- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.101
haklısın valla tatlım aynen devammvereliniortak
Kızçem sen ne zaman geldin :)) ben hiç yukarki sayfalara bakmadım özge var zannetiyorum kaydirigubbakcemile3
sen oyle kızçeni görme zaten:roflol::roflol: yenı geldım tatlım ee ne yaptın canımsempatiksalakcinni
Takım olarak bizlik bişiy yok evet ama dolaylı yoldan hepimizi ilgilendiriyor bence bu durum.
Takım olarak bizlik bişiy yok evet ama dolaylı yoldan hepimizi ilgilendiriyor bence bu durum.
Özürüm kızçem ya,,ne olsun işte özgeyle atıştık birazcık yağlı yağlı yedi tavuk kanatlarını bugün pizza yiyemedi ya :roflol:
İş yerindede faturaları mı kestim takılıyorum öyle,sen ne yaptın planını hazırlayabildin mi ?
Kafamı bozma akşama yerim bak pizzayı. Üstüne birde çuklatlı pasta yedim mi tamamdır. Ama sütle birlikte. Her öğünde süt ürünü olmalı unutma. :roflol:
hazırlıyodum yarım kaldı egıtıme gıttım geldım sımdı devam edıyorum tatlım benım
Evet kızlar fikirlerinizi yazın bencede buraya, oylama sadece geri dönen üye için açılmış, siz ne diyorsunuz 10 kg. alımş gelmiş 10 a böl, 1 kg. , Peki vererek dönen?
bence diğer konular daha önemli en önemliside deneme süresi
neyse zamanla hepsi çözülür , sizin fikrinizi almadan takım kararı belirtmedim.
hangınız kazanacaksınız cok merak edıyorum kızlar ben aynı yaptıgım dıyete devam edıyorum hızlandırıcı bısey yapmıorum yanı bu hafta bırıncılıgı sızden beklıyorum tatlıslarr:lepi:
Evet kızlar fikirlerinizi yazın bencede buraya, oylama sadece geri dönen üye için açılmış, siz ne diyorsunuz 10 kg. alımş gelmiş 10 a böl, 1 kg. , Peki vererek dönen?
bence diğer konular daha önemli en önemliside deneme süresi
neyse zamanla hepsi çözülür , sizin fikrinizi almadan takım kararı belirtmedim.
benimde esktre yaptığım birşey yok tatlım,işte bu hafta spora ağırlık verdim sadece o kadar ama kendini es geçme sen daha kuvvetli rakipsin benim için motive kaynağım benim Şeniz
Deneme süresi bence 1 haftadan 2 haftaya hatta 3'e bile çıkarılsın.çünkü görüyorsun takımın halini kimse gelmiyor yazmıyor,bir kaç kişiyle bu takım yürümez motivasyon artsın diye yarışma düzenledik bak aramızda kaydirigubbakcemile5
Diğer konuya birşey demiyorum orada sen nedersen kabulum ama deneme süresi uzatılsın derim ben
o zaman bendende korkunnnn caglayanımmm 1. benımmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştıdelikafaduldenlülülülülülü
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü seni cadı seni sessiz durandan korkun demişler zaten hep laelaelaelaelae:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?