- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
O entel. Kesin evi baskasina temizletiyo
kocama
yok len, tembelim ama yine de kendi isimi kendim yapiyorum,
ama evdekiler de baya nasipleniyorlar, cocuklara falan odalarini toplatiyorum, sofrayi kaldirtiyorum ha ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O entel. Kesin evi baskasina temizletiyo
Doğru ya, yemek dedi, spor dedi temizlik demedi
Bir keresinde evin resmini at dedim, temizlik yapmam lazım demişti ama, yapıyor herhalde
Günaydın kızlar
Bugün Perşembe yani demek oluyor ki en hafif menünüzü yapacaksınız. Spor yürüyüş dışında pek yüklenmeyeceksiniz. Spor yerine temizlik günü ilan edebilirsiniz güzel ter attırıyor o da.
Aksam menülerinde karb çok çok az hatta yok gibi olursa yarın tartıda dizin için o kadar iyi olur.
Benim bugün yoğun günüm. Var mi aranızda şöyle nemli mis gibi mercimek köftesi yapan
Benim tarifi unuttum uzun süre yapmayınca netten de aklıma yatan pek olmadı.
şükür sabah uyandım sinüzite dönmüş agrı ates tat koku kaybı yok korktum baya amaYorgunluktanda olabilir kuzumm. Test yaptir
Kuzum tamamen duzelmedı. Bazı seylerın tadını duzgun alırken cogu şeyın tadını pis alıyorum. Mesela cıkolatayı çok severdim aylardr agzıma süremiyorum okadar berbat tadı çamur gıbı yanık kahve gıbı tuhaf. Parfumlerın kokularını ayırt edemıyorum hepsı aynı alkol kokuyo sadece. Deterjanların hepsı aynı kokuyo.Dikkat et kendine..
Ben de sana onu soracaktım..
Tamamen geçti mi?
Tat, koku kaybın düzeldi mi?
Benim koku yok hala ama eskisi gibi herşeyin kokusunu berbat almıyorum, tuhaf alıyorum keskin kokuları o kadar, ona da alıştım mı ne etkilemiyor pek fazla :))
Tat da düzelir gibi oldu, değişiyor aslında, et falan yiyorum artık, sebzeler de iyi gibi, ama bazen iyi bazen kötü oluyor tatları..
Benim tat konusunda en büyük yardımcım limonlu su oldu, doktoru dinledim, hergün 1 sürahi limonlu su içtim, ondan sonra tatlar düzelmeye başladı, ara vermiştim ama tekrar yapmam gerek..
şükür sabah uyandım sinüzite dönmüş agrı ates tat koku kaybı yok korktum baya ama
Kuzum tamamen duzelmedı. Bazı seylerın tadını duzgun alırken cogu şeyın tadını pis alıyorum. Mesela cıkolatayı çok severdim aylardr agzıma süremiyorum okadar berbat tadı çamur gıbı yanık kahve gıbı tuhaf. Parfumlerın kokularını ayırt edemıyorum hepsı aynı alkol kokuyo sadece. Deterjanların hepsı aynı kokuyo.
tavuk balık et in sadece guzel alıyorum tatlarını. Dıger hersey tuhaf pis tattda ve kokuda
O yuzden de az yıyorum sanırım mıdem almıyo çoğu seyı
Limonlu su bnde ıceyım ıyı gelıyorsa. Koku terapısı ıcın yaglarda karıştırdım kokluyorum arada ama yokk
Taze zencefıl demi alayım ınsallah ıyı gelırkoku icin zencefil suyu onermisler bir yerde, deneyebilirsin.
direk zencefil suyu organik bulursan al ic, bulamazsan da blendardan gecir su ile.
Taze zencefıl demi alayım ınsallah ıyı gelır
Tamm canım sagolevet
tazesi
ama tatlandirici bir sey eklemeyeceksin, shot olarak devireceksin
Selamm..
Pek sakin burası, nerdesiniz!??
Akşama ne yemeği planlıyorsunuz?
Ben tek öğün yapayım dedim ama kahvaltı yaptım, acıkırım akşama, ne yapsam bilemedim
koku icin zencefil suyu onermisler bir yerde, deneyebilirsin.
direk zencefil suyu organik bulursan al ic, bulamazsan da blendardan gecir su ile.
Ben de gunun 2. Ogunu ile kapatiyorum.
3 yumurtadan soganli yumurta yaptim.
Yanina salata ve 1 dilim ekmek.
Sabah spor yaptigim icin biraz buyuk bir porsiyon yapiyorum.
Doyurucu bir salata yapabilirsin sadece kendin icin soruyorsan.
Bunu bana daha önce video olarak atmıştın..
Suyunu hiç bilmiyorum, kendisini blendrdan geçirsem suyu çıklyor sanırım, bir de su eklemem gerek anladığım kadarıyla..
Cahilim ya zencefil konusunda, tozunu kullandım sadece..
Bir de bunu kaç defa, ne kadar yapmak gerek biliyor musun?
Hiç koku almamak şu anki durumun yanında çok daha iyi.. Eskiden çamaşır yıkandıktan sonra kokusuna bayılırdım şimdi burnumu tutmak istiyorum
Düşün ki bütün kokular hemen hemen aynı..
Aksama tavuklu veya ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum...Selamm..
Pek sakin burası, nerdesiniz!??
Akşama ne yemeği planlıyorsunuz?
Ben tek öğün yapayım dedim ama kahvaltı yaptım, acıkırım akşama, ne yapsam bilemedim
Kullanıcı Adı :Nena
İsim (İsteğe Bağlı ):mediha nena
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1-7 yasında
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:91,9
Hedef kilonuz: 60
Kilo alma hikayeniz: stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlıklı yaşamak ve cocugumla daha kaliteli zaman geçirmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet