Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzeller günaydın mutluu mupmutlu sabahlaaaaaar...:sm_cool:

sabah sabah 30dk yürüyüş yapıp işe geldim.. işede geç kalmışım ascıkkaydirigubbakcemile3
şeflerim ters ters bakışlarla izledi beni.. ama napim ekstra hareket olmadan sadece sağlıklı beslenerek hedefime ulaşmam zor olucak gibi...
zaten kaptanımızda kilo vermezsek bu hafta kıscak bize.. ekstra bişiler yapıp çok vermem gerenk)

buarada dün akşam: 4kaşık pattes yemeğii, 2kaşık pilav, birde salata yedim

bu sabah: 1yumurta 1dilm kızarmış ekmek birazda peynir yedim, 2bardakta çay içtim

günaydınnn kızlarrrr

esmeraldam nasilsin canim görüsemiyok nezamandir kemalpasa nasil oda iyimi :)
ben iyi değilimmmm kemal paşalarda yok oldular zatiiii....(( çokkk pişmanımmm çokkk

bengicimmm kolay gelsin sana ....

yelowww sende hoş geldinnn.....yediklerinde iyi ama 5 kaşık pilav sankimmm fazlaaa oldu..

hayalde gelmemiş acep işemi gelmicektii yoksa öğleden sonramı izin alıcaktıı

hoşgeldiniz kızlar bengi sen aldıktan sonra banada yolla . ev temizlenecek ama tembelliğim üstümde bacım

hanife naber canım

izmir yediklerin ideal canımö . ohh sporada başlanmış . bende birazdan tv 8 de plates yapıyolRar onu yapcam

herkese günaydın,öptüm sizi kocaman...
esmerim he eşim gelecek 3:30 Allahın izniyle burda olcak şükürler olsun
alıp geri şirkete geleceğim,
izni yarın öğleden sonra kullancam

akşam 1 tane gün kusuru kayısı yedim,
sabah: 1 tane gün kurusu kayısı yedim şimdi yeşilimi demledim cici süzgeçli bardağımla:)...

oooooooooooo tembel hatunlar ben geldim büroyu sildim tertemiz etcem misafirim var burda bugün malum :)...(çok kıymetli misafirim var)...

hwwpinize günaydinkizlar

nasilsiniz bakalim gününüz aydin ve berekerli olsun rabbim bugün gönlünüzden ne istiyosaniz size onu versin:Saruboceq: (ama kalorili yiyecekler disinda:roflol:)

hayalim hadi bakem büyük kavusma bugün hee süslendinmi kiz makyaj felan fön felan cektireydin kiz güzel görsünseni enistea.s.

ah hanifem ah yiyip yiyp sonra niye pisman oluyon anam yerken pisman olacagini bilmiyonmu hadi toparlan bakalim daha bugünle beraber 3 gün var toparlarsin canim benim hadi görem seni:1hug:kaydirigubbakcemile5

nurcanim nasilsin canim ya sana su fuhmani gönderemedim emailden olmuyo msn acda ordan deneyim bakiyim ok canim benim a.s.

bengicim kolay gelsinc anim benim hem gezmelere gidiyon kacamak yapmadan olurmu dikkat etseydin yeterdi umarim toparlarsin cumaya kadar

kuzucum sanada günaydin

izmirlim valla negüzel yapmissin haa sabah sabah ne iyi gelmistir yürüyüs :dance:

Günaydınnnnnnnnnnn

Ege, burçin hoşgeldiniz.. Nasıl gidiyor.

Bengicim çok üst- üste gelmiş gezmeler. Akşam yemeyerek dengeleseydin. Canım sağlığın el vermiyorsa tabi kadın alacaksın, canından kıymetli değil ya.. Kayınvaliden geliyormuş gözün aydın mı diyelim, geçmiş olsun mu :))))))))))))))))

Hyal bugüne ait foto gönderbize :) Bizde saydık o kadar şafak :)=

JUju nerelerde?

benneyaptımki
ne kadar güzeeeel.. keşke evde olabilsemde bende yapabilsem:çok üzgünüm:
bütün gün çakılıp kalıyoruz bu koltuklara ne hareket var ne bişi...

iyi akşamlar arkadaşlar akşam emeği olarak 5 kaşık kuru fasule ve 5 kaşık pilav yedim ve marul salatası ve 1 dilim ekmek..az önce light kola içtim onu içmemeliydim:uhm:
ohh ohhhhhh birde utanmadan 5 kaşık pilav yedim de sen... jjulim saan az bile yapmış güzelim bu takımda kişmse 5 kaşık pilav yemes yiyemes oyarım vallaaaaaa
alam yaaaaaa ben ne dedim ne gördüm... güzelim 5 kaşık pilav zaten normal porsiyon demektir asla ama asla pilav 2-3 kaşıktan fazla lınmayacak hatta herzaman pilav yeniyorsa bunu arada bire bile indirebilirsin... birdaha görmeyim tamam mı şekerrr

hoşbuldum canım nasılsın . dün yediklerin gayet iyi ben dün 1 dilim pasta yedim kızlar fazladan :)) bu arada fhurmanımda fiyaskoydu . ilk gün akşama kadar yaptım sonra puffff :))
ben sana demiştim desem miii demesem miiiiiiii

evet yediklerin gayet güzel işe yürüyerek gelmende güzel valla ii gidiyon ... takipteyim

sorma hanifem ya bende bu hafta elenecem die tırsıyom ama dikkat de ediyom napsak ki uyarı hakkını 3 emi çıkarsak ...

ooooo heyecan tavan yapmıştır şimdi........delikafadulden

kızlar dün gittim ayakkabımı değiştirdim sıkıyordu bir numara büyüğünü aldım 37 numara....sonra gece kıyafetime uygun bir çanta beğendim sonra anama bir ayakkabı aldım .. tabi işten çıktım çarşıya yürüdüm ordan anama yürüdüm derken 1-1,5 saat yürümüşümdür kesin....

akşam 1 kepçe kuru ve bir kase yoğurt yedim küçük bir kasede puding ama küçük bir kase....

öğlen yemeğinde havuç dilimi tatlı çıktı bilirsiniz baklavanın havuç gibi kesilmişi ama ben naptım yemedim .. bacım gelmişti ona yerdirdim..

regli şişkinliği ne zaman gidiyor bilmiyorum bugün 2. günüm ama tartım hala beni mutlu etmiyor hazırlıklı olun bu haftab aranızdan ayrılabilirim....

efet ahleyarım süsülendim eyice :),
şebom tamam çekeriz bugün yüklerim müsait olunca, desteğinizi inkar edermiyim hepiniz sağolun...
jujum hem ne tavan yaptı,
biz malum ayda 2 ayda 15 te bir görüşebiliyoruz ayrı şehirlerde olduğumuzdan,
ama hiç bu kadar heyecan olmamıştı bende önceki gelmelerde falan,
çooooooooooooooooooooooooooook özledim kızlar çoooooooooooooooooooooook...

Tamam juju kızma ya yapmıcam bi daha :çok üzgünüm:

slm çıtırlar ben kaç gündür giremedim geçmişide daha okumadım özledimm sizi ....
iki gündür hep dışardayım emniyette işlerimiz vardı .....

offffffffff bu teşekkürü neden kaldırdılar yeniden koysalar keşke bir toipk faln mı açsak tşk istyoruz diye .....

neyse benim biraz işlerim var birde geçmişişi okumaya çalışıyım merak ediyom öptüm sizi ...ŞenizŞeniz

[
sorma hanifem ya bende bu hafta elenecem die tırsıyom ama dikkat de ediyom napsak ki uyarı hakkını 3 emi çıkarsak ...

kaydirigubbakcemile3

Bence de 3.e çıkaralım , Allahın hakkı 3 tür dimi ama :)

Pınatr hoşgeldin şekerim,

Diyet nasıl gidiyor ondan haber ver :)

Juju haftaya mıydı düğün sizin? Çorabın belli olma meselesini hallettin mi?

Günaydın julliet...İyi gitmeye çalışıyor :)

şebnemcim hiç dikkat edemedim bu hafta yani dengesiz oldu sabah kahvaltı yaptım 4 gibi ancak öğlen yedim mesela dışarda olunca köyü oluyor bugün yine çıkıcam birazsdan ...yani ben bu hafta ilk uyarımı alıcam sanırım ....:a015::a015:

evt jujummm bencede uyarı 3 olsun zaten kurallar hepimizie çok ii geldi o miskinliği kaldırdı üstümmüzden buda mükafatı olabilir sırnaşık şeysırnaşık şey

jujum ben sana bişi dicem ama kısma bana,
şu bizim uyarılar varya hani 2 uyarı olunca şutluyorsun bizi,
tatlım be gel şunu 3 yapalım noluy lüffen ya,
ben 2 hafta önce 2 kilo verdim sonra durdu gene yav,geçmişte çok kilo vermişleride düşünelim nolur,
artık zor oluyo benim ya gitmesi,ascık tolerans tanı bize 3 yap şu uyarıyı,benim durumumda olan kıslarda var içimizde bi düşün emi jujum,sağol şimdiden,

kısma banada valla elimden geleni yapıyorum 1 kayısıyla kahvaltı olurmu ben 2 günüdr öle yapıyom yav gitsin diye ama takımdan şut yemekte istemiyorum ben senağlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…