• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hanife hakkında hayırlısı canım Allah yardımcınız olsun.

ben çıkıcam fıstıklar öpüyorum sizleri kocamannnn

guler canım benimde aklımda aslında hatta araştırayım diyordum ama ..sanki çok zahmetli bişiy gibi geliyor bana..araştıralım bakalım?

huuu huuu millet nerlerdesini zbakim siz..hepiniz yogunsunuz sanırım:jeyyar:
ben de öğleyin çok az yediğim için acıktım ..hani şu suntalar var ya etiform onlardan aldım yanına da form çay içiyorum..süper ikili dermişimm-tatlicadiarzu-

hanifem sizinkilerde bir alemm hem koca tepsiyi bitirin siz hemde olmamıştı deyin sen en iyisi bunlara birdaha bişey yapma ....

kız kudurukk bunlarrr bişi yapmasam topa dizerler beniii

şahnurummm bi mesajı alıntı yaışsın alıntı gibi gözükmedii sanırım ondan bahsediyolarr

izmir canım sana da çok teşekkür ediyorum canım..evet kirada oturmak zor ..insan bi çivi bile çakamıyo zarar vermemek için elin evinenaniknanik
izmir canım bu arada ben zayıflayınca yani nisan sonu gibi izmire gelicem kıayfet alışverişine..forum bornova çok hoşuma gitmişti en son geldiğimde...sen bana sayarsın artık uygun fiyatlı yerleri..gerçi en son geldiğimde kemeraltındkai fiyatlar filan hiç uygun gelmemişti bana

ayıpsın güzelim.. saymammı hiiçkaydirigubbakcemile3
ilgi alanım yaniii...
bende kemeraltına ne zaman parasız gitsem ölesine içinden geçiyor olsam hep uygun fiyatlara uygun bişiler oluyor.. ve ne zaman alışveriş için gitsem hiç uygun bişi olmuyorkaydirigubbakcemile3

şekerler konukalr gitti
ben 1 dilim revani ve biraz kısır yedim saat 3 30 gibi yeme olayı bitti
bi şey yemem artık
zaten reglden dolayı karnım çok ağriyi
en çok bir elma yerim yatmadan o da bağırsaklarım için
yellow hayırlı olsun bacım darısı bana ve tüm kiraclılara
ama bizim tek maaşla çok zor
kısmet hayırlısını versin rabbim

sağoll esracımm...takmamaya çalışıyorumm...ama olmuyoo yaaa....

bengiii sen nasılsınn tatlımmm
iyi erken bitirmişsin yemek işini ama açıkıcaksınn çünkü geceler uzun be arkadaşım...

bengicim çok sağol canım...amin canım..inşaalah sende en güzel gönlüne göre bir ev sahibi olursuna.s.
az önce akşam yemeğimi yedim kızlarcokacimcoookiçimden tavuk çıkacak yakında
2 tane patates ve 4 tane tavuk eti kızarmış..3 kaşık mercimek çorba 3 kaşık yogurt
şimdi de duble çay söyledim onu içiyorum

iyi geceler kizlar ben geldim valla araniza katilamiyom diye cok üzülüyom bu gececilik cok kötü oluyo valla

neyse iste öyle öncelikle
yellovcum hayirli ugurlu olsun evin canim benim

hanifem bende simdilik bisey yokta jujuda var gibi bas dönmeler felan zaten istiyoduda olursa iyi olur degilmi

jujum bence sen test yaptir bizde merak ediyok valla yada kan aldirda baksin doktorlar neyin var kan sekerin felan düsmüstür belkim dikkat et kendine ihmal etme canim benim

hayal datlum nörüyon dalasamiyok kiz, hala dürttüyon beni valla heratrafim delindi haaa:D

pinarim balum kaymagum nezamadir akrsilsamiyok anam özledum ceni kiz

sahnurum mesajlar karisti heralde juju yarin ne anladigini anlatsin ona göre cözüm bulunur canim benim

izmirlim sen nasilsin canim hic takma kafana milleti takrsan ooo evin yolu bulunmaz onun icin hic dinleme kulaklarini tika kimseyede deme diyet yapiyom diye ozaman daha cok üstüne geliyolar valla sen kendine bak vanim benim bozma moralinide gidecek kilolar yavas yavas

kuzum sen nörüyon bacim nevar neyok bebis nasil büyüdümü

nurcanim anam seninlede karsilasamiyok bacim sen nörüyn minik elif nasil büyümüstür ya tam sevmelik accik isiriyim yaa poposundan cokta tatlidir simdi tam yemelik öp benim yerime

bengicim sen nasilsin canim misafirlikler bitmiyo hic degilmi dikkat et canim benim öptüm canim

fundacim sen ansilsin canim benim nasil gidiyo diyet bakiyim

unuttugum kisi varsa affetsin okeymi canlarim

bende kizla ugrasiyorum 2 haftadir düzelmedi valla bogazlari iltihaplamis ondan kivranip duruyo yavrum görseniz gecelerimiz uykusuz geciyor valla Allahtan babmiz yokta rahatiz yoksa oda uyumuyo diye kiyamtei kopartirdi sabahda o uyuyo bizimkizda ilaclari ictimi rahat oluyo gündüzleri bazen mizmizlansada ama gece delleniyo valla bende diyete dair hic bisey yapmiyorum canlarim ben hafta icinde hafta sonu aldigim kilolari vermekle ugrasiyorum diye bilirim sizlere durum vahim yani neyse bildirim günü görüsüsürz canalrim

jujum ben yarin aksam bildirimi yaparimda sen yine msnde olda degisiklik olursa sana yazarim canim benim okeymi askum hadi öptüm

hepinizi kucakliyorum sevgiler arkadaslar umarim cuma günü dereceye gireriz 2.likten sorna artikim demi öptüm fistiklarim sizi

VATANIM BENIM
her yanda sen bana acarsin kucak
daglari cigdemli vatanim benim
sevgiler misali sicaksin sicak
laleli nergisli VATANIM benim

ruhumu aritsin caglayanlarin
derdime dert katsin aglayanlarin
bagrimda erisin firtinan karin
rüzgari gül kokan VATANIM benim

ülkeler güzeli vurgunum sana
HAK varmis dünyada cenneti bana
seni candan seven gelir imana
sehitlerin yurdu VATANIM benim

günaydın hepinize
kamerim canım geçmiş olsun tekrar inşallah çabuk düzelir yavrucak...
nasılsınız hepiniz??

günaydın hepinezeeee..
ahleyarcım dün ölesine geldi geçti..
şimdi iyiym ben.. kimsede umrumda değil.. saolun sizleirn söyleidkleri kulaklarıma küpe oldu:))
öyle veya böyle gidicek bu kilolar:))

buarada sabah 1bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim.. birde iki kepek ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli biberli marullu sandiviç yedim...
oooh afiyet oldu bana:))

günaydddınnn iyilik topkekimmm hoş geldin....

fundaa nasılsın tatlımmm...

kamerim boş bulmuş topiği bi haftalık toptan yazmış....canımmm bebişin iyi olmasına çok sevindim....

ben dün akşam 1 adet gözleme yedimmm....
şimdi mutfağa gidimm bakım ne var ne yokk boğaça almıyorumm burdan idare ediyorumm

Back