- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.421
Az önce 104 adet merdiven çıkıp indim. Ter boşalsı sırtımdan ayy
Az önce 104 adet merdiven çıkıp indim. Ter boşalsı sırtımdan ayy
haklısınız kızlar..
haftamı yarım bırakmak istemediğim için devam ediyorum haftaya monti diyetine baslıcam haftada 1 kilo vermem gerekio kendimi ona göre planladım zaten bu diyetin yarın son günü cumartesi monti diyetine baslıyorum opuyorumnanaktan
haftası mı kaldı canım burda yarın son gün zaten boz gitsin...:lepi:
yarın sabah sizlere kilomu bildiricem ama bana munti diyetini öğretseniz cok ii olucak tamam her gün sporumu yapıcam sabah kahvaltımada simitle peynir veya keğek ekmeğinden yağsız tost ve sütle yapcam diğer menülerde nasıl olcak :uhm:
yarın sabah sizlere kilomu bildiricem ama bana munti diyetini öğretseniz cok ii olucak tamam her gün sporumu yapıcam sabah kahvaltımada simitle peynir veya keğek ekmeğinden yağsız tost ve sütle yapcam diğer menülerde nasıl olcak :uhm:
İlk baştan anlaşalım seninle kepek ekmeği yok,onun yerine tam buğday ekmeği yiyoruz.
eğer kahvaltında ekmek varsa yumurta yemiyoruz.
Yağsız peynirle,yağsız domatesli tost yapabilirsin yanınada bol yeşillik güzel olur.
Öğle yemeğin sebze yada et ağırlı olabilir ama yanında sebze ve süt ürünü olacak
akşamda aynı şekilde canım ama daha hafif olacak.Öğlen et yediysen akşam sebze yiyebilirsin.
Simit cıssssssssssssslmaz:
beyaz un ve şeker yasak
karpuz yasak
patates yasak
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorum simit ve karpuz yokmuuuuuuuuuuuuuuu patateste yasak mıııııııııııııııııııı???eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
napayım artık bi yola girdim dönmek yok
anlastık karpuz patates beyaz un yok bişi daha sorcam corbaların terbiyesine bi kasık un katabilirim diğmibilmiyorumkismile
Canım bu yasakları okuyunca zor görünür göze ama aslında öyle kolay ki. Hem sağlıklı hem tok kalarak kilo vereceksin. Bunu düşün.
Ve eminim başaracaksın sen.
Simit cıssssssssssssslmaz:
beyaz un ve şeker yasak
karpuz yasak
patates yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?