- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.321
tatlım benm ismimde biraz tuaf :roflol:
ZEVCAN
sizlerinki ne bende öğreneyim yavas yavas olumunekankayizsmile
tatlım benm ismimde biraz tuaf :roflol:
ZEVCAN
sizlerinki ne bende öğreneyim yavas yavas olumunekankayizsmile
ye ye ye ye cokacimcoook sakın yeme kızklava: kovalarım seni şakada bir yere kadar aaaaa
klava: klava: kız ilk günden elime sopa aldırma cızzz sakın yeme alsanaalsanasmile
güvenlike ver tatlım güvenlike sakın yeme ne olurklava:
memnun oldum zevcan bende ceren ismin degısıkmıs anlamını sorsam kaydirigubbakcemile
bende memnun oldum cerencim anlamıda değişik aslında çift meyve demek hani şu birleşik meyveler vardırya ondan ayrılmamıs iki meyve bayanssulusmile
bende memnun oldum cerencim anlamıda değişik aslında çift meyve demek hani şu birleşik meyveler vardırya ondan ayrılmamıs iki meyve bayanssulusmile
Çiçek verdim zaten yaa verdim Allahım kurtar bizi şu kilolardan senağlama
Zevcan ismin çok güzel canımcım. Bizim şirkettede kahvaltıda hep poğaça simit bişiler olur. Börekler havada uçuşur.
Çiçek verdim zaten yaa verdim Allahım kurtar bizi şu kilolardan senağlama
Zevcan ismin çok güzel canımcım. Bizim şirkettede kahvaltıda hep poğaça simit bişiler olur. Börekler havada uçuşur.
En şanslınız benim galiba hepsi erkek kimsede yemek birşey getirmez buraya :)))
bızımkılerde habıre ot yıyolar zaten sorun olmuyo benım ıcınzemuszemus
bızımkılerde habıre ot yıyolar zaten sorun olmuyo benım ıcınzemuszemus
evet ismin cok cok az kişide var ve cok az kişi biliyo avantajmı dezavantajmı 21 senedir cözemedm bu durumu ama alıstım artık tepkilere yaslıların coğu söyleyemiyo zaten ...
ya kızlar bana coklu alıntı nasıl yapılıyo onuda bi öğretseniz süper olcak kaydirigubbakcemile5
Bizim burda da yeme içme boldur maalesef, bende mümkün mertebe tutarım kendimi.
Zevcan için şimdi deneme süresi başladı. Takımın durumu Cumaya netleşir şimdilik başka üye çağırmayalım.
sıze ıyı sohbetler kızlar yarının planını hazırlayıp eve gıdıcem yarın gorusuruz optum hepınızııı
görüşürüz tatlım iyi bak kendine bayanssulusmile
sıze ıyı sohbetler kızlar yarının planını hazırlayıp eve gıdıcem yarın gorusuruz optum hepınızııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?