selam kizlar ben geldim
evet gec oldu ama ancak ee koca gececiya buhafta anca firsat oluyor burda bugun cok güzel karyagdi hertaraf bembeyaz oldu valla uzun zamandir buz gibiydi hafa azcik yaginca ilidi disarilar
biz burdaa evimizde rahatiz ama televizyona baktikca valla icim kan agliyo tutamiyom kendimi senağlamanolacak bu filistinin hali rabbim nolur yardim yarabbim:Saruboceq:
pinarim hemen koyarum sana linki sende yap evde ama is yerinde yapamazsin
YouTube - zumba bu birincisi
ikinciside bu
YouTube - zumba bunlari ben hergün yapiyorum geciyom bilgisayarin absina cok güzel oluyo yanii#
yeni arkadas kuzu hosgeldin canim aramiza nasilsin bakalim
juju merak etme yarin aksam bildirmimi yapacagim ama sen bana listesi göndersene canim benim yeni listeyi ok canimb enim bekliyorum canim
hayalim sen nasilsin fistikim biliyom elle ugrasmak cok zor degilmi bosv er sende valla hic takma sende dalga gec onunla yazik degilmi sana ne harap ediyon kendini
kiz hanife mahvetmissin adami kiz bizimkide gececiyo d3lirip duruyo valla sabahin 6 da geliyo hadi diyo gitbe sacmalama nezaman yikanacam diyom valla yalniz olsak neyse gider yikanirim evdekiler namaz kiliyo bende dus yapmaya gidiyom düsün senize nekadr komik Allhim Allahim bu erkekler hic anlamiyolar valla neyse duymasin burda böyxle konustugumuzu aramizda haaa ok
bengicim canim benim uamrim bisey cikmaz canim hadi hayirlisi canim
sebnemcim sen napiyosun isler nasil canim
reyhanimin gitmesine üzüldüm i9nsallah cok mühim sorunlari yoktur canim bu damamt napiyoki bu kiza gene ay toplanip gidip sacini basini yolak su enistenin öyle degilmi kizlar biz kizimizi üzsün diyemi verdik aaaa
klava:
ayni seyler hayalim senin icinde gecerli söyle hemen üzerse eniste depesindeyik ona göre kk olarak:lepi:
sahnurum sen nasilsinc anim fazla kasma kendini yavs yavas verirsin hayatim mühim olan kalici olmasi benim gibi alma sonradan canim
gulercim sen nasilsin alistinmi takima nasil gidiyor diyet
nurcanim sen napiyon anam kizimiz ansil ay burda olsada poposundan isirsam onu benim kiz biraz tompik bacak kisimlari felan öyle dogdu bide isira isira bihal yaptik kizi iyice alisti hirpalata hirpalata sevdiriyo kendini nazik sevdinmi anlamiyo sevmeden :roflol:
ya bide kizlar bana yardim edin bizim bu cadiyi daha tuvalete alistiramadim bitürlü yapmiyo lagzimliga ya otutruruyom yarim saat bisaati geciyo yok sonra ya kalkip yanina yapiyo yada bez bagladiktan sorna temiz beze Allahim delirecem söylemi 9 ayda anaokuluna baslayacak daha bizimkiz kakasini söylemiyo ama yaptimida beze anne kaak yaptim deyip yatiyo önüme alsin diye siz nasil alistirdiniz aban yardim edin azicik kizlar valla napacami bilemiyorum:sm_confused:
unuttugum kisi kaldimi unuttuysam affola kizlar tamammi canlarima.s.:1hug:
hepinize kucak dolusu sevgiler