• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evettttttttttttttttt şimdi beslenme şeklini anlat bakalım gün içinde nasıl beslenirsin ne yer ne içersin.... ve hergün yediğin her lokmayı buraya yazmanı istiyorum ki bilelim hatalarını felan söleyelim. tamam mı canımcım

aramıza hoş geldin.

hoşbulduk.. :)

Ekmek vazgeçilmezim tek derdim ekmek ondan vazgeçmeye çalışıyorum.
Emzirmeye devam ediyorum bu sebeple sık sık acıkıyorum 7 aydır verdim kendimi yemeğe cokacimcoook ondan sonra 7 ay da aldım 10 kiloyu :mymeka:
Şimdilik bu kadar yarın sabahtan itibaren yediklerimi yazarım bugün oruçluyum...

tamam canımcvım..... ilk öncelikle öğünlerde kaç dilim ekmek yiyorsun bunu yaz bakalım... 3+3 beslenme şekline geçiyorsun hemen azar azar ama sık yiyeceğin için acıkma gibi bir derdinde olmayacak bol su içmeye başlıyorsun ve hareket şart.... ya yürü ya evde hareket et bişiler yap işte.

eferim gören ben deyo jujum bak tek değiliz artık hepimiz burayız gidecem diyenin kafayı gözü patlatırım bak sona ona göre :roflol:...

öğlen yemekte:,
1 yımırta
1 dilim ekmek
2 incecik dilim uscuk yedim 1 bardak çayla,
sabahta 2 zeytin yemiştim,
ascık pinirle...

Valla yediğim ekmek dilimlerini bu zamana kadar saymadığım için bu hale geldim..
Bundan sonra sabahları küçük bir sandviç
öğlen iki yada 1 dilim ekmek akşam ise ekmek yok bu şekilde düşünüyorum...
yemek olayı ise ne varsa azar azar akşamları yemekten sonra bir kase yoğurt, süt veya meyve düşünüyorum... gündüz araöğünlerde yine meyve, yoğurt veya galate

zaten ah o ekmek yokmu o ekmek zuzu,
bizim toplumda makarnanaın bile yanında yenmek alışkanlık olmuş ya,
vazgeçmek zor oluyo...

kardişş takımcım :1hug: nassınız bakimm
kahve içmeye geldim :içelim:
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz sefa getirdiniz yerimseniben

bak canım sabah iki dilimle kahvaltı yap.... domates salatalık yeşillik ne varsa bol bol ye peynir yada yumurta ye yanında değişimli zeytini fazla kaçırma kalorisi yüksel 3-4 zeytin yeter.....kahvaltında yeşilliği ve sebzeyi ne kadar çok tutarsan okadar çok doyar ama bir okadar da az kalori almış olursun....

arada bir meyva yada bir bardak süt yada yoğurt yada 3-4 bisküvi

öğlen ilk tercihin çorba olsun bir kase çorba içtikten sonra zati karnın yarı yarıya doymuş olur yeri gelir hepten doyarsın.... sonracıma makarna yada pilav varsa 2 kaşık fazla değil yanında köfte tarzı varsa 2-3 köfte ısgara yada haşlama yada yemek varsa suyundan almadan 3-4 kaşık al yanında bol salata tüket...

ara öğünler gene aynı neyi tercih edersen

akşamda dediğim gibi öğlendeki gibi az ama salatan bol olsun ve yemekten 2-2,5 saat sonra gene bir ara yap... böle beslenirsen hemen farkedecektir kilon...

jjuli şekerim hoş geldinnnnn(_)? biyur canımcım kahveniiiiiiiii

valla bu hafta 3 kişi ayrılıyor yerine 3 kişi aldık bakalım yeni kan yeni heyecan misaliiiii

*JUJU*, fguler, hayal gözlü+, kuzuzuzubambino, nazli_gulec, sebnemselayfurkan

ooo baya da varız haniiiiiiiiiiiiii

kıs jujum demin daha kalabalıktı,
sen kaçırdın kopyalarken o kalabalığı :roflol:,
julym hg. tatlım kayfeni ben sana elimnen yaparım köpürte köpürte iste yeter...

bak canım sabah iki dilimle kahvaltı yap.... domates salatalık yeşillik ne varsa bol bol ye peynir yada yumurta ye yanında değişimli zeytini fazla kaçırma kalorisi yüksel 3-4 zeytin yeter.....kahvaltında yeşilliği ve sebzeyi ne kadar çok tutarsan okadar çok doyar ama bir okadar da az kalori almış olursun....

arada bir meyva yada bir bardak süt yada yoğurt yada 3-4 bisküvi

öğlen ilk tercihin çorba olsun bir kase çorba içtikten sonra zati karnın yarı yarıya doymuş olur yeri gelir hepten doyarsın.... sonracıma makarna yada pilav varsa 2 kaşık fazla değil yanında köfte tarzı varsa 2-3 köfte ısgara yada haşlama yada yemek varsa suyundan almadan 3-4 kaşık al yanında bol salata tüket...

ara öğünler gene aynı neyi tercih edersen

akşamda dediğim gibi öğlendeki gibi az ama salatan bol olsun ve yemekten 2-2,5 saat sonra gene bir ara yap... böle beslenirsen hemen farkedecektir kilon...

Tamam juju söylediklerini uygulayacağım..
Söylediğin şekilde beslensem oooo ben çok çabul kilo veririm.. hihoyyyt

selam kızlar öğlen 1 elma 1 fincan yeşil çay
şimdi de 4 adet eti form yedim.
boynumda hafif düzleşme ve kireçleme ile bileklerde sinir sıkışması varmış
bazı ilaçlar yazdı onları kullandıktan sonra emg isteyecek hayırlısı bakalım allah başka dert vermesin.

bengim bunla geçmiş olsun tatlım,
Alah dermansız dert vermesin kimseye,bütün hastalara acil şifalar versin inş...,
zuzu kıs eferim hade ii ayak uydurdun bize,
ayrıca aklımdasın borcum olsun dolmuş bugün:)...

okuo ku bitmedi bu ne bee
kzuzu zuzu hoşgeldin şeker başarılar.en bugün uğrayamam pek kociş evde öperim herksi.

bangim geçmiş olsun güzelim.....

bengi bu arada öğlen neden bişi yemedin bir elma ile olmas amaaaa

kuzuzuzu anam bu dediklerim aslında az değil yanıda salatayı bol tutarsan ve önce çorba ile başlarsan inan zamanla çorbadan sonrasına yerin bile kalmadığıonı anlıcaksın hadi bakalım nekadar fark edecek

Bengi sinir sıkışması bende olmuştu, özellikle ilk hamilliğimde ve hatta ameliyat dediler, ben istemedim rahatlamak için fizik tedavi aldım ve geçti. Onun için atel veriyorlar en azından gece takabilirsin yada gündüz bileeğini sabit tututyor zorlamaman için vermediler mi öyle bir şey?

Back