iyi geceler kizlar ben geldim valla araniza katilamiyom diye cok üzülüyom bu gececilik cok kötü oluyo valla
neyse iste öyle öncelikle
yellovcum hayirli ugurlu olsun evin canim benim
hanifem bende simdilik bisey yokta jujuda var gibi bas dönmeler felan zaten istiyoduda olursa iyi olur degilmi
jujum bence sen test yaptir bizde merak ediyok valla yada kan aldirda baksin doktorlar neyin var kan sekerin felan düsmüstür belkim dikkat et kendine ihmal etme canim benim
hayal datlum nörüyon dalasamiyok kiz, hala dürttüyon beni valla heratrafim delindi haaa
pinarim balum kaymagum nezamadir akrsilsamiyok anam özledum ceni kiz
sahnurum mesajlar karisti heralde juju yarin ne anladigini anlatsin ona göre cözüm bulunur canim benim
izmirlim sen nasilsin canim hic takma kafana milleti takrsan ooo evin yolu bulunmaz onun icin hic dinleme kulaklarini tika kimseyede deme diyet yapiyom diye ozaman daha cok üstüne geliyolar valla sen kendine bak vanim benim bozma moralinide gidecek kilolar yavas yavas
kuzum sen nörüyon bacim nevar neyok bebis nasil büyüdümü
nurcanim anam seninlede karsilasamiyok bacim sen nörüyn minik elif nasil büyümüstür ya tam sevmelik accik isiriyim yaa poposundan cokta tatlidir simdi tam yemelik öp benim yerime
bengicim sen nasilsin canim misafirlikler bitmiyo hic degilmi dikkat et canim benim öptüm canim
fundacim sen ansilsin canim benim nasil gidiyo diyet bakiyim
unuttugum kisi varsa affetsin okeymi canlarim
bende kizla ugrasiyorum 2 haftadir düzelmedi valla bogazlari iltihaplamis ondan kivranip duruyo yavrum görseniz gecelerimiz uykusuz geciyor valla Allahtan babmiz yokta rahatiz yoksa oda uyumuyo diye kiyamtei kopartirdi sabahda o uyuyo bizimkizda ilaclari ictimi rahat oluyo gündüzleri bazen mizmizlansada ama gece delleniyo valla bende diyete dair hic bisey yapmiyorum canlarim ben hafta icinde hafta sonu aldigim kilolari vermekle ugrasiyorum diye bilirim sizlere durum vahim yani neyse bildirim günü görüsüsürz canalrim
jujum ben yarin aksam bildirimi yaparimda sen yine msnde olda degisiklik olursa sana yazarim canim benim okeymi askum hadi öptüm
hepinizi kucakliyorum sevgiler arkadaslar umarim cuma günü dereceye gireriz 2.likten sorna artikim demi öptüm fistiklarim sizi