- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
şükür sabah uyandım sinüzite dönmüş agrı ates tat koku kaybı yok korktum baya ama
Kuzum tamamen duzelmedı. Bazı seylerın tadını duzgun alırken cogu şeyın tadını pis alıyorum. Mesela cıkolatayı çok severdim aylardr agzıma süremiyorum okadar berbat tadı çamur gıbı yanık kahve gıbı tuhaf. Parfumlerın kokularını ayırt edemıyorum hepsı aynı alkol kokuyo sadece. Deterjanların hepsı aynı kokuyo.
tavuk balık et in sadece guzel alıyorum tatlarını. Dıger hersey tuhaf pis tattda ve kokuda
O yuzden de az yıyorum sanırım mıdem almıyo çoğu seyı
Limonlu su bnde ıceyım ıyı gelıyorsa. Koku terapısı ıcın yaglarda karıştırdım kokluyorum arada ama yokk
Aynen senin gibiyim ben de, bakalım ne zaman düzelicek..
Canim zararli bir sey degil,
O yüzden bence her gun 1 shot bardagi kadar icebilirsin.
Ben o kadarini sana gonderdigim yakan caya da koyuyorum mesela.
Açıkçası ne kadar su eklenir ne kadar suyu cikar bilemiyorum, ben direk suyunu aldim cunku.
Çok sağol canım, bakayım bir suyunu nasıl çıkarta bilirim :)
Ben de aynı durumdaydım sonra eşim birinden öğrenmiş portakalı kabuğuyla iyice yanana kadar ateş üzerinde pişireceksin sonra bir tabakta kahverengi şekerle iyice karıştırıp sıcak sıcak yiyeceksin anında koku da tat da yerine geliyor. Ama işlemi çok doğru yapman lazım iyice yanacak kabuğu tadıda kötü olmuyor hatta bayağı baya güzel oluyor.
Tamam şeker. Zaten öğlen ve akşam kesinlikle çok hafif yiyecem salata ve protein dışında yemek yok.
Ben salata ve ızgara et planlıyorum
Ben bu formdan doldurmadım galiba. Varlığından haberim bile yok. Gökten zembille iner gibi indim.
İlginç..
Ama dediğin gibi doğru yapmak lazım, bir video falan olsa izlerdim
Selam canim. Nasil oldunuz ana ogul?
Ben sahsen istede,evdede cok yogunum .
Aksama kendim icin bir planim yok. Tavuk kanat ve bezelye yemegi yapacagim. Herhal Yanina karnibahar salatasi yapar,tavuk ile yerim
İyiyiz artık, ben öksürüyorum ara sıra ama oğlum iyi çok şükür..
Yoğunluğun belli zaten hiç uğrayamıyorsun..
Kolay gelsin :)