralim bozuldu ...nankörlerrrrkaydirigubbakcemile
buarada bende öğle yemeğimde buğday çorbası içtim..
değişik çok doğurucu birşeymiş.. ilk kez yedim:))
yanında salata ve yoğurt yedim..
izmirli benim bi arkadaşım akşamları buğday çorbası yiyerek 30 kilo verdi 5-6 ayda kalorisiz hemde doyurucu diyodu bana bazen sütlü bazen yoğurtlu yiyomuş...