Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

5 gun unutursan regl olursun normal bir durum.
Su anki pakete devam etmeyeceksin. Yeni paket alacaksin. Ve ilk bir ay ekstra korunacaksin maalesef, koruyuculugunu düşürmüş oldun.

Gerçi yeni nesil haplar baskaysa bilemicem, ben birakali 8 yil 9 ay olmus 🤣
Bir ay ara verip bir dahaki regl olduğumda mı tekrar başlamam gerekiyor yani yeni pakete 😒
Hiç böyle birşey başıma gelmemişti gerçekten yoğun bir zamandan geçiyorum onun etkisi sanırım pek şu aralar ilişki de yaşamadım ondan olsa gerek biraz da

Eşin fırın kabak havuç biberi ana yemek gibi görüyor mu :KK53:
Görmezse kendine başka yapar 😀 o da diyette bu sıra spor yapmaya başladı. Kilo almaya çalışıyor bir yandan. Akşam yemekleri uzun süredir protein ağırlıklı ama bana gına geldi bugün fırın sebze var dedim sıkıntı çıkarmadı.

Kızlar iyi geceler herkese ben size sormak istedim bilgisi olan varsa doğum kontrol hapı kullanıyordum 5gün boyunca atmamışım nasıl unuttuysam artık bugün de kanama geldi bildiğiniz adet oluyorum daha yeni bitmişti haptan üç dört gün atmıştım hiç böyle başıma gelmemişti şimdi ne yapayım bilemedim hapa devam mı etmeliyim genelde internette iki gün filan unutanlar için açıklama yapmışlar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz diye lekelenme gibi durumlar olabilir demişler ama benim bildiğiniz adet görüyorum canım çok sıkıldı yarın epilsyon randevumda vardı ona da gidemeyeceğim uf
Ah hiç anlamam o haplardan. Kullanmadım şimdiye kadar ama bildiğim kadarıyla koruyuculuk falan düştü artık

Ne biçim hayatın var be sörf deyince biz stalk mtalk anlarız azcuk interneti kurcuklama anlarız :KK70:
Çok sportif bir aileyiz zamanla alışırsınız. 😂😂😂😂
Eşim profesyonel serbest dalışcı ve zıpkınla balık avlar aynı zamanda profesyonel bisikletçi be kayakçı. Bunun dışında hemen hemen bütün su sporlarını ve kış sporlarını ailecek yapıyoruz. Geçen hafta sonu yağmurdan evde kalmıştık ama öncesinde tubing yapmıştık. 2 hafta sonra tekrar buraya gelip sörf yapıcaz, 1 ay sonra güneye dalmaya gitcez :cool::confused:
Ne yapalım burda akrabalık, komşuluk, arkadaşlık falan olmayınca kendi kendimize eğleniyoruz. Türkiye’de olduğumuz zaman 3 ay hep ailemle ve komşularla takılıyoruz mesela😉😘

Çok sportif bir aileyiz zamanla alışırsınız. 😂😂😂😂
Eşim profesyonel serbest dalışcı ve zıpkınla balık avlar aynı zamanda profesyonel bisikletçi be kayakçı. Bunun dışında hemen hemen bütün su sporlarını ve kış sporlarını ailecek yapıyoruz. Geçen hafta sonu yağmurdan evde kalmıştık ama öncesinde tubing yapmıştık. 2 hafta sonra tekrar buraya gelip sörf yapıcaz, 1 ay sonra güneye dalmaya gitcez :cool::confused:
Ne yapalım burda akrabalık, komşuluk, arkadaşlık falan olmayınca kendi kendimize eğleniyoruz. Türkiye’de olduğumuz zaman 3 ay hep ailemle ve komşularla takılıyoruz mesela😉😘
Ağam bizimle eğlenüyür :KK53: :KK70:

Görmezse kendine başka yapar 😀 o da diyette bu sıra spor yapmaya başladı. Kilo almaya çalışıyor bir yandan. Akşam yemekleri uzun süredir protein ağırlıklı ama bana gına geldi bugün fırın sebze var dedim sıkıntı çıkarmadı.
Çok atarlı bizim takımın kızları herifler de biliyor hee karıcım tamam karıcım harika karıcım :KK53:

Kaburgalarım ağrıyo şu an. Dalgalarla ve sörf board la savaşmaktan çürümüş her yerim. :KK53::KK53:
Yemeğe gitmeye halim yok keşke otelde yiyebileceğimiz yemek olsaydı. Pizza falan var. 🤢🤢
Benim çocuklar bile fast food yemezler. Mecbur gideriz bir yere🙄
Yine 1000 kalorinin üzerinde yakmışım. Yemekten sonra adımlarımı tamamlar koyarım inşallah.

Şimdilik böyleyiz. Tamamlanınca öbür tarafa koycam daha burda erken😉

Eklentiler

• 7BB2EB33-0CCE-4487-A110-A0F630600001.png
    7BB2EB33-0CCE-4487-A110-A0F630600001.png
    234,6 KB · Görüntüleme: 33
X