Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm..

10.30
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara
1 şeftali

16.30
Domates soslu karabuğday (5-6 yemek kaşığı kadar)
3 kaşık yoğurt
Salatalık

Ara
1 kupa limonlu çay
3 hurma

Su 2 lt

12.000 adım - 360 puan
Resmi ekleyemedim ya, sabah denerim yine..

A Arrietty_ sedulu sedulu

Bu bizim dahlia mi😳😳😳

Yemek yemis,
Spor yapmis

👏👏👏

Herkes nerdeeee📢📢
Maynaklari toplamak lazim😈😈🤣
Geldim 😂😂😂
Bas manyak sen degil misin
Kimse demez ayranım ekşidir 🤪🤪🤪
LadyMiami LadyMiami BamyaJunior gel kiz nerdesinnn
Daha sporumu yapmadım beeennnn🙄🙄
54 kiloda bende keyifle zayiflamak isterim🤦🏻‍♀️
Bunu saklayıp sen 54 kilo olunca hatırlatmak istiyorum 😘
Benin alt gobegide anca reformer paklar diyorum.
Yeni bir salon buldum. Daha once gittigim pek bi sosyetikdi. Gerci sahibi sosyeteden 😂 benlik degil 🤢
Yeni buldugum yere 26eylul e randevu buldum. Once deneme dersine katilip ona gore uyelik alacagim
Reformer :KK53: :KK53: gene cahil olduğumu hatırladım😂😂
Ek olarak4 haftada 2 beden inceltiyor
İki beden daha incelirsem 12 yaş grubundan giyincem (göbekli 12 yaş) 😂😂😂😂
Kizz A Arrietty_ titreme seyimis kiz. Ustune binip heryerin titreyen sey varyaa
Töbetöbeeee aklıma başka şeyler geldi:skandal:

Profil resminden tanidim canim benim, hosbuldum🥰Bende ozledim seni..Bizler coluk cocuk iyiyiz sukur..Sen nasilsin, oglun nasil?

Çok şükür, biz de iyiyiz canım 🌺

Bende hic sevmiyorum 🤢 icenbilenleri tebrik ediyorum. Normal yesilcayada alismam uzun surdu

Nerden alıntı yapmışsam geçmiş zamandan kalmış gibi o kadar yazının üstüne 😂
Sürekli içince bağımlılık yapıyor 🤣
Yeşilçayl hala sevmem ama dukanı soğuk soğuk seviyormuşş gibi içiyorum 😅

Cok güzel fikir. Bizde biraz deniz özlemi oluyor senede birdefa gidebiliyor uz. Bundan dolayı ilkbgun kizceleri çıkaramadım sudan sürekli yuzduker ertesi gün yandilar . Bende güneş kremini sürekli kullandım ama pekde fayda etmedi. Uzun kollu giymek gerekiyor muş,😊
Biz zaten ailece devamlı uzun kollu giyiyoruz malum yılın 12 ayı güneşli olan bir yerde yaşadığımız için bir de cilt kanserinın çok yüksek olduğu bir yer olduğu düşünülürse zaten mayo ya da bikini gibi şeyleri giymeyelı çok oldu. Güneş kremini de her saat başı sürüyoruz zaten ama hiç gölge yoktu dün olduğumuz yerde, normalde gölgemiz falan oluyor bu sefer tamamen bütün gün güneşteydik sanırım o yüzden bu kadar çok yandık. İki hafta sonra tekrar gidiyoruz bu sefer spor yaparken giydiğim uzun pantolonlar var onlarla sörf yapmayı düşünüyorum en azından daha az yanarım bir de deniz anaları çok fazla saldırdı heryerimiz kabardı ondan da korur diye düşünüyorum.

Az yemiyorum inan bana doya doya yiyorum 😉

Cok güzel fikir. Bizde biraz deniz özlemi oluyor senede birdefa gidebiliyor uz. Bundan dolayı ilkbgun kizceleri çıkaramadım sudan sürekli yuzduker ertesi gün yandilar . Bende güneş kremini sürekli kullandım ama pekde fayda etmedi. Uzun kollu giymek gerekiyor muş,😊
Aynen şöyleyiz biz🤪🤪🤪
Ortanca kızım🥰

Eklentiler

• 4737EF3F-831F-42E3-9912-64F41EC26D0D.jpeg
    4737EF3F-831F-42E3-9912-64F41EC26D0D.jpeg
    207,2 KB · Görüntüleme: 42
Burada böyle giyinen çok fazla oluyor, sadece sörf yaparken değil, yüzerken de böyle giyinen çok fazla, maalesef sürekli güneş olduğu için insanlar kanserden korkuyorlar. 😉
Kardeşim ve eşi Türkiye’den bizi ziyarete gelmişlerdi plaja götürmüştük, çok şaşırmışlardı, herkes tesettüre girmiş buradabizim düşündüğümüz Miami böyle değildi diye şaşkına dönmüşlerdi. :rolleyes: :rolleyes:
Ama tabi tanga giyen de çok🤪🤪🤪🤪

X