- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #16.961
Günaydın kızlar.
Annelerin anneler gününü kutlarım, olmak isteyenlere de rabbim en kısa zamanda tattırsın.
Çğalayancım başladığından beri hiç kaçamak yapm adın zaten oda giden 10 kg. ödülü olsun zaten yaptığın sporla bişeycikler kalmamıştır.
Cerencim iyileşmene sevindim. inş. almazssın hastayken verdiklerini, bende seni iyi gördüm ama dediğibi sorunların varsa zayıflamanın yanında bölgesel spor yapmalısın bence.
Yaseminde senin çok sıkıldığının farkındayım. Vee düğünden sonra kendini bırakmandan korkuyorum canım. Aman dikkat.
Bana gelince 2. antibiyotiğimde dün akşam bitti. Dün sabah regli oldum. Bunlara rağman Cumaya göre
-500 üm. Hafta sonun yedim ama tatlı yada hamur işi yemedim. İştahım çok açık değil rahat geçti hafta sonu.Yarın da diyetisyen randevum var.
Günaydın canım,seninde anneler günün kutlu olsun.
Güzel kilo verdim ama suçluluk piskolojisi oldu artık galiba benim,çok hırslandım eşimde arada takılıyor bana,çok kilo verdin diye bazen gerçekmi şakamı anlamıyorum ama artık tamamen yaza kadar zayıflıycam kararlıyım.
-500 gitmesinede çok sevindim.bu hafta listeye girebilmişiz inş.bu haftada bireyselde dereceye girebiliriz.
:lepi: