Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : gogo2405
İsim (İsteğe Bağlı ): Gonca
Mesleginiz: hemşire
Yaşınız : 44
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: bir çocuk 17 olacak yakında
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz : 167 cm
Kilonuz: 73.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çok yemek pandemi süresince hareketsizlik evden işe işten eve derken verdiğim kiloları geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet katıldım mezun oldum tekrar katıldım

Hiç bilmiyorum karnım yine davul gibi kiraz sapı kaynattım dukan yaptım halbuki
Kan tahlilimde öyle aşırı kötü gelmedi insülin direncim bi tık yükselmiş bi de kolesterolüm yüksekmiş glifora başlayalım istersen ama öyle aciliyeti yok şimdilik diyince ilaç almak istemedim
Diyetisyene mi gitsem diyorum ona da param yok açıkçası maaşım olmadığı için

Hosgeldiniz tekrardan takıma.
Ben takım kaptan yardımcılarından biriyim. Daha önce başardıysanız yine başarırsınız. Mezun olup mu ayrıldınız takımdan?

hellöw kızlar nasılsınız?
ofiste eskidn hep bir masanın kenarında oturuyordum artık kendime ait masam oldu inş maaşımda olur.
Ama kendime ödül verdim 1.5 tane kurabiye yedim. Kilo veremesem de bu hafta çok çabaladığım için ödülümdü.
Moralimi bozmadım illa ki kırılacak bu kilo acelesi yok ben burdayım.
Baya bi geçmiş var okuyamadım A Arrietty_ neden herke hayırlı olsun diyor ben göremedim o mesajı bir bebiş gelmiş sanırım dünyaya

arriş 5inciyi doğurdu canım onu hayırlıyoruz on parmağında yirmi marifet maaşallah suphanallah

eneeeem memleketlim varmış hoşgeldin bacım nasılsın orda hastanesin sanırım hangisinde acep ayy nasıl sevindim toprağımdan birini gördüm

sabah 2 cracker surme peynirli
10.00 corba
14.00 proteinbar
Aksam salata
Su gene az 1 litre yoktur
15940 adim 478 puan
A Arrietty_ sedulu H3RA_
Biz bu yaramazı su içmeye nasıl alıştırcaz?
Gunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once
Gözün aydııın
Biri Küba purosu diğeri kaçak sigara
Bak şimdi

Ben ameliyattan değilde sonrasında çekeceğim eziyetten tırsıyorum ama kararımı verdim hatta kararımı değiştirmeyeyim diye biletimi bile aldım.
Türk doktorları konusunda da haklısın. Dün buradaki doktor bana bir yöntem anlattı yapacağı yöntem on yıldır Türkiye’de kullanılmıyormuş eski bir yöntemmiş ve daha çok iz bırakıyormuş
ben Türkiye’deki doktorla konuşunca şaşırdım kaldım Türkiye’deki doktorlar özellikle plastik cerrahlar dünyanın her yerinde çok ünlüler, herkes Türkiye’ye gitmek istiyor. Burada bizim elemanlar bile Türkiye’de göğüslerimi yaptırmak istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…