Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aşkitoperipellam tam aklımdan sen geçiyordun sana yazmak için girdim baktım alıntı var. Bugün rekor bir adımla geliyorum şuanlık 21K
Yani iyiyim gibi tahlilde çok az bi enfeksiyon çıktı doktor dedi bu kadar rahatsız etmez bu ama yine de antibiyotik verdi.
Kan tahlilinde de şeker ortalamam normal ama insülin yüksek çıktı ne demek anlamadım ama neyse iyiyim yani

Sen nasılsın işte nasıl geçti günün? Nerde çalışıyorsun nasıl çalışıyorsun 🤣
Cok iyi. Bakalim bu cuma meyvelerini toplayacak misin😻

Kac cikti degerin? Insulin direncine bakildi mi?

Ingilizce ogretmeniyim. Is yogun ve keyifli geciyor🌺

Tatilden döndüm yine kosusturma basladi yaw😏
Daha dogru duzgun valizi bile yerlestirmedim. Anam dönecek tr den. Herkes bassagligina gelecek. Babam evde 3 hafta kalmis evine icine etmis. 3 gundur isten sonra buraya gelip temizlik yapiyorum.
kardesimin nisani olacak. Yeni eve ustalar bulup yaptiralacak😑
Alanyaya dönmek istiyorum🥺

Kolay gelsin kuzum hepimiz gelelim mi🤭

Çok şükür çok sevindim kuzuları Allah hep korur. İnşallah bi daha böyle bişey yaşamazsınız.

Bu kaynatma kaçamak mı anlamadım çabııık açıkla kaçamak felansa sakın sen Bihter Ziyagilsin kaçamak yapamazsın

Kuzum kiloyu stres etme bende de çok uzun zamandır takıldı kaldı ama şöyle düşün dikkat etmesen kilo alırsın en azından şimdi kilomu koruyor ve sporla vücudunu şekillendiriyorsun bel çevremi 72 cmye düşürdüm belki oo ince bel felan değil ama benim için en minimum ölçüydü. Kendini sıktıkça veremezsin ben kaç kere takıma geldim olmadı gittim ama bu kez derdim tartı değil aynadaki sağlıklı görüntüm
Sağol canm inşallah olmaz. Rabbim evlatlarimizi korusun

Sabah 3 yumurta (çok oldu ama kimse yemeyince ben yedim dökmek istemedim) kapya biber
Ara sade kahve
Öğle sek quark protein yoğurt mu peynir mi anlamadım ama tadı hoştu 🤣 1 galeta
Ara 1 şeftali
Akşam 4 köfte 2 çatal makarna 1 zeytinyağlı dolma salata
Su 3 lt
Spor 660 puan 22K adım
Eki Görüntüle 2909679
A Arrietty_ @H3RA_ sedulu sedulu

Menun güzel olmus canim diyete uygun ama sekersizde makarna pirinc hic yok normalde ,eger cok yemek istersen tahillimakarna olmasi gerekiyor . Dolma ici hafifse arada yesen daha etkili olur senin jcin😘

A Arrietty_ sedulu sedulu @H3ra

13.00
2 dilim tb ekmegi ile karisik tost
1 avuc yesillik
Minik kase meyveli yogurt

Arada
Kahve ile 1 kare bitter
2 erik

16.00
Yarim porsiyon taze fasulye
1 avuc kuruyemis

16.30da gunu kapattim 👌

Adimlar suan 8 binde, devam edecegim.

Erikler ❤️ wc 🤣🤣🤣
Bu erik hangi erik🤣 yesilin hala bulundugunu sanmiyorum kirmizininda hic etkisini gormedim😂😂
Menu
Sabah (7.00)
Peynirli dereotlu omlet, sovus domates, avokado, acur, yesil zeytin, 3 tane ceviz dolgulu kuru kayisi

Ara
Sutlu nescafe
Elma

Aksam
Mantarli hindi sote, marul salatasi ve ayran

Su: 3 litre+
Spor: Henuz 10 bin adimdayim. Birazdan baslarim nasipse.
A Arrietty_ @H3RA_ sedulu sedulu
Afiyet olsun ❤

X