- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #18.301
hmm o daha önce msj yazmıştı takıma ama sonradan ses çıkmadı ama meyvenull var hem yer varmı ki takımda ayıp olmasın sonra arkadaşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa pardon ben meyveyi unuttum bi an. Çok pardon özür dilerim şekerler.
Meyve cim en çok senden pardon.
evet canım özgeye ısmarlıyoruz ama sakın ye sen bende yemiyorum onun diyeti bozacağız :)))
ben cıkolatalı ıstıyorum ona goreeeee:icecream::icecream:
canım ya özgeyi kandıralım derken sen kandın,akannehir,o bozsunki biz birinci olalım dimi aklinialirimsmile:1ninca:
özgecim yok oldun tatlımm hadı gel ama dondurma yıyoruz sensız olmuyookafamçokkarıştı:lepi:
:)) şunun şurasında ne kaldı cumaya,lülülülülülü
cerenim bizim topike geldi bugünkü menülerimizi yazalım ben sana en son bir not yazmıştım oraya ohaoldumsmile
ya kızlar demeyin canım deli gibi tatlı istiyor kayısı yedim kesmedi tam yanımda pastane. Camdan görüyorum vitrinini. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
siz yerseniz bende yerim kaydirigubbakcemile3
zaten elmalı sodada içmişim kopmus diyetim bide dondurma yiyeyim üstüne yeni cıkan gold dan istiyo canım cokacimcoook
ne güsel giderdi şimdi sırnaşık şey sırnaşık şey
canım ismin ne acaba sana ona gore hıtap edelım meyve demek olmuyodaŞeniz
ye ye ye ye cokacimcoook sakın yeme kız klava: kovalarım seni şakada bir yere kadar aaaaaya kızlar demeyin canım deli gibi tatlı istiyor kayısı yedim kesmedi tam yanımda pastane. Camdan görüyorum vitrinini. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
klava:klava: kız ilk günden elime sopa aldırma cızzz sakın yeme alsanaalsanasmilesiz yerseniz bende yerim kaydirigubbakcemile3
zaten elmalı sodada içmişim kopmus diyetim bide dondurma yiyeyim üstüne yeni cıkan gold dan istiyo canım cokacimcoook
ne güsel giderdi şimdi sırnaşık şey
Gözümün önünden kazan dipleri, tavuk göğüsleri uçuyor.
Az önce de pasta geldi yine masama. Bizde hergün bi pasta olur. Hergün d.günü kutlanır bi personelin.
canım ismin ne acaba sana ona gore hıtap edelım meyve demek olmuyodaŞeniz