Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım
- Konu Sahibi Arrietty_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
canım diyetisyenin tartısında 600 gr vermişim (onda ctesi ilk tartıldığımda 68,5 çıkmıştım bu hafta tartılınca da 67,9 çıkmıştım) tam istediğim gibi dedi senden haftalık 500 gr ile 1 kg arasında istiyorum hatta 1 kilo bile çok dedi diyetimde sadece ara öğünlerde düzenleme yaptı ama evde olunca saatlere çok uyamıyorum bakalım bu hafta ne çıkacak bu arada basenlerimle yavaş yavaş dolaşım başladı ölçüm yapılmadı ama her gören sen kilo vermişin diyor bu da benim hoşuma gidiyor açıkcası bu düzensiz hastane ev işyeri koşturmacası arasında bile az da olsa kilo verebilmek beni mutlu ediyorşahnurcum sen vermek isteyip de malesef metabolizma mağduru olduğun için veremiyorsun bunu biliyoruz..... inş toparlayacaksın diyetisyenin bir haftalık diyet sonucunda ne dedi merak ettim..
dün 8 tane çiğ köfte yedim kıslarrrrrrrrrrrrrrrr valla acı acı ii gitti wc sorunumu çözer die yedim....
bu arada çiğköfteyi ben de acılı severim ve dürümle hiç yiyemem ama çok fazla salata ve marulla yerim seninkisi gibi
yok şebnemcim ben zati ekmek yemem çiğ köfte ile bol marul yedim ...
canım reyhan inşallah toparlar biran öncehayal sabah bize girmek isteyen kız nerde anam bul onu reyhanda sorunlarım var ayrılacağım diyor bir kişi daha alabiliriz
valla kıslar yaprak dökümü başladı evet ama başka istemiyorum valla ne bu ya zati sıkacam dişimi verecem kilomu mezun olacam demir baş gibi hep ben kalıyorum takımda
valla bende gitmeye niyetlenmiştim ama iyi ki gitmemişim senin gibi bende demirbaş olcem ve mezun olmadan gitmek yok
sabah kahvaltım 2 kk peynir 1/2 salatalık maydanoz 2 dilim kepek ekmek 3 zeytin arada elmalı çaydan içiyom bol bol onun içine hatta evdeyim ya beşi bi yerde mi koysam diye düşünüyom çok olmasa da kızlar bu elmalı çay az az her gün beni wc ye çıkarmaya başladı tavsiye ederim kabızlığı olana malum benimkisi düşman başına kadar kötü
bengi cim geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz sende de
- 27 Kasım 2007
- 1.398
- 1.950
- 658
reyhanımmm gitmiş....inşallah toparlanırsın canım...bak 80 kg olup gelme sakın......
hayal kız sen öle konuşuyosun adam hakkında diye ben kızmadıydım sana...pınardı oo....ben masumum...ayrıcana böyle kişilere hiç tahammülüm yoktur ben senin yerinde olsam o akbili basmaz para ver geç derdim...madem sana öle bas falan gibin konuşuyoo ...
dün akşam ablamlarla buluştuk dışarıda yemek yedik...2 dilim ekmek 7 tane ızgara köfte ve salata yedim.... bu sabah az peynir 1 yumurta 2 dilim salam yedim..2 lokma ekmek..
kızlarr walla kardeşim 10 gün oldu 20 kilo geriledi dün akşam uğradık tarttık onu..bebişe hedayelerimizi verdik..biraz muhabbet falan eve geldim benimm adam tv izliyody hiç pas vermeden odaya geçtim....salonun kapısı açıktıı...bende üstüme tül gecelik giyipp öyle banyoya girdimmm göz ucuyla bakıyoduuu ohhhhhh canıma değsinnn o sabaha kadar uyuyamamıştır adamı böyle delirtirler işte....sonra banyo ettim kıçım dondu odada hemen o görmeden kalın eşofmanlarımı giydim kapıyıda kapatıp uyudummm...o beni tülle yattım sanıyooo:icecream:
hayal kız sen öle konuşuyosun adam hakkında diye ben kızmadıydım sana...pınardı oo....ben masumum...ayrıcana böyle kişilere hiç tahammülüm yoktur ben senin yerinde olsam o akbili basmaz para ver geç derdim...madem sana öle bas falan gibin konuşuyoo ...
dün akşam ablamlarla buluştuk dışarıda yemek yedik...2 dilim ekmek 7 tane ızgara köfte ve salata yedim.... bu sabah az peynir 1 yumurta 2 dilim salam yedim..2 lokma ekmek..
kızlarr walla kardeşim 10 gün oldu 20 kilo geriledi dün akşam uğradık tarttık onu..bebişe hedayelerimizi verdik..biraz muhabbet falan eve geldim benimm adam tv izliyody hiç pas vermeden odaya geçtim....salonun kapısı açıktıı...bende üstüme tül gecelik giyipp öyle banyoya girdimmm göz ucuyla bakıyoduuu ohhhhhh canıma değsinnn o sabaha kadar uyuyamamıştır adamı böyle delirtirler işte....sonra banyo ettim kıçım dondu odada hemen o görmeden kalın eşofmanlarımı giydim kapıyıda kapatıp uyudummm...o beni tülle yattım sanıyooo:icecream:
- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
aebenim evet ayne o size alınan kıs dün burda kapris yapan kıs,
ben gelmeyecem size zaten gali:),
kuz kıs hg. jujuma deyim baksın bekliyodu seni...
Hoşbulduk canım sizden haber bekliyorum sabırsızlıkla :1hug:
kıs esmerim bende anlamadım siz diye hitap eder hep bende akşam şaştım,
bastım ama alır bida,
bide akşama kadar ne içsem veriyom onada çay kahve vs.
bardağı alıp mutfağa götürmüyo bekliyo masınıda burda bi ben varım bi o,
neyse almadım artık bırakıyo bi kaç güdür lavoboya deminde dedim bardağını falan bırakma yıka die oh ii ettim iylikten maraz doğar banada bu mal doğdu...
şahnurum hg tatlım...
bastım ama alır bida,
bide akşama kadar ne içsem veriyom onada çay kahve vs.
bardağı alıp mutfağa götürmüyo bekliyo masınıda burda bi ben varım bi o,
neyse almadım artık bırakıyo bi kaç güdür lavoboya deminde dedim bardağını falan bırakma yıka die oh ii ettim iylikten maraz doğar banada bu mal doğdu...
şahnurum hg tatlım...
- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
kusu jujum gelir şimdi tatlım msnden haber ettim...
sağol canım teşekkürler a.s.
alala kıs hakkat onumu aldınız.... valla yeni üyenis olmuş bişi demiyim belkim ii niyetlidir emme bizlen çakıştı işte bir noktada... olmadı yürütemedik ayırldık kendüsüynen....hayal juj kıs dün size gelen ben burda yarışamam diyen üyeyimi bize aldılar benmi yanliş gördüm diyim bana o degilmi jujuma laf atan ...
ay günaydım sinirden günaydım bile demedim size.
Merhaba,
Ben şu an 73.2 kiloyum
Emzirme döneminde 9-10 kilo aldım.
65 ile doğumdan çıktım 75 kiloya kadar çıktım.
Sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum lütfen beni de aranıza alın
canımcım aramıza hoş geldin birazdan sana takım içinde uyulması gereken iki kuralı yollayacağım oku anla ve kabul ediyorum yada etmiyorum de çünkü taviz yok... kısacası şöle anlatayım istersen birazdan değil şimdiden söleyeyim
1. kural
kilo bildirimler cuma günü 12:00 a kadar yapılmak zorunda ister çarşambadan bildir ister perşembeden ama cuma günü 12:00 akadar bildirmiş olmak şartı var yoksa 1. uyarı 1 uyarı 1 uyarı toplam 3 uyarı demek takım dışı demek
2. kural
periyodik olarak her ayı iki haftalık etaplar gibi düşünüyoruz ve iki haftada toplam 0,50 kilo vermek şart ama sen 1 yada 2 bile verebilirsin ki bu her zaman olmas sağlıklısı iki haftada 1 kilodur neyse amaç ayda 1 kiloyu garantilemek ama daha fazlasınıda vermek için çabalamak diyelim 2 haftada 0,50 veremedin 0,40 verdin olmasssssssssss hemen uyarıyı yiyorsun 1 uyarı 1 uyarı toplam iki uyarı demek takım dışı kalmak demek.... aslında bakıldığında toplamda ayda bir kilo eder veremeyeceğimiz bir kilo değil onun için uyarı almamanı umarak kurallarımızı beğenine sunuyorum varmısın yokmusun????
oooooooooooooooooooo ilk günden kaçamaklar başlamış bakıyorummmmmmm bir daha duymayayım ilk bir ayını dikkatli düzenli giderek ilerleyelim sonrasında sıkılıyor vucut kaçamak istiyor zati ama bu aralar dikkat....merhaba arkadaşlar sabahtan beri bir yoğunluktur gidiyor ancak okudum dün akşamdan beri yazılanları...
herkes iyi mi????
ben dün akşam yemeğinden sonra biraz patlamış mısır yedim kaçamak olarak
bugün yok ama
sabah kahvaltım yine esmer ekmek peynir domates
arada 5/6 fındık 2 kuru kayısı
ama çok acıktım az önce de 3 kepekli bisküvi yedim
öğlende salata yoğurt ve sebze yemeği yiycem
canım diyetisyenin tartısında 600 gr vermişim (onda ctesi ilk tartıldığımda 68,5 çıkmıştım bu hafta tartılınca da 67,9 çıkmıştım) tam istediğim gibi dedi senden haftalık 500 gr ile 1 kg arasında istiyorum hatta 1 kilo bile çok dedi diyetimde sadece ara öğünlerde düzenleme yaptı ama evde olunca saatlere çok uyamıyorum bakalım bu hafta ne çıkacak bu arada basenlerimle yavaş yavaş dolaşım başladı ölçüm yapılmadı ama her gören sen kilo vermişin diyor bu da benim hoşuma gidiyor açıkcası bu düzensiz hastane ev işyeri koşturmacası arasında bile az da olsa kilo verebilmek beni mutlu ediyor
bu arada çiğköfteyi ben de acılı severim ve dürümle hiç yiyemem ama çok fazla salata ve marulla yerim seninkisi gibi
e
valla şahnurum ruhen ve bedenen toparlanmana sevindim... bu hafta hatta yarın furhmana başlıyorum kıslar hayırlı uğurlu olsun deyin bakem haftaya cumartesi düğün var erimiş olmam lasımmmm
allah iyiliğini vermesin kısım gülmekten karnım ağrıdı ..... vay vay vay kadın milletinden bunun için korkulur yazık adama helaline baka baka ama dokunamadan uyumuş....reyhanımmm gitmiş....inşallah toparlanırsın canım...bak 80 kg olup gelme sakın......
sende donduğunla kal...
Hoşbulduk canım sizden haber bekliyorum sabırsızlıkla :1hug:
kusu jujum gelir şimdi tatlım msnden haber ettim...
sağol canım teşekkürler a.s.
anam geldim yettim çok bekletmişim anlaşılan
- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
alala kıs hakkat onumu aldınız.... valla yeni üyenis olmuş bişi demiyim belkim ii niyetlidir emme bizlen çakıştı işte bir noktada... olmadı yürütemedik ayırldık kendüsüynen....
canımcım aramıza hoş geldin birazdan sana takım içinde uyulması gereken iki kuralı yollayacağım oku anla ve kabul ediyorum yada etmiyorum de çünkü taviz yok... kısacası şöle anlatayım istersen birazdan değil şimdiden söleyeyim
1. kural
kilo bildirimler cuma günü 12:00 a kadar yapılmak zorunda ister çarşambadan bildir ister perşembeden ama cuma günü 12:00 akadar bildirmiş olmak şartı var yoksa 1. uyarı 1 uyarı 1 uyarı toplam 3 uyarı demek takım dışı demek
2. kural
periyodik olarak her ayı iki haftalık etaplar gibi düşünüyoruz ve iki haftada toplam 0,50 kilo vermek şart ama sen 1 yada 2 bile verebilirsin ki bu her zaman olmas sağlıklısı iki haftada 1 kilodur neyse amaç ayda 1 kiloyu garantilemek ama daha fazlasınıda vermek için çabalamak diyelim 2 haftada 0,50 veremedin 0,40 verdin olmasssssssssss hemen uyarıyı yiyorsun 1 uyarı 1 uyarı toplam iki uyarı demek takım dışı kalmak demek.... aslında bakıldığında toplamda ayda bir kilo eder veremeyeceğimiz bir kilo değil onun için uyarı almamanı umarak kurallarımızı beğenine sunuyorum varmısın yokmusun????
oooooooooooooooooooo ilk günden kaçamaklar başlamış bakıyorummmmmmm bir daha duymayayım ilk bir ayını dikkatli düzenli giderek ilerleyelim sonrasında sıkılıyor vucut kaçamak istiyor zati ama bu aralar dikkat....
valla şahnurum ruhen ve bedenen toparlanmana sevindim... bu hafta hatta yarın furhmana başlıyorum kıslar hayırlı uğurlu olsun deyin bakem haftaya cumartesi düğün var erimiş olmam lasımmmm
Hoşbulduk juju kurallarınızı kabul ediyorum.
Sizlerle birlikte zayıflayabileceğime inanıyorum.
Beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ve buna vesile olan arkadaşlarıma... :1hug:
şahnurum senle beraber demir baş sayımız 3 oldu,
jujum
ben,
şahnur varmı kilo vermeden gitmem diyen demir baş adayı...
Bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Valla vermeden gitmem. Hemde hedef büyyüttüm hedefim 65 :) Heee heee
Nisan sonuna kadar vermeyi palnlıyorum bakalım. Olmazsa Haziran yok oda olmadı :))))delikafadulden