• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlarrr odamda tadilat var boya badana macun çekti ustalar kurusun diye beklerkene bende odama geldim....

Kız gulerr az bilem yaptımmm oooo ben onu manevi yönden vuruyorummm bu ona bi ay yeter gitmez kahveye sonra unuttumu yine devammm ...dün nasıl geldii erkenden ammaaa bu seferde ben geç gitttimmmm ohhh görsün evde tek başına kös kös oturmak neymiş...

Kuzucukkk hoş geldinnn inşallah çabucak verirsin kilolarınıı...bu ara pek katılamıcamm malum 1-2 gün sürer tadilat...arada kaçıp gelirim...

bangim geçmiş olsun güzelim.....

bengi bu arada öğlen neden bişi yemedin bir elma ile olmas amaaaa

kuzuzuzu anam bu dediklerim aslında az değil yanıda salatayı bol tutarsan ve önce çorba ile başlarsan inan zamanla çorbadan sonrasına yerin bile kalmadığıonı anlıcaksın hadi bakalım nekadar fark edecek

Zaman gösterecek eğer uyarsam yanıma kar kalacak uymazsam zarar ben kar etmek istiyorum kaydirigubbakcemile2

Kızlarrr odamda tadilat var boya badana macun çekti ustalar kurusun diye beklerkene bende odama geldim....

Kız gulerr az bilem yaptımmm oooo ben onu manevi yönden vuruyorummm bu ona bi ay yeter gitmez kahveye sonra unuttumu yine devammm ...dün nasıl geldii erkenden ammaaa bu seferde ben geç gitttimmmm ohhh görsün evde tek başına kös kös oturmak neymiş...

Kuzucukkk hoş geldinnn inşallah çabucak verirsin kilolarınıı...bu ara pek katılamıcamm malum 1-2 gün sürer tadilat...arada kaçıp gelirim...

hoşbulduk canım sağol çok misafirpervermişsiniz :1hug:

sende olcen de tamamçıktı misafirlik ağırla artıkın dışardan gelenleri:roflol:...

alıştım zaten hemen :dance:

kızlar ben 16:30 da şirketten çıkıyorum süt izmini akşamları kullanıyorum..
Şu anda da işim var uğramadan çıkarsam hekese iyi akşamlar öpüldünüz... :CüvCüv:

ii akşamlar zuzu paylaşımlarını yaptığın süre kimse bişi demez sana tatlım
hele cumaları 12 ye kalmadan kilonu bilidir süpper olur o zaman,
öpüldün tarafımdan :)...

şebocum ben bir ilçede yaşıyorum ne alet ne bi şey
kas gevşetici ve b vitamini kompleksi vermiş
ilaçlar kullanıldıktan sonra emg isteyecek.yani o bile konyada yapılıyor düşün artık

jujucuk kahvaltıyı geç yaptım ya o yüzden öğleni ara gibi geçiştirdim
az önce acii0p tatlı krizim tuttu 2 kayısı atıverdim ağızıma
ben namaz kılıcam öpüldünüz.

bengigök geçmiş olsun canım

kuzuzu hoşgeldin ben de yeniyim burada inşallah çabucak veririz kilolarımızı

işler çok yoğundu uğrayamadım pek
kusura bakmayın iyi akşamlar herkese öpüldünüz şekerler....

kızlarr walla kardeşim 10 gün oldu 20 kilo geriledi dün akşam uğradık tarttık onu..bebişe hedayelerimizi verdik..biraz muhabbet falan eve geldim benimm adam tv izliyody hiç pas vermeden odaya geçtim....salonun kapısı açıktıı...bende üstüme tül gecelik giyipp öyle banyoya girdimmm göz ucuyla bakıyoduuu ohhhhhh canıma değsinnn o sabaha kadar uyuyamamıştır adamı böyle delirtirler işte....sonra banyo ettim kıçım dondu odada hemen o görmeden kalın eşofmanlarımı giydim kapıyıda kapatıp uyudummm...o beni tülle yattım sanıyooo:icecream:
hanife kız allah seni ne yapsın gülmekten öldüm valla akşam akşam ben de siteyi açık bırakıp gitmişim oğluşla oynadık uyuduk falan derken az önce aklıma geldi bi baktım ki siz bisürü yazmışınız

şahnurum senle beraber demir baş sayımız 3 oldu,
jujum
ben,
şahnur varmı kilo vermeden gitmem diyen demir baş adayı...
hayalcim artmış sayımız bak ne güzel demirbaşlar mezun olmadan gitmeyecek

bu arada kuzucuk sana böyle diyebiliriz demi çok uzun çünkü nikin hoşgeldin aramıza bebiş emdiği sürece kilo vermen çok kolay olur tatlım ben de şimdi yemek yapmaya gideyim barim terbiyeli köfte yapacam akşama
öğlen 60 gr kadar tavuk ızgara 2 dilim ekmek yoğurt ve salata yedim
akşama 10 kaşık sebze yemeği var salata çorba ve yoğurtla şimdi light sütümü içtim
haa light süt deyince kızlar diyetisyenim dedi ki sadece süt ürünlerinde light ürün kullan çünkü light ürünlerin kalsiyumu daha fazla oluyor normal ürünlere göre ben de öyle yapıyom dedi incecik hatun aklınızda olsunn hepinize şimdilik iyi akşamlarr

yeni gelen arkadaşalar hoşgeldiniz a.s.

valla tüm gün sayfa açıktı ama bir türlü bakamadım ....
ben bugün 2 kase aşure yedim :utangac: birde çok çiğköfte dediniz cnm istedi yedim :utangac:

offf çok yorgunum yaa ...

şahnurum çok sevindim herşeyin yoluna girmesine biz her zmaan yanındayız biraz olsa destek verebildiysek ne mutlu ....

bengicim geçmiş olsun cnm ...

hanife kısss seninki de iyi sabırlıymış gelmedi yanına :roflol::roflol: aferim sna valla bir sürü laf söylesen bu kadaretkili olmzdı ...

kısss hayal sen bu malı artık anlat valla saklamakkla olmaz bilsinler ne olduğunu yazık sanadaa bak ben ible artık kısmıyom sana kaydirigubbakcemile3 yaa bu okulu nasıl bitrmiş ....

akşam yemeğim 1 kase tarhana çorba
yarım kase yoğurtlu luru patlıcan kavurması azıcık ta ekmek yedim.artık gözüm dönmüştü.

selam kizlar ben geldim

evet gec oldu ama ancak ee koca gececiya buhafta anca firsat oluyor burda bugun cok güzel karyagdi hertaraf bembeyaz oldu valla uzun zamandir buz gibiydi hafa azcik yaginca ilidi disarilar

biz burdaa evimizde rahatiz ama televizyona baktikca valla icim kan agliyo tutamiyom kendimi senağlamanolacak bu filistinin hali rabbim nolur yardim yarabbim:Saruboceq:

pinarim hemen koyarum sana linki sende yap evde ama is yerinde yapamazsin

YouTube - zumba
bu birincisi

ikinciside bu

YouTube - zumba

bunlari ben hergün yapiyorum geciyom bilgisayarin absina cok güzel oluyo yanii#

yeni arkadas kuzu hosgeldin canim aramiza nasilsin bakalim

juju merak etme yarin aksam bildirmimi yapacagim ama sen bana listesi göndersene canim benim yeni listeyi ok canimb enim bekliyorum canim

hayalim sen nasilsin fistikim biliyom elle ugrasmak cok zor degilmi bosv er sende valla hic takma sende dalga gec onunla yazik degilmi sana ne harap ediyon kendini

kiz hanife mahvetmissin adami kiz bizimkide gececiyo d3lirip duruyo valla sabahin 6 da geliyo hadi diyo gitbe sacmalama nezaman yikanacam diyom valla yalniz olsak neyse gider yikanirim evdekiler namaz kiliyo bende dus yapmaya gidiyom düsün senize nekadr komik Allhim Allahim bu erkekler hic anlamiyolar valla neyse duymasin burda böyxle konustugumuzu aramizda haaa ok

bengicim canim benim uamrim bisey cikmaz canim hadi hayirlisi canim

sebnemcim sen napiyosun isler nasil canim

reyhanimin gitmesine üzüldüm i9nsallah cok mühim sorunlari yoktur canim bu damamt napiyoki bu kiza gene ay toplanip gidip sacini basini yolak su enistenin öyle degilmi kizlar biz kizimizi üzsün diyemi verdik aaaa:oklava:

ayni seyler hayalim senin icinde gecerli söyle hemen üzerse eniste depesindeyik ona göre kk olarak:lepi:

sahnurum sen nasilsinc anim fazla kasma kendini yavs yavas verirsin hayatim mühim olan kalici olmasi benim gibi alma sonradan canim

gulercim sen nasilsin alistinmi takima nasil gidiyor diyet

nurcanim sen napiyon anam kizimiz ansil ay burda olsada poposundan isirsam onu benim kiz biraz tompik bacak kisimlari felan öyle dogdu bide isira isira bihal yaptik kizi iyice alisti hirpalata hirpalata sevdiriyo kendini nazik sevdinmi anlamiyo sevmeden :roflol:

ya bide kizlar bana yardim edin bizim bu cadiyi daha tuvalete alistiramadim bitürlü yapmiyo lagzimliga ya otutruruyom yarim saat bisaati geciyo yok sonra ya kalkip yanina yapiyo yada bez bagladiktan sorna temiz beze Allahim delirecem söylemi 9 ayda anaokuluna baslayacak daha bizimkiz kakasini söylemiyo ama yaptimida beze anne kaak yaptim deyip yatiyo önüme alsin diye siz nasil alistirdiniz aban yardim edin azicik kizlar valla napacami bilemiyorum:sm_confused:

unuttugum kisi kaldimi unuttuysam affola kizlar tamammi canlarima.s.:1hug:

hepinize kucak dolusu sevgiler

ii geceler kizlarrr,,nasilsiniz bakiimm,, bune yaa cikan cikana giren girene,, deismis takim iiceee,, herkese selamm öpüldunuzzzzŞenizŞenizŞeniz:1hug:

Kızlar günaydın.
Hoşbulduk hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
Sabah 3 adet kuru kayısı bir bardak ılık su...
Şu an kahvaltımı yapıyorum.
Küçük peynirli sandviç arasında 5 küçük zeytin...
Güne çok sinirli başladım inşallah herzaman ki gibi kendimi yemeğe vermem
Kendime hakim olmam lazım.

kızlar hepnize günaydınlar.
doktor bir kas gevşetici vermiş uyku yapan cinsten başka bir doktor öne onu bana gece yatmadan al demişti.bu dr sbh öğln akşm demiş.sabah attım feleğimi şaşırttı bunu 3 öğün alsam ne yapar bu beni.
sabah akşam alim diyorum .yani bugün leylayım öğle sonu da günüm var pek gelemem gibi buralara
sabah kahvaltım arım simit
1 kk peynir
4 zeytin.
hepinizi seviyorum

günaydın arkadaşlar...
bengicim geçmiş olsun önemli bişey yokmus coksukur...
arkadaşlar...
ben de sizden müsaade istiyorum...
farkındaysanız ben de dogru duzgun giremiyorum okuyorum bazen pek yazamıyorum...
bir de regl öncesi dedim şişkinlik falan daha regl de olamadım...
biraz da koptum gerçi dikkat ediyorum benim de vermem gereken cokca kilo var...
yine yanınızdayım ama sizlere alıştım...
sık sık gelirim fırsat oldukca görüşürüz...
bi de bu kural olayı varya cok mantıklı belki ama baskı olusturuyor...
size takım olarak da zarar vermek istemiyorum...
inşallah sizlerde ben de güzelce veririz en kısa zamanda...
juju bana a dönmek üzere diye yazarsa memnun olurum...
buarada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ...
başarılar hepinize hepimize...
sevgiler
görüşmek üzere...

herkeslere günaydın öptüm sizi ben,
hepimiz demirbaşlığa aday olmuşız oh ne güzel ege pes etmiş hakkından hayırlısı,
jujum dün dediğim kızı çağıralaım cevap vermiş bana gelince msndeyim tıkla bi...

Back