Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh zabahlar olmasın kırbaçlayan ellerin dert görmesinBugün et yaptım kız adamın mideyi doyurduk sıra da beni doyurması var
Artık kırbaç mi olur kelepçe mi bilememOhh zabahlar olmasın kırbaçlayan ellerin dert görmesin
Bunlar güneşe ateş eden insanlar yavrum neymiş efendim çok sıcakmış ondan ateş etmişAdanali var mi takimda
1delikadinim on Instagram: "🤣😂🤣😂🤣"
373 likes, 24 comments - 1delikadinim on September 5, 2021: "🤣😂🤣😂🤣".www.instagram.com
Artık kırbaç mi olur kelepçe mi bilemem
Bunlar güneşe ateş eden insanlar yavrum neymiş efendim çok sıcakmış ondan ateş etmiş
Bence sükredelim takimin bu halineGeçmiş okumaktan menü yazabiliyor muyuz sen onu sor
GeldimHerkes nerdeeee
Maynaklari toplamak lazim
Kimse demez ayranım ekşidirBas manyak sen degil misin
Daha sporumu yapmadım beeennnnLadyMiami BamyaJunior gel kiz nerdesinnn
Bunu saklayıp sen 54 kilo olunca hatırlatmak istiyorum54 kiloda bende keyifle zayiflamak isterim
Reformer gene cahil olduğumu hatırladımBenin alt gobegide anca reformer paklar diyorum.
Yeni bir salon buldum. Daha once gittigim pek bi sosyetikdi. Gerci sahibi sosyeteden benlik degil
Yeni buldugum yere 26eylul e randevu buldum. Once deneme dersine katilip ona gore uyelik alacagim
İki beden daha incelirsem 12 yaş grubundan giyincem (göbekli 12 yaş)Ek olarak4 haftada 2 beden inceltiyor
Töbetöbeeee aklıma başka şeyler geldi
Profil resminden tanidim canim benim, hosbuldumBende ozledim seni..Bizler coluk cocuk iyiyiz sukur..Sen nasilsin, oglun nasil?
Bende hic sevmiyorum icenbilenleri tebrik ediyorum. Normal yesilcayada alismam uzun surdu
Bu bizim dahlia mi
Yemek yemis,
Spor yapmis
Alkışımı da aldığıma göre uyuyabilirim artık
Bence sükredelim takimin bu haline
Biz zaten ailece devamlı uzun kollu giyiyoruz malum yılın 12 ayı güneşli olan bir yerde yaşadığımız için bir de cilt kanserinın çok yüksek olduğu bir yer olduğu düşünülürse zaten mayo ya da bikini gibi şeyleri giymeyelı çok oldu. Güneş kremini de her saat başı sürüyoruz zaten ama hiç gölge yoktu dün olduğumuz yerde, normalde gölgemiz falan oluyor bu sefer tamamen bütün gün güneşteydik sanırım o yüzden bu kadar çok yandık. İki hafta sonra tekrar gidiyoruz bu sefer spor yaparken giydiğim uzun pantolonlar var onlarla sörf yapmayı düşünüyorum en azından daha az yanarım bir de deniz anaları çok fazla saldırdı heryerimiz kabardı ondan da korur diye düşünüyorum.
Az yemiyorum inan bana doya doya yiyorum
Aynen şöyleyiz bizCok güzel fikir. Bizde biraz deniz özlemi oluyor senede birdefa gidebiliyor uz. Bundan dolayı ilkbgun kizceleri çıkaramadım sudan sürekli yuzduker ertesi gün yandilar . Bende güneş kremini sürekli kullandım ama pekde fayda etmedi. Uzun kollu giymek gerekiyor muş,