- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #16.921
sen beni yalnış anladın kız yazdım ya yukarıda'da ben onu muz yedin diye yapmadım,bir daha kaçamak yapma yoksaklava: bu sefer gelir diye yazdım canım kaydirigubbakcemile3
Günaydın herkese
cumartesi gecesini çok güzel atlattım,ufak bir çatal kek'le geceyi kapattım ama pazar günü için pekde güzel olmadı anneler günü dolayısıyla
Pazar günü
Kahvaltı
2 dl kızarmış çavdar ekmeği (yasak ama bana uyan tek buydu sofrada patates kızartmalar,sucuk,sosis,bir sürü daha şey vardı ama yemedim,)
5 zeytin,küçük bir parça normal peynir ,ve domates,salatalık
Öğle
1 dl börek,küçük bir parça parfe,3 tane sarma
(misafirlikteydik,zorla yedirdirdiler,eşimde kızınca mecbur yedim,monti amcana söylemiycem söz dedi birde:sinifsinif:
Akşam
tavuk sote,yoğurt,domates
Su:1lt
Spor :2 saat yürüyüş,15 dk koşu yaptım
yediklerim inş.erimiştir :sinifsinif:eyvahedigeldismile
günaydın canım bugun nasılsın? bence oyle cok abartıya kacmamıssın bu sefer bu kacamakları odul olarak gor.ınan yedıklerın erımıstır.opuyorumnanaktan
menumu yazıyorum :
sandoloz+sirkeli su+1 çorba kaşığı keten tohumu
sabah :
-2 dılım ekmek
-1 adet domates
-1 adet salatalık
-peynir
-maydonoz
ara :yeşilçay + kuru üzüm
öğle :
-ton balıklı salata
-1 adet peksımet
-maden suyu
ara : yeşilçay
akşam :
-2 adet haslanmıs patates
-1 kase yoğurt
-haşlanmış sebzeler (brokoli,havuç)
yatmadan önce : 5 - 6 adet erik
gün içinde 2,5 litre su
1 saat yuruyus ,40 dakıka aerobikkaydirigubbakcemile2
canım bence kendıne dert etme kacamak sayılmaz o.kaydirigubbakcemile2 bu arada butun annelerın anneler gunu kutlu olsun.allah bızede o gunlerı gostersınopuyorumnanaktan
eee canım naptın bakalım ıs yerınde herhangı bı sorun yok degılmı . bu arada bu sabah ıs yerıme geldıgımde ot yıyen arkadasımın cok zayıfladıgını gordum ama kız hıc bırsey yıyemıyor herseyden mıdesı bulanıyooo.tamam kılo vermıs ama cok saglıklı gelmedı banakaydirigubbakcemile
inş. canım görürüz bizde o günleri.
iş yerinde ki sorunu birşey yapmadım sadece fazla muhatap olmamaya çalışıyorum artık.
neden kendini bu kadar zorluyorki ara versin biraz hasta olup vucudunu dahada hırpalamaktansa ara verip dinlenmesi daha mantıklı.
Sen nasıl oldun,iyileşebildin mi canım
birde keten tohumu eklemişsin listeye onun ne etkisi varmış :kedi:
iyiyim canım artık bırseyım yok.keten tohumunuda ekledım.çünkü metabolızmayı daha ıyı calıstırıyor.onunlada desteklemek istedım canım.kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
Onu bilmiyordum bak canım,ne zamandır beri deniyorsun peki bunu.Ben artık yoruldum birşeyler yapa yapa artık bir anca zayıflamak istiyorum.:kedi:
canım ben bunu bellı aralıklarla hep tuketıyordum.cunku cok seye yararı var.babam cok sık alırdı.annem keten tohumunun destegıyle verdı kılo.benımde cumartesı gunu aklıma geldı gıttım aldım.faydalarını ınternetten arastırabılırsın tatlım.yanı hıcbır yan etkısıı yok.cok kullandım bu zamana kadar ama sıstemlı kullanmadıgım ıcın kılo verememıstım.20 gunde 1 15 gunde 1 yerdım.sımdı her sabah yemegı dusunuyorum.
Sandoloz'a başlamıştım canım,birde bunu deniyim o zaman,bu hafta zaten spor olayını arttırmaya karar verdim artık eve gider gitmez hemen sahile inip yürüyeceğim.Cumartesi günü arkadaşlar geldi,tatile falan gidelim dediler yazın için ama 1 arkadaşımız fit fitte yanında halt ederya o kadar zayıfki,diğeri yeni doğum yaptı çabuk veririm diyor,ben birşey diyemedim ama bakalım haziran sonu temmuz başı gibi dediler ama bilmiyorum eğer gidersek beraber çok zayıf olmam gerekiyor alsanaalsanasmile
ohhh ne guzelll sahılde yuruyosun.mis gibi deniz kokusuyla beraber.izmirimi çok özledim burnumda tütüyor zaten:a015: hayatım zaten guzel kılo verıyosun vucudun sekle gırmıstır.ama ınsallah ıstedıgın olur hayatım.
evet canım deniz'e yakınım bu sefer kararlıyım ama inş.verebilirim daha fazla
bu resimdeki profil sanamı ait eğer sensen zayıflamaya ihtiyacın yok canım çok fitsin sen guclubacismile
benım hayatım bu sabah cekındım hemen koyayım dedım nerdeyse 8 kılo gıttı hayatım ama benım kalcalarım cok genıs yanı arka tarafımdan popodan sırtımdan vermem gerekıyo tatlım zaten hedefım 60 la 65 arası oldugu ıcın pek bısey kalmadı tatlım.ama korkuyorum hastalık zamanımda bırden verdıgım 4 kıloyu alırım dıye ama cok dıkkat edıyorum.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?