Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Haftasonu yedikleriniz sizi tırmalar adli manimle güne başlayayım.
Pamuk vücutlar tartıya görelim bakalım endamlarınızı
Cuma 56.5
Bugun 56.9
Hoşgeldin öncelikle. Dolma ve patates olmamış hiç. Dolmayi yoğurtla yeseydin en azından. Yada salata.Kızlar dolmanın yanına patates haşladım patates uygun mu değil mi emin olamadım ama kızım ateşlendi onunla ilgilendim pek seçeneğim yoktu açıkçası zaten iştahım da yok 2 dolma 1 kaşık patates salatası yedim .5 aylık olcak kız diş ateşi mi bilemedim calpol verdim şimdi yatırdım bakalım takipteyim Kızın ateşi düşerse Leslie ye başlıcam bu akşam
Reglim kaçıncı gününde basliyorsan öyle yeni pakete baslamalisin ve 1 ay ek korunma yöntemi uygulaman lazımKızlar iyi geceler herkese ben size sormak istedim bilgisi olan varsa doğum kontrol hapı kullanıyordum 5gün boyunca atmamışım nasıl unuttuysam artık bugün de kanama geldi bildiğiniz adet oluyorum daha yeni bitmişti haptan üç dört gün atmıştım hiç böyle başıma gelmemişti şimdi ne yapayım bilemedim hapa devam mı etmeliyim genelde internette iki gün filan unutanlar için açıklama yapmışlar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz diye lekelenme gibi durumlar olabilir demişler ama benim bildiğiniz adet görüyorum canım çok sıkıldı yarın epilsyon randevumda vardı ona da gidemeyeceğim uf
Dün cumaya göre bende artıydımCuma 55.7
Bugun 56.8
+1.1
Bu kadar arti gelecek bisi yemedim ben
1 dilim ödül pastam var sadece diyetim disi, o da uygun bir saatteydi
Eki Görüntüle 2911573
Kizim ve damadım asi olmamislardi. Bugün görev başı diye akşam test yaptırdılar ve damat pozitif çıkmış. Hiç bir emare de yok, kızım negatif. Temaslilarda bizim de adımızı vermişler ve cumbur cemaat karantinaya girdik.
Yürüyüşlere yazık oldu.
Almışlar.asili olsan da karantinaya giriyor musun
Dün cumaya göre bende artıydım
Bu sabah eksiye geçmişim
Vücudumuz bazen oyunlar oynuyor bize
Kendinden eminsen sıkıntı etme, geçici bir şeydir
Senin gibi olsam tam detoksluk gün bugün derdimevet eminim aslinda, yani kilo verecek bir duzende degildim evet ama bu kadar arti da normal degil.
market alisverisi de yapamadik haftasonu yogunluktan, bugune kaldi, o yuzden bugunku menumde de salata falan yok, evde bir sey kalmamis, bir tek baklagil buldum ha ha, o biraz kotu olacak,
ama sonrasinda toparlayacagim hemen.
Umarım kolay atlatır damadınız, sizlerde de çıkmaz inşallah.Kizim ve damadım asi olmamislardi. Bugün görev başı diye akşam test yaptırdılar ve damat pozitif çıkmış. Hiç bir emare de yok, kızım negatif. Temaslilarda bizim de adımızı vermişler ve cumbur cemaat karantinaya girdik.
Yürüyüşlere yazık oldu.
Senin gibi olsam tam detoksluk gün bugün derdim
Cacıklık malzeme edinebilirsen süper olur mesela
Aynısını perşembe de yaparsın, al sana eksi
Kizim ve damadım asi olmamislardi. Bugün görev başı diye akşam test yaptırdılar ve damat pozitif çıkmış. Hiç bir emare de yok, kızım negatif. Temaslilarda bizim de adımızı vermişler ve cumbur cemaat karantinaya girdik.
Yürüyüşlere yazık oldu.