- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Merhaba 1 haftadır ara verdim ama tekrar başladım. Evet devam ediyorumMerhaba aletli pilates e devam ediyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 1 haftadır ara verdim ama tekrar başladım. Evet devam ediyorumMerhaba aletli pilates e devam ediyor musunuz?
ben hayatımda yılan görmedim istanbulda yok yani orman da vardır da öyle şehir içlernde yok özge var ya eski kaptan o bi ara houstondaydı ve bahcesnde cok yılan oluyordu.ne cekti beBir defasında bahçeden maydanoz almak için dışarı çıktım yılanı görünce bir kaçtım ayaklarımı popoma vura vura nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum yani o derece Gölde timsah falan da var şimdi sadece eşim varken bahçeye çıkıyorum.
hayırlı olsunYeni topik arkadasl
acil tarif lütfen ...Yulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor.
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor.
ben görmemişimdir.kiz ben etiketledim, etiket mi yanlis olmus
Centrumda mi tedavo goruyorsunuzKiz dun dinlendim yetmiii mii
Hava cok guzel
Saati sarj edip test olmaya gidecegim, sonra bisiklet ile centrum a incem geri Eve gel sonra Git okuldan oglani al derken
Centrum a Git gel 15 km, didim mi
Benimde aynen böyle, zayifim ve küçük te aslinda 75 takiyorum bi çözüm buldunuz mu 2 cocuk emzirdim. Kasimda 1 sene olacak emzirmeyi birakaliYa kızlar benım moralım cok bozuk. Bu memeler cok canımı sıkıyor. Sarkıklık ta degıl sorun büzüşük. Sönük. İçi boşalmış deri gıbı. Bem ezmırme sonrası hem kılo verme falan mı ıyıce arttı anlamadım cok çirkinlerrr. Eskıden taş gıbı memelerım vardı nerem guzelse hep bozuldu
Benimde aynen böyle, zayifim ve küçük te aslinda 75 takiyorum bi çözüm buldunuz mu 2 cocuk emzirdim. Kasimda 1 sene olacak emzirmeyi birakali
Yaa duzeldi mi gerçekten, cok takiyorum kafama.. diane35i az once okudum tesadüf bende dun aksam basladim korunma amacli. Keske benimkilerede oyle bi etki etse biraz ici dolsa oda yeteresmeriiim senin ne kadar oldu.
Benim emzirmeyi biraktiktan 2 yil sonra ancak düzeldi diyebilirim. Sipa 5 yasinda, Şuan eskisi gibi ancak oldu. Ayiyogi ben de 75 b veya 80 a takiyorum.
3 sene oldu bırakalı. Sayflayınca ıyıce söndü. Büzüşük sarkık oldu. Cok kötü ya sınırlerım bozuluyoBenimde aynen böyle, zayifim ve küçük te aslinda 75 takiyorum bi çözüm buldunuz mu 2 cocuk emzirdim. Kasimda 1 sene olacak emzirmeyi birakali
Duzelmıs sen ne sanslısın masallah. Ya herkesın olmuyo zaten boyle. Arkadasımda 2 cocuk emzrdı tas gıbı anlamıyorum kı ben nıye boyle oldu. Dian35 ne kiesmeriiim senin ne kadar oldu.
Benim emzirmeyi biraktiktan 2 yil sonra ancak düzeldi diyebilirim. Sipa 5 yasinda, Şuan eskisi gibi ancak oldu. Ayiyogi ben de 75 b veya 80 a takiyorum.
Oooo yani yaklaşık 2 ayda bayaaa düzeltmişsin fiziği bu demek oluyor hırslı ve iddaalısınA Arrietty_ gobek mini minnacık daha gitti ama çok minik
Eki Görüntüle 2893981 Eki Görüntüle 2893982
bende 40 dak lesli 3 mil yapıyorum çok iyiGünaydın sevgili grubum, bende geldim, kaptanımıza özel mesaj da gönderdim bakalım geri alacak mı benim75,7 kg oldum
sıkı bir sağlıklı beslenme diyetine ve leslie ile 10.000 adım sporuna başladım.
Bomba gibi geliyorum inşallah. 2 Nisan da Ramazan başlayacak, şu 2 ayı çok sıkı tutucam inşallah, çünkü ramazan bitince yaz gelmiş oluyor desek yeridir mayısta bayram. çok motiveyim