- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.961
Birazdan eve gidicem zaten canım,gider gitmez uyumayı düşünüyorum sen nasılsın evdemisin bugün iştemisin yoksa sende benim gibi :kedi:
evdeyım tatlım yenı geldım ısten bugun yarım gun oldugu ıcın erken geldım tatlım :lepi:
Benimde misafirim gelicekti yarına kahvaltı için başka birşey çıkmış gelemiyorlar gelselerdi bende erken çıkacaktım hayatım ama şimdi çıkmam lazım beni bekliyor arkadaşlar kendine iyi bak canım pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar izinden döndüm ama bugün benim için çokk sıkıntılı birgün, çözebilirsem hayırlısıyla yazarım sizede.
gunaydın canlarım olumunekankayizsmile
menumu yazıyorum.
kahvaltıdan once 1 bardak ılık su + 2 adet kayısı
kahvaltı :maydonoz dere otu peynır zeytın 1 dılım ekmek
ara :yeşilçay,2 adet kayısı
öğleatates salatası,yoğurt
ara:yeşilçay,1 adet kayısı
akşam :ızgara köfte,salata,ayran
su:2,5 lıtre:lepi:
Günaydın kızçeler,bu hafta biliyorsunuz yarış haftası bugünde star verdik hepinize hayırlı ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum....Ve herkesin kurallarına uyacağınada sonsuz güveniyorum....
Hafta sonu menülerimi yazıyorum....
Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
1 kase çilek
Kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği,salatalık,kkdan biraz fazla peynir
Ara
1 elma
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran
Ara
3 k.kayısı - tarçınlı süt
Akşam
3 köfte ızgara(ekmeksiz)-3 tavuk pirzola
Su:2.5-3lt - 4 kupa yeşil
Pazar
Kahvaltı Öncesi
3-4 çilek-3 kiraz
Kahvaltı
2.5dl kızarmış tam buğday ekmeği,domates,salatalık,zeytin,kk peynir
Öğle
Meyve tabağı (kiraz,çilek gibi )
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği - domates,yoğurt
Su:2lt - 1 bardak yeşil çay
Günaydın cerenim,menün gene çok güzel tatlım.Taze meyvelerede geçiş yapman çok güzel olmuş sana ufak bir tüyo veriyim.sabah aç karnına yenen çilek metabolizma hızını artırıyor...opuyorumnanaktan
Şebocum günaydın canım.
Cerenim nasılsın güzelim,hafta sonun nasıldı ben çok yoruldum dün bütün gün temizlik işleriyle uğraştık eşimle bittik resmen :)))
ıyıyım guzelım sen nasılsın bızde esımle temızlık yaptık hayatım.tam ıslerımız bıtmıstı hadı playstatıon oynayalım dedık kapı caldı arkadaslar geldılerkaydirigubbakcemile3 bıraz onlara hızmet ettım oraya kos buraya kos yorgunluktan bıttım bıde ustune hadı dısarı cıkalım dedıler bıde dısarı cıktık eve geldıgımde kolumu kaldıracak halım yoktu zaten gec yattım aksam su an hala uykum var canımkafamçokkarıştı
Tam eğlence dolu bir hafta sonu olmuş tatlım.gamyoncuiremsu.Benimde uykum var ama sabah erken kalktım ben çamaşır asmak için o yüzden ayılamadım daha,kafamçokkarıştı
ayy camasır asmaktan nefret edıyorum tatlım ya cunartesı gunu halletmıstım kurtuldum yanı ben kafamçokkarıştı su uykumuz ıcın ne yapsak kı acaba tatlımm
Cumartesi günüde yıkadım tatlım ama pazar günü komple bahar temizliği gibi oldu,ne geçtiyse elime attım yıkadım tekrardan :kedi:
Ben onun için güzel bir yol biliyorum aslında misss kokulu bir sabah kahvesi tatlım ama ben içemiyorum ki montide kahve yasak kafeinsiz de içmek istemiyorum,Bir fincan yeşil çay içtim ama daha ayılamadım akannehir
bende su an yesılcay ıcıyorum tatlım ama yok bısey olmuyo bı de sabah dustum ben buna ragmen ayılamadım hala canımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?