Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yellov o gideli veremedin diyebiliriz çünkü ben bi dönem geri kilo aldım ve daha yeni verebildim kiloları,
o istanbulda ben ankaradayım 104 halimi görüp ardından 90ı görünce şaşırmıştı ama :),
fundam ii akşamlar canımcım...
bende kaçar kıslar hayırlı akşamlar hepinize...

iyi akşamlar arkadaşlar
akşam yemeğim bir tabak yagsız salata ve bir tabak kuru fasulye..nöbette oldugum için çok koşuşturdum ve kuru fasulyeyi çok kaçırdım ..vicdan azabından geberiyorum şua nda...ağlamak istiyorukm ...bi daha yapmıycam bunu
kuruyu çok kaçırdıgım için hakkım olan meyvayı yemiycem ceza banakötükedihüso

hepinizi çok seviyorum ayrıldığım için çok üzgünüm ama
sizlerle paylaşım yapamayınca
suçluluk duyuyorum
bengicim neden 10 gün kaynananlar burdayken benim şu an yaptığım gibi az bildirimde bulunup onlkar gidince devamını getirsen takımdan çıkınca nurcanımın dediği gibi kilo alırsın

nurcanım kız ne yedin bakimm de abarttım diyon

bu arada yarım litre su içtim ve sabah bir diş sarımsak yuttumCADIARZUmetabolizmam hızalnır mı acepp
sarımsak hızlandırıyormuymuş metabolizmayı yaa ben de yiyeyim o zaman yellow cum

1 tabak kuru fasülye ve yağsız salata ise yellow cum fazla kaçırmış sayılmazsın
benim yediklerime gelince sabah 2 dilim ekmek 60 gr light peynir 1/2 domates 3 zeytin yedim
ara 1 küçük elma
öğle 8 kaşık pırasa 3 kaşık light yoğurt 1 adet eti form
ara 1 elma
akşam 1 kepçe tarhana çorbası 3 köfte 2 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt ve salata liste dışına hiç taşmadım haa öğlen arasında 1 lokma çikolata (müdüre gelmişti ısrar etti )
neyse benden bu kadar iyi akşamlarrr

toplight canım bu kk da okumuştum eczacı bir arkadaşımız diyet spor ve sarımsak yutarak ..çok güsel kilo vermişti...linki bulursam kopyalayayım buraya ve benim çok dikkatimi çekmişti...deneyelim bence...sarımsak zaten antibiyotik niyetine..çiğnemeden yutucaz zaten hem bu sayede kokuda olmuyornaniknanik

arkadaşlar bu arada ben 70..79 kilolar birlikte zayıflıyor topiğin de de yazıyorum...biliyorsunuz burda resmi olarak takımda diilim ve cumaları bildirim yapmıyorum...ama ilerleyen dönemde buna hak kazanırsam çok da sevinicem..paylaşımlarıma devam edicem burda...ama benim kilo grubumda arkadaşlarla tecrübeleri paylaşmakda sanırım ebni motive edicek...buna çok ihtiyacım var...motivasyonumu düşürüsem yemklere saldırıyorum

günaydınlaaaar...
mutluuuuuuumutluuuuuuuuu sabahlar hepinizee..

sabah: 2dilim kızarmış ekmek arası peynir domates ve 1bardak meyve suyu içtim...
çooook doyduuuuuum:))

ee ben sana bir fincan koyayım ozman çay hemen...
bende tam çay faslındaydım kaynanan pek seviyormuş jjuLiEtt kaydirigubbakcemile3

günaydıııııııııın sevgili takımcım,
akşam:,
1 kase çorba yedim,
sabah:,
1 tane haşalnmış yumurta yiyeceğim...

günaydın şekerler bu dans işe yarıyosa bende bi bakam :)

şahnurum kızarmış ekmeği abarttım sölemeyim ama ne kadar yediimi:))
tebrik ederim listenin dışına çıkmamışsın bide ben becerebilsem

funda kuzu izmir sarı papatya hayal hanife kamer naparsınız :))

Günaydın kızlar

nasılsınız bakalım ?

ben sabah küçük bir sandviçle birlikte çay içtim.
Şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum...

nurcan zuzu hoşgeldiniz,nurcanım sabahınan geldim bi yımırta haşladım yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum gel sende hade yeşil içelim...
kızarmış ekmekler falan oh maşallah yeyin yeyin siz:)...

zumbaya bakamadım
video paylaşım siteleri bizde yasaklı internet üzerinden video izleyemiyoruz neyse evde müsait olunca bakarım
ben geldim kimseler kalmadı küstüm size ya
şimdi ben didiyom hepiniz gelirsiniz

Günaydın hatunlar...

Ben pek keyifsizim küçük kuzu hastaydı gece, işim çok old. için izin alıp dra götüremedim babasıyla bakıcımız götürcek. bende çol limoniyim. Ama tartıda iyi gidiyorum...

Sizlerde ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…