• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzucum afiyet olsun canımcokacimcoook
hayalcim sana da afiyet olsun haşlanmış yagsız sossuz makarnada ortalam kaç kalori var canım biliyomsuun? ben de arada yapar yerim

öğlen kaşarlı tost yedim.. 1bardakda ayran içtim..
yemeğimi yanımda getirmeyi unutmuşum bugün.. akşamdan hazırlamıştım oysa mutfakta bırakıp gelmişimkaydirigubbakcemile3
mecbur dışardan söyledim tostu.. güzel ve lezzetliydi ama yaw:jeyyar:

selam kızlarr
takımın durumu fena değil sanırım
hadi haftaya daha iyi olur inşallah
meres gelmiş ve gitmiş özge de öyle karşılaşamadık
neyse sağlık olsun kendinize iyi bakın şekerlerr

kızlar takım olarak iyi gidiyoruz maaşallah benim bu hafta için pek ir katkım yok amma...
haftaya cuma için umutluyum hayırlısı bakalım

hıım bi paketi göz kararı 5e bölüyorsun o kadara tatlım :),
soru sorman dert değil şeker bildiğim birşeyse seve seve cevap veririm,
şincik bi paket makarnayı al eline bi tabak al sonra 5e böl makarnayı bak ölcü hangisiyle ona göre yap tatlım :)...

Ya zaten bir hafta iyi iniş olursa iğer hafta nadasa çakilmiş oluyoruz:)

2 grup gibi oldu, 1 hafta yarımız diğer hafta diğer yarımız atakta.

Ama ben 1,4 verdim diye yatmıcam haftaya verip uyarımın silinmesini istiyorum. .) Haftaya yürürsem oda olur inşallah.

şebo uyarımı sildirdim ben şükür juju şu kadar ver dedi verdim yane :),
zaten o gelince deriz ona uyarısı olanı vs olanı söyler bize listesiyle kırmızı gözümüze soka soka yazar:),
evet hemde hakikaten 2 grup gibi oldu bi hafta bi grup öbür hafta diğer grup,
inşa hafataya hepimiz veririzde süper olur...

benim bu hafat hedef gene en az 1 kilo,
artık çok zorlanıyorum ben daha fazlasına idda edemiyorum garip bünye aptala döndü benim...

o kadar yorgunum ki kaç gecedir uykusuzum ayakta zor duruyorum yarın sabah erkenden kalkıp yürüyüş mü yapsam yoksam dinlensemmi karar veremedim

akşam erken yatarsam sabahta erken kalkar yürürüm ama kociş çok bozuluyo benimle ilgilenmiyosun diye neyse duruma göre bakcaz artıkın

Back