Şehir hastanesi. Burdami yaşıyorsun sendeeneeeem memleketlim varmış hoşgeldin bacım nasılsın orda hastanesin sanırım hangisinde acep ayy nasıl sevindim toprağımdan birini gördüm
Asıl listeye cesaretim yok devam edemezsem diye. Bir iki hafta deneme yapalım bakalım nolacakgogo2405 free ile baslamak istiyor isen olur tabi.
Ama esas liste baya zayif
Yeni kan lazim.
Ozge gecen sene bu zamanlar birakti kaptanligi.
Eski tontisleri toplaya bilirsiniz takima
Bende doldurayım bari eksik kalmiim bi yerlerim şişer falan olmazKaptanımız A Arrietty_
@sedulu @Fatma Girik ve ben yardımcı kaptanlarız
İlk sayfada ki formu doldurmanız gerekiyor
Oğlumunda insülin direnci yüksekHiç bilmiyorum karnım yine davul gibi kiraz sapı kaynattım dukan yaptım halbuki
Kan tahlilimde öyle aşırı kötü gelmedi insülin direncim bi tık yükselmiş bi de kolesterolüm yüksekmiş glifora başlayalım istersen ama öyle aciliyeti yok şimdilik diyince ilaç almak istemedim
Diyetisyene mi gitsem diyorum ona da param yok açıkçası maaşım olmadığı için
Ay görmemişim ben bunuGunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once
iyi yürümeler bende iş çıkışı 15 dkka tempolu yürüyorum iyi oluyor.Arabamı sattım yenisini alana kadar otobüs e yürüyorum kan ter içinde kalıyorum lg da cok olunca...bu arada hayrlı ugurlu oılsun bnde 1.5 ay once hala oldum acayip keyifli bir şey...allah saglıkla buyumesini nasip etsnSelam citirlar
Yine is cikisi yueuyorumm . Anca baktim takima. Direk anneme gidecegim. Oraya gelince bildirimlere bakip liste hazirligi yapacagim
meslektaş sayılırız bnde finans muhasebe alanın da uzmanım ama müdür değilim ilerde olurum inşallah4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :LadyMiami
İsim (İsteğe Bağlı ):Seyla
Mesleginiz:Finans Müdürü
Yaşınız :48
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları13-12-8
Yaşadığınız şehir:Miami
Boyunuz :166
Kilonuz:54.4
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :Yaşlılık ve hamilelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?:Sağlıklı ve fit olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Allah rahmet eylesin, sabir versin sizlere, cok uzuldumhoş buldum teşekkürler,
ben aslında kısın düzenli yürüyüş ve spor yapıyordum beslenmemde düzene girmişti diyetisyen e de gidiyorudm böyle güzel bir yola girmiştim...
annem rahatszlandı nisan ay ın da 2 ay yogun bakım vefat edelide 3 ay oldu yani 5 aydır ne yeme içmem düzgün ne spor var bir türlüde motive olamadm şimdi 3 haftadır beslenmeme dikkat ediyorum birde yürüyüşe başlarsam tam olacak menülerimi paylaşırım paylaştıkca neyi eksik ya da fazla yaptgmı söyleyeblrsnz
Cok zor surecler gercekten.Ilk zaman ozellikle anne icin.. Siz duygularinizi elinizden geldigi kadar belli etmeyin.Umarim en kisa surede adaptasyon surecini atlatirsinizSlmm kizlar , sabah 8de ciktik evden yeni geldik okulda dusundugumdende kotu gecti bu surec bizi yorcak anlasilan .. okul ,ardindan eglensin diye disari cikma ,alisveris derken bittim tum gecede uyuyamadim sanki benim okulum aciliyor gibiumarim bu gece ve yarini iyi gecirirz
ben daha yeniyim ve sizin kadar aktif olmada basarili degilim maalesef:)
Goz aydinliginiz olsun , tebriklerr.uzun bir surec oldu sanki , umarim anne de bebis de iyidir?:)Gunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once
***4.Takım 742. Etap***
Lori (99.6 /98.9/-0.7/0.702)
BLU3 (65.7/64.9/-0.8/1.218)
Lusi ( 60 /60.1/+0.1/-1.66)
Tavsannesi (56.8/56.5/-0.3/0.52)
Dahlia_ (64.2/64.1/-0.1/0.156)
4. Takım ortalaması: %
*** Alt Liste***
tomrs (73.8/) izinli 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (70 /69.7/-0.3) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
_Vera_ (66.8/67.4/+0.6/) 706. Etapda 66.2 ile Izne ayrilan üye geri döndü
LadyMiami (54.7/54.4/-0.3/0.55)
esmeriiim (56.9/56.45/-0.45/0.79)
Lady Tenar (56.3/55.7/-0.6)
cromozom ( 91,9)
A Arrietty_
ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?hellöw kızlar nasılsınız?
ofiste eskidn hep bir masanın kenarında oturuyordum artık kendime ait masam oldu inş maaşımda olur.
Ama kendime ödül verdim 1.5 tane kurabiye yedim. Kilo veremesem de bu hafta çok çabaladığım için ödülümdü.
Moralimi bozmadım illa ki kırılacak bu kilo acelesi yok ben burdayım.
Baya bi geçmiş var okuyamadım A Arrietty_ neden herke hayırlı olsun diyor ben göremedim o mesajı bir bebiş gelmiş sanırım dünyaya
Hangi bölüm ehuheheh az acile gitmedim şehir Hastanesi'ndeŞehir hastanesi. Burdami yaşıyorsun sende
Asıl listeye cesaretim yok devam edemezsem diye. Bir iki hafta deneme yapalım bakalım nolacak
Durup durup etiketliyor işte laf atıyor insanı huzursuz ediyor öyle öyle deliriyoruz yavaştan sinsiceben daha yeniyim ve sizin kadar aktif olmada basarili degilim maalesef:)
nasil deli ediyormussun?:)
çok saol amin mekanı cenent olsun anacığımın zor valla alışamıyoruz da ama yaşıyoruz....ben direk sıkıntıdan yiorumAllah rahmet eylesin, sabir versin sizlere, cok uzuldumZor zamanlarda kimisi kendini yemege vuruyor kimisi de yemekten kesiliyor..
Valla ben o kısma karışmadım rakamları yerine yazdım sadece bürokrasiye A Arrietty_ bakıyoremegine saglik veracim,
ama beni unutuyorsunuz, kalbimi kiriyorsunuz,
esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim
Ben takıma girdiğimde benim içinde ilk defa düzenli beslenme ve spordu. Herkes 1 kg felan verirken ben 500 gram veriyordum maks ama veriyordum kendimi böyle kabullendim böyle gitsin eski halim olsa vermek yerine alıyor olurdum.ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?