Ladym ne zaman degiseceksin kullanici isminiemegine saglik veracim,
ama beni unutuyorsunuz, kalbimi kiriyorsunuz,
esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim
Spamlayarakben daha yeniyim ve sizin kadar aktif olmada basarili degilim maalesef:)
nasil deli ediyormussun?:)
Ladym ne zaman degiseceksin kullanici ismini
Tamamdir.13 Eylül 2021
paylastım sabah Arrietty tartı resmi çekmeyi unuttum ama tartı telefonuma entegreli onun resmini yolladımKizlar evde degilim gecmis yapmadim. Tartilara baktim hemen. Listeyi paylasacagim birazdan
cromozom canim kullanici ismini yazmamisim. Ve tarti fotosuda goremedim
Kızlar tartı resmi cekmeyi unttm ama telefonuma entegreli bnm tartm kg yu paylastm bilginize
Bu sekilde esas listeye girmek istiyor isen Kabul edilmiyor. Birde nena eski kullanic ismin mi :)Kızlar tartı resmi cekmeyi unttm ama telefonuma entegreli bnm tartm kg yu paylastm bilginize
Boyle dıyınce korktum haın planların var sanırsamselam tatlım kapışalım mı bu hafta
evet nena eski kullanıcı adım ne öneriosun şimdi eve gidicem tartılırımda 3 lt su içtim onu kabul edeceksnz eve gidince tartılayımBu sekilde esas listeye girmek istiyor isen Kabul edilmiyor. Birde nena eski kullanic ismin mi :)
Kabul ederim canim. Suan ki kullanici ismini de yazsin ki karisiklik olmasinevet nena eski kullanıcı adım ne öneriosun şimdi eve gidicem tartılırımda 3 lt su içtim onu kabul edeceksnz eve gidince tartılayım
Çocuk servisiHangi bölüm ehuheheh az acile gitmedim şehir Hastanesi'nde
Ben ankaradayım da ailem Eskişehir'de iki gün evvel de ordaydım ya canım memleketim
Ay evet yaptım bı sureKabul ederim canim. Suan ki kullanici ismini de yazsin ki karisiklik olmasin
Önemli olan baslangicdan itibaren tarti bildirimi dogru olsun.
Cromozom ile arama yaptim bisey bulamadim :) sebebi nick degisikligi ozaman.
Birazdan liste paylasinca sizingogo2405 ufak tefek bilgileriniz eksik olacak. Eve gidince PC den duzenler paylasirim tekrar
gogo2405 eski kaptanmissiniz sizde
KizzzDahlia_ sende olmussun herhal hic soylemiyor
Bu sekilde esas listeye girmek istiyor isen Kabul edilmiyor. Birde nena eski kullanic ismin mi :)
Yaaa ortalamalar düşük kalıyor bir iki kişi hariç.
Kızlar ne olacak bu esas listenin hali ?
Tatile giderken böyle hazırlık yapan benden başka bir manyak var mıdır acaba?
Allah’tan çok uyumlu bir ailem var ve tatilde bana uymaya karar verdi herkes. Hatta hoşlarına bile gitti.
Sadece akşam yemeklerini dışarda yiyeceğiz, kahvaltı ve öğlen yemeklerini kendimiz sandviç veya yulaflı meyveli karışımlar olarak geçiştireceğiz tabii aralarda bol salata, yani evdeki diyetimden farklı olan bir tek akşam yemekleri olacak onu da sadece et ya da balık yiyerek geçiştirebilirim
Tamamdır.simdiden iyi tatiller,
ve de afiyet bal seker olsun,
bizim yerimize de yeme