- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.681
Kızlar haberleri okuyorum da çok üzüldüm ya.
Gemiye saldırı yapanları kınıyorum.
İskenderunda şehit olan askerlerimizinde ailelerine sabır diliyorum.
Allah bunları yapanları nasıl biliyorsa öyle yapsın.
bende cok üzüldüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
artık hberleri bile doğru düzgün izlemim benm aşkımda asker cok korkuom böyle olunca dahada cok üzülüom mevlam sehitlerimizin ailelerine sabır versin..allah tüm askerlerimiz yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah kavustursun tatlım allahın izniyle bişey olmaz korkma sen:Saruboceq:
saol canım allah onu bana en kısa zamnda sağsalim kavuştursun
daha cok mu var gelmesıne canım bu arada mıss gıbı yesılcayımıda aldımmm ohhh:içelim:
evet tatlım 10 ay bitti 5 ayımız kaldı ve kasım sonundan beri hiç gelmedi geldiğinde ona süpriz yapcam incecik cıkıcam karsısına o giderken ben 69 kiloydum zayıflıcam süper olcam cok sasırıcak cokkk sositososito
zevcan Allah kavuştursun cnm sağ salim.
Nerde asker aşkiton ne kdr var bitmesine.
hadı az kalmıs canım super bı surprız olacak :lepi:
evet cok güzel olcak canım.. yerimseniben
okadar cok istiyorduki zayıflamamı hipotroidi tedavisinden sonra aldım çünkü ben bu kiloları cok sevinicek sırnaşık şey
canım benım allah herseyı gonlune gore versın tatlım kızlar opuyorum hepınızı yarın gorusruz kendınıze ıı bakınnolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan görsz tatlım eve dönerken dondurma yee çikolata suslu aksam yemeğinede kazandibi al cokacimcoook yerimseniben
ohhh super valla senımı kırcam tatlışımmm alırım tabiii ama kendıme değil kocişimeekaydirigubbakcemile3
saol canım inş cabucak gecerde kavusuruz
mardin dargeçitte malesef :çok üzgünüm:
daha 5 ay var benneyaptımki
Oyy Allah yardımcısı olsun ya. Geldiğinde zor günler bekliyor cnm sizi hazırlıklı ol. Benim eşim geldiğinde ne zorlanmıştık. Neyse ki atlattık sende anlayışla ve sabırla üstesinden geleceksin eminim.
bendende sana kocaman cıkolatalı yas pastaaa ye tamam mı canım arkadasımm sonra piizzaaa yee soyle kocaman bı tabak soslu makarna ye koca bı bardak kola ıc tamam mı şekerrrr hadı ben kactım artıkkaydirigubbakcemile3:roflol:
Şekerler aslında eleştirmekte haklısınız elbette, sonuçta motive olmak için birbirimize destek olmak için takımlardayız. Benim de terfi işim bu döneme denk geldi ama daha fazla zaman ayırıcam takıma.
Yaz başlıyor, ozaman radikal kurallarda başlıyor.
1- Günlük menü yazmak 1. kural.Ve mümkün olduğunca herkesin menüsüne yorum yapmak.( Hafta sonu hariç haftada 2 gününe tolerans tanınabilir)
(bunu takip etmek için gönülü birini arıyorum)
2- Spora başlanılacak azda olsa paylaşılacak burada.
3- Aylık %1,5 kg. verme kuralımız geçerli.
Takıma yazmayan ve bildirim gününü aksatan diskalifiye olunacak.
Cuma günü kurallarımız yürürlüğe giriyor.
Farklı fikri olanda yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?