Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğru ya, yemek dedi, spor dedi temizlik demedi 😂
Bir keresinde evin resmini at dedim, temizlik yapmam lazım demişti ama, yapıyor herhalde :KK70:

aaaaa
cam sildigimi hic yazmamis miyim, inanmazsiniz ayda bir cam siliyoru,
belki de 2 ayda bir, tam emin olamadim bak
:ıslık:
Günaydın kızlar
Bugün Perşembe yani demek oluyor ki en hafif menünüzü yapacaksınız. Spor yürüyüş dışında pek yüklenmeyeceksiniz. Spor yerine temizlik günü ilan edebilirsiniz 😀 güzel ter attırıyor o da.
Aksam menülerinde karb çok çok az hatta yok gibi olursa yarın tartıda dizin için o kadar iyi olur.

sabahtan salona gittim, bu hafta ancak bu gunu bos bulabildim, etkisi gecer yarin sabaha kadar herhalde.

Benim bugün yoğun günüm. Var mi aranızda şöyle nemli mis gibi mercimek köftesi yapan 😀
Benim tarifi unuttum uzun süre yapmayınca netten de aklıma yatan pek olmadı.

ya ben bu mercimek koftesinde cok basarisizim,
bir de artik nasil yapti isem, bir kac seferinde hemen mercimek koftesi uzerine hastalandim, mideyi bozdum, artik ne kadar becerememekse.
ben de alirim taktikleri.

Bu erik hangi erik🤣 yesilin hala bulundugunu sanmiyorum kirmizininda hic etkisini gormedim😂😂

Afiyet olsun ❤

benimki bu, bende cok etkili :KK48:
Screenshot from 2021-09-02 08-49-33.png

Yorgunluktanda olabilir kuzumm. Test yaptir
şükür sabah uyandım sinüzite dönmüş agrı ates tat koku kaybı yok korktum baya ama

Dikkat et kendine..

Ben de sana onu soracaktım..
Tamamen geçti mi?
Tat, koku kaybın düzeldi mi?
Benim koku yok hala ama eskisi gibi herşeyin kokusunu berbat almıyorum, tuhaf alıyorum keskin kokuları o kadar, ona da alıştım mı ne etkilemiyor pek fazla :))
Tat da düzelir gibi oldu, değişiyor aslında, et falan yiyorum artık, sebzeler de iyi gibi, ama bazen iyi bazen kötü oluyor tatları..
Benim tat konusunda en büyük yardımcım limonlu su oldu, doktoru dinledim, hergün 1 sürahi limonlu su içtim, ondan sonra tatlar düzelmeye başladı, ara vermiştim ama tekrar yapmam gerek..
Kuzum tamamen duzelmedı. Bazı seylerın tadını duzgun alırken cogu şeyın tadını pis alıyorum. Mesela cıkolatayı çok severdim aylardr agzıma süremiyorum okadar berbat tadı çamur gıbı yanık kahve gıbı tuhaf. Parfumlerın kokularını ayırt edemıyorum hepsı aynı alkol kokuyo sadece. Deterjanların hepsı aynı kokuyo.
tavuk balık et in sadece guzel alıyorum tatlarını. Dıger hersey tuhaf pis tattda ve kokuda
O yuzden de az yıyorum sanırım mıdem almıyo çoğu seyı
Limonlu su bnde ıceyım ıyı gelıyorsa. Koku terapısı ıcın yaglarda karıştırdım kokluyorum arada ama yokk

şükür sabah uyandım sinüzite dönmüş agrı ates tat koku kaybı yok korktum baya ama

Kuzum tamamen duzelmedı. Bazı seylerın tadını duzgun alırken cogu şeyın tadını pis alıyorum. Mesela cıkolatayı çok severdim aylardr agzıma süremiyorum okadar berbat tadı çamur gıbı yanık kahve gıbı tuhaf. Parfumlerın kokularını ayırt edemıyorum hepsı aynı alkol kokuyo sadece. Deterjanların hepsı aynı kokuyo.
tavuk balık et in sadece guzel alıyorum tatlarını. Dıger hersey tuhaf pis tattda ve kokuda
O yuzden de az yıyorum sanırım mıdem almıyo çoğu seyı
Limonlu su bnde ıceyım ıyı gelıyorsa. Koku terapısı ıcın yaglarda karıştırdım kokluyorum arada ama yokk

koku icin zencefil suyu onermisler bir yerde, deneyebilirsin.

direk zencefil suyu organik bulursan al ic, bulamazsan da blendardan gecir su ile.

Selamm..

Pek sakin burası, nerdesiniz!??

Akşama ne yemeği planlıyorsunuz?
Ben tek öğün yapayım dedim ama kahvaltı yaptım, acıkırım akşama, ne yapsam bilemedim🙄

Ben de gunun 2. Ogunu ile kapatiyorum.

3 yumurtadan soganli yumurta yaptim.
Yanina salata ve 1 dilim ekmek.

Sabah spor yaptigim icin biraz buyuk bir porsiyon yapiyorum.

Doyurucu bir salata yapabilirsin sadece kendin icin soruyorsan.

koku icin zencefil suyu onermisler bir yerde, deneyebilirsin.

direk zencefil suyu organik bulursan al ic, bulamazsan da blendardan gecir su ile.

Bunu bana daha önce video olarak atmıştın..
Suyunu hiç bilmiyorum, kendisini blendrdan geçirsem suyu çıklyor sanırım, bir de su eklemem gerek anladığım kadarıyla..
Cahilim ya zencefil konusunda, tozunu kullandım sadece.. 😄

Bir de bunu kaç defa, ne kadar yapmak gerek biliyor musun?

Hiç koku almamak şu anki durumun yanında çok daha iyi.. Eskiden çamaşır yıkandıktan sonra kokusuna bayılırdım şimdi burnumu tutmak istiyorum 😏
Düşün ki bütün kokular hemen hemen aynı..

Ben de gunun 2. Ogunu ile kapatiyorum.

3 yumurtadan soganli yumurta yaptim.
Yanina salata ve 1 dilim ekmek.

Sabah spor yaptigim icin biraz buyuk bir porsiyon yapiyorum.

Doyurucu bir salata yapabilirsin sadece kendin icin soruyorsan.

Yumurta iyi fikir, sabah da yumurta yedim, ama olsun hatta bu sefer yulaflı yaparsam hiç acıkmam..
Sadece salatayla doymam sanırım 🤭 ama mutlaka yaparım..

Bunu bana daha önce video olarak atmıştın..
Suyunu hiç bilmiyorum, kendisini blendrdan geçirsem suyu çıklyor sanırım, bir de su eklemem gerek anladığım kadarıyla..
Cahilim ya zencefil konusunda, tozunu kullandım sadece.. 😄

Bir de bunu kaç defa, ne kadar yapmak gerek biliyor musun?

Hiç koku almamak şu anki durumun yanında çok daha iyi.. Eskiden çamaşır yıkandıktan sonra kokusuna bayılırdım şimdi burnumu tutmak istiyorum 😏
Düşün ki bütün kokular hemen hemen aynı..

Canim zararli bir sey degil,
O yüzden bence her gun 1 shot bardagi kadar icebilirsin.

Ben o kadarini sana gonderdigim yakan caya da koyuyorum mesela.

Açıkçası ne kadar su eklenir ne kadar suyu cikar bilemiyorum, ben direk suyunu aldim cunku.

Kullanıcı Adı :Nena
İsim (İsteğe Bağlı ):mediha nena
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1-7 yasında
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :160
Kilonuz:91,9
Hedef kilonuz: 60
Kilo alma hikayeniz: stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlıklı yaşamak ve cocugumla daha kaliteli zaman geçirmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet

gruba kabul edileceğimi düşünerekten formu doldurdum :) şimdiden teşekkürler

X