- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Ya cidden o nasıl oldu ben yazmadım onu. Ben mi yazdım şizofren oldum heSen degil miydin yazan? Yoksa yazarken kendinde mi degildin
Ben bilmem. Yapamazsan aksama dilime dusersin. Hem meydan okudu hem kacti diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya cidden o nasıl oldu ben yazmadım onu. Ben mi yazdım şizofren oldum heSen degil miydin yazan? Yoksa yazarken kendinde mi degildin
Ben bilmem. Yapamazsan aksama dilime dusersin. Hem meydan okudu hem kacti diye
İnşaallah en kısa zamanda hakkını alabilirsin canım. Allah yardımcın olsun.Ya benim beleş çalışmamı hiç kimse anlamıyor. Şimdi bu adam beni çağırdı illa gel işe gir felan diye. Sonra bana dedi ki sana düzenli maaş veremem ama iş aldıkça pay veririm aldığım paradan. İş aldık felan para vermedi dedi ki bi yerden bi imza işi gelecek oradan toplu bir para işte sen al bu işi ben sana para veremicem bu işin altına imzayı sen at parası senin olsun işi de sen kontrol et. Okey dedim şimdi de o işten ses yok. Gidebileceğim başka ofiste yok bi adam vardı gittim yanına paso sarhoş adam. Bir süre ya sabır diyip çalışacam işte bi de evlilik felan düşünüyorum o zaman da şehir değişikliği olacak ofis açsam boşa gidicek o emekler para felan beklemedeyim iyi olur inşallah
Yaptim. Cok guzeldi. Yarisina gelmistim ki kizim,uhmmm ne guzel dedi. Son muzu ben kullandigim icin tabagin yarisi ona kaldi :))
Pisirmeden yedim ben. 3yk ekledim belki cok Ama yarisini yedim
Nasil birsey o? Dusundugum sey ise,ekleyen var
1yk dan fazla kullanmam. Fazla sekerli,hatta balli.su
tadini hic bilmiyorum ama, fittness yapan ablalarin sayfalarinda goruyorum cokca.
Eki Görüntüle 2906725
Ben yeni isten Eve geldim..hemen tavuk hasliyacagim, sarimsakli tavuk corbasi yapacagim kendime. Sonra pogaca hamuruna girisecegim canlari pogaca istemisayy takımda pek ses yok napıyorsunuz herkes spor mu yapıyor vicdansızlar
Ben ilaç aldım, yatıp dinleniyorum şekerim.ayy takımda pek ses yok napıyorsunuz herkes spor mu yapıyor vicdansızlar
Gecmis olsun abla. Suan nasilsin?Ben ilaç aldım, yatıp dinleniyorum şekerim.
Diğer vicdansizlar ne yapıyor bilmem. Bugünlük insafa geldim.
1yk dan fazla kullanmam. Fazla sekerli,hatta balli.
ayy takımda pek ses yok napıyorsunuz herkes spor mu yapıyor vicdansızlar
Daha iyiyim canım. Test önerir mi diye sağlık ocağına gittim, usutmeden kaynaklı dedi gerek görmedi...Gecmis olsun abla. Suan nasilsin?
Sabahın işini aksama bırakmamak...is yerinde isler karisti,
acayip stresli bir gun,
on bin adimimi iyiki sabahtan atmisim
Sabahın işini aksama bırakmamak...
Bu hafta takimca hastalikdan cikamiyoruz
Alys ben gormedim hic bu sekil. Dedigin gibi ise olur bence. Denemek lazim
Sabah ki yarim kahvalti ile duruyorum
Ne yiyecegimide bilmedigim icin corbayi bekliyorum. 2,5 saat var aksam yemegine
Dene bakalim :)100 gr da 64 gr karb diyor.
ama bunun sadece 2 grami sekermis.
ekmek yerine gececek sekilde tuketilebilir bu durumda.
bir de bunun 100 gr i ekmegin 100 gramindan daha fazla hacimlidir, o yuzden daha cok kesebilir insani.
Deneyecegim bir ara ben.
Dene bakalim :)
Begenir ve til tutuyor ise ismini bilmek isterim.
Sabah ki yulaf tok tuttu. Buda oyleyse bence cok iyi
Ne tuhaf adam. Tövbeler olaun. Hayırlısı o zaman canım hersey bı tecrubw en azındanYa benim beleş çalışmamı hiç kimse anlamıyor. Şimdi bu adam beni çağırdı illa gel işe gir felan diye. Sonra bana dedi ki sana düzenli maaş veremem ama iş aldıkça pay veririm aldığım paradan. İş aldık felan para vermedi dedi ki bi yerden bi imza işi gelecek oradan toplu bir para işte sen al bu işi ben sana para veremicem bu işin altına imzayı sen at parası senin olsun işi de sen kontrol et. Okey dedim şimdi de o işten ses yok. Gidebileceğim başka ofiste yok bi adam vardı gittim yanına paso sarhoş adam. Bir süre ya sabır diyip çalışacam işte bi de evlilik felan düşünüyorum o zaman da şehir değişikliği olacak ofis açsam boşa gidicek o emekler para felan beklemedeyim iyi olur inşallah
Saat 10 uyandım 11 de 2 yumurta yedım o çekyattan o yataga gecıp duruyorum bugun hıc enerjım yok. Halsızz uyusuk miskin garfıeld gıbıyım. Yumurta detoksundan kusmak üzereyim bugun son gün. Aksam baska seyler yememek ıcın Or tutuyorum kendımıayy takımda pek ses yok napıyorsunuz herkes spor mu yapıyor vicdansızlar
Günah mi cikariyorsun, yumurta detoxu ileNe tuhaf adam. Tövbeler olaun. Hayırlısı o zaman canım hersey bı tecrubw en azından
Saat 10 uyandım 11 de 2 yumurta yedım o çekyattan o yataga gecıp duruyorum bugun hıc enerjım yok. Halsızz uyusuk miskin garfıeld gıbıyım. Yumurta detoksundan kusmak üzereyim bugun son gün. Aksam baska seyler yememek ıcın Or tutuyorum kendımı
Dün aksam mısafr vardı ustelık mezelerle dolu bı sofra da ben yumurta yedım
Daha iyiyim canım. Test önerir mi diye sağlık ocağına gittim, usutmeden kaynaklı dedi gerek görmedi...