Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eneeeem memleketlim varmış hoşgeldin bacım nasılsın orda hastanesin sanırım hangisinde acep ayy nasıl sevindim toprağımdan birini gördüm
Şehir hastanesi. Burdami yaşıyorsun sende
gogo2405 free ile baslamak istiyor isen olur tabi.
Ama esas liste baya zayif
Yeni kan lazim.
Ozge gecen sene bu zamanlar birakti kaptanligi.
Eski tontisleri toplaya bilirsiniz takima
Asıl listeye cesaretim yok devam edemezsem diye. Bir iki hafta deneme yapalım bakalım nolacak

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :LadyMiami
İsim (İsteğe Bağlı ):Seyla
Mesleginiz:Finans Müdürü
Yaşınız :48
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları 13-12-8
Yaşadığınız şehir:Miami
Boyunuz :166
Kilonuz:54.4
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :Yaşlılık ve hamilelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?:Sağlıklı ve fit olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Oğlumunda insülin direnci yüksek
İlaç kullanmıyor yaşından dolayı, diyetisyen berberine kullanmasını önerdi
Bir vitamin bu ilaç değil
İnsülin direnci olan ve Pcos hastaları için çok güçlü bir dengeleyiciymiş
bir araştır, doktora sor derim

Selam citirlar
Yine is cikisi yueuyorumm . Anca baktim takima. Direk anneme gidecegim. Oraya gelince bildirimlere bakip liste hazirligi yapacagim
iyi yürümeler bende iş çıkışı 15 dkka tempolu yürüyorum iyi oluyor.Arabamı sattım yenisini alana kadar otobüs e yürüyorum kan ter içinde kalıyorum lg da cok olunca...bu arada hayrlı ugurlu oılsun bnde 1.5 ay once hala oldum acayip keyifli bir şey...allah saglıkla buyumesini nasip etsn
meslektaş sayılırız bnde finans muhasebe alanın da uzmanım ama müdür değilim ilerde olurum inşallah

maşallah baya inceciksin ben cok oldu incecik olmayalı darısı basıma

Allah rahmet eylesin, sabir versin sizlere, cok uzuldum Zor zamanlarda kimisi kendini yemege vuruyor kimisi de yemekten kesiliyor..

Cok zor surecler gercekten.Ilk zaman ozellikle anne icin.. Siz duygularinizi elinizden geldigi kadar belli etmeyin.Umarim en kisa surede adaptasyon surecini atlatirsiniz

emegine saglik veracim,

ama beni unutuyorsunuz, kalbimi kiriyorsunuz,

esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim

ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?

emegine saglik veracim,

ama beni unutuyorsunuz, kalbimi kiriyorsunuz,

esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim
Valla ben o kısma karışmadım rakamları yerine yazdım sadece bürokrasiye A Arrietty_ bakıyor
ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?
Ben takıma girdiğimde benim içinde ilk defa düzenli beslenme ve spordu. Herkes 1 kg felan verirken ben 500 gram veriyordum maks ama veriyordum kendimi böyle kabullendim böyle gitsin eski halim olsa vermek yerine alıyor olurdum.
Derken 74 küsür kilodan 66ya indim
Aylardır 66dayım asla gitmiyor ee daha çok yesem üzülsem bıraksam 74 olurum emek boşa gider. İlla ki kırılacak yani yapacak bişey yok buna bence sizde odak noktanızı tartıya değil aynaya verin. Aynada hep daha sağlıklı toparlanmış bir görüntü her şeye bedel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…