Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun umarim hafif atlatir ,
Sizede bulasmamis olmasini umuyorum test yaptirmaniz gerekiyor mu semptom sonrasi mi test aliyorlar onu tam ayirt edemiyorum henüz 😪
Tesekkurler.
Test demediler, sadece karantina...
Damadimda da hiç bir semptom yok zaten. Mecburi PCR testi olmasa görevine gidecekti. Aşı olmuş olsa yine gidecekti. 🙄

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum😪😪

Eklentiler

• Snapchat-943260615.jpg
    Snapchat-943260615.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Snapchat-2019734996.jpg
    Snapchat-2019734996.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 42
CanTorun CanTorun abla geçmiş olsun. Delta varyanti mi ? Bu arada aşılı da olsan karantina oluyor. Eşim asiliydi delta varyanti atlattı 20 gün karantinada geçti.
Delta varyantı değil...
Sağol canım, artık eve tıkılıp kalacağız çare yok. 🙄
Toruna üzüldüm çok. Okula gideceği için o kadar mutlu ve heyecanlıydı ki, çok ağlamış. 😔

Delta varyantı değil...
Sağol canım, artık eve tıkılıp kalacağız çare yok. 🙄
Toruna üzüldüm çok. Okula gideceği için o kadar mutlu ve heyecanlıydı ki, çok ağlamış. 😔
Ah kıyamam ya ne olursa olsun en çok çocuklar etkileniyor. Bir de ayrı odada karantina yapınca üzülüyorlar. Bizimki 20 gün babasıyla uzaktan görüştü. Aman büyük sıkıntısı olmasın da sayılı günü bir şekilde geçiyor.

Bizim hafta sonu nisan var elbisemi online almistim su anda emin olamiyorum sizce nasil gorunuyor ? Dar hissediyorum kendimi ,yenisini almaya zaman kalir mi onuda bilmiyorum😪😪

canim ben dar kiyafet sevmem ve giyemem, o yuzden darligi konusunda arkadaslarin yorumlari daha iyi yonlendirici olur.

ben elbiseni cok begendim, sana da yakismis.
istersen o gun ekstradan su orucu falan yapip, 1-2 kilo bandinda birden daha ince olabilirsin, elbiseyi giymeden onceki aksam ogununu atlasan mesela, karninda muhakkak biraz inme olacaktir.

Sanki nefes alamıyor gibisin içinde :işsiz: onunde 5 gün var. Hiit cardio ve sebze ağırlıklı beslenmeyi dene bakalım ölçülerin rahatlayabilir.

Ana kuzusu, bir de çok çok düşkün. Babaya üzüldü ama, annesi negatif diye çok mutlu. Bunlar hep travma işte. Bu nesilin nasıl bir gençlik ve yetişkinlik dönemi olacak, merak içindeyim...
Muhtemelen sosyal ortam çok bilmeden gelişecekler. Bir de aman orası mikroplu elleme olaylarından dolayı bence okb teşhisleri artacak bu nesilde.

Biraz dar görünüyor canım, içinde rahat değil gibisin.

Sanki nefes alamıyor gibisin içinde :işsiz: onunde 5 gün var. Hiit cardio ve sebze ağırlıklı beslenmeyi dene bakalım ölçülerin rahatlayabilir.

Dar goruntu hissedince kendimi iyice gerdim sanirim ,olmadi baska elbise alicam

canim ben dar kiyafet sevmem ve giyemem, o yuzden darligi konusunda arkadaslarin yorumlari daha iyi yonlendirici olur.

ben elbiseni cok begendim, sana da yakismis.
istersen o gun ekstradan su orucu falan yapip, 1-2 kilo bandinda birden daha ince olabilirsin, elbiseyi giymeden onceki aksam ogununu atlasan mesela, karninda muhakkak biraz inme olacaktir.

Evet 1 2 kilo eksik olarak rahat giyebilirdim bayada su icmistim elbiseyi denemeden ,
Su orucunu hic yapmadim canim emzirirken guvenemiyorum butun hafta salata yesem nolur duye dusunuyorum
Cuma karar gunum olucak.

Hepinize tesekkur ederim ❤

Muhtemelen sosyal ortam çok bilmeden gelişecekler. Bir de aman orası mikroplu elleme olaylarından dolayı bence okb teşhisleri artacak bu nesilde.

1gun okul ardindan neden bizi okula almadilar demisti oglum o saskinlikla,nasil anlatmam gerektigini bilemedim arkadasin ellerini yikamamis hastalanmis demis bulundum.kac gundur tekrrliyor cocuk😪😪

Dar goruntu hissedince kendimi iyice gerdim sanirim ,olmadi baska elbise alicam

Evet 1 2 kilo eksik olarak rahat giyebilirdim bayada su icmistim elbiseyi denemeden ,
Su orucunu hic yapmadim canim emzirirken guvenemiyorum butun hafta salata yesem nolur duye dusunuyorum
Cuma karar gunum olucak.

Hepinize tesekkur ederim ❤

yok emziriyorsan olmaz,
tum hafta da o sekilde olmaz,
sutun etkilenirse bir de bebis de huysuzlanir maalesef,
sahsen ben olsam rahat edemesem de giyerdim boyle ha ha, yenisini almazdim, elbise guzel gayet.

yok emziriyorsan olmaz,
tum hafta da o sekilde olmaz,
sutun etkilenirse bir de bebis de huysuzlanir maalesef,
sahsen ben olsam rahat edemesem de giyerdim boyle ha ha, yenisini almazdim, elbise guzel gayet.

Yaa iste sorun o elbiseyi begendigim icin baska almakta isyemiyorum😬😬 zaten 100kisi kadar anca olur salonda ,birazcik disimi sikiyimda nolcak bakalim🤪

Hello kızlar aşırı mutlu şekilde ama bir o kadar da üzgün şekilde diyetisyenden geldim.

Vücudum son zamanlarda sürekli kastan kilo kaybetmiş yağ oranım obezite gibi

Spor yasaklandı sadece 10K adım günlük
Umarım bu hafta kilo veririm isteyen olursa listemi paylaşabilirim.

Alys Alys ben çekiliyorum özür dilerim aşkitom

X