Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy takımda pek ses yok napıyorsunuz herkes spor mu yapıyor vicdansızlar
Sabah 30 dk Leslie yaptım, puanlama için 100 ü üçe bölmek zor geldi 150 adet ip atladım. 😂😂
Sonra çocukları okula bırakıp işe geldim.
Ben ilaç aldım, yatıp dinleniyorum şekerim. 🤷
Diğer vicdansizlar ne yapıyor bilmem. Bugünlük insafa geldim. 😁
Çok geçmiş olsun. Bu ara soğuk algınlığı salgını var heralde. Bizim evde de herkes hasta hatta ortanca kızdan test istemişlerdi negatif çıktı. Benimde burnum tıkalı ama onun dışında iyiyim çok şükür.💪☺️
100 gr da 64 gr karb diyor.
ama bunun sadece 2 grami sekermis.

ekmek yerine gececek sekilde tuketilebilir bu durumda.
bir de bunun 100 gr i ekmegin 100 gramindan daha fazla hacimlidir, o yuzden daha cok kesebilir insani.
Deneyecegim bir ara ben.
Yulaf kadar tok tutmuyor malesef. Ben sabah yulaf yemezsem spordan sonra çok acıkıyorum. O yüzden yulaflı tasım kahvaltımın olmazsa olmazı. 😜

Sabah 30 dk Leslie yaptım, puanlama için 100 ü üçe bölmek zor geldi 150 adet ip atladım. 😂😂
Sonra çocukları okula bırakıp işe geldim.

Çok geçmiş olsun. Bu ara soğuk algınlığı salgını var heralde. Bizim evde de herkes hasta hatta ortanca kızdan test istemişlerdi negatif çıktı. Benimde burnum tıkalı ama onun dışında iyiyim çok şükür.💪☺️

Yulaf kadar tok tutmuyor malesef. Ben sabah yulaf yemezsem spordan sonra çok acıkıyorum. O yüzden yulaflı tasım kahvaltımın olmazsa olmazı. 😜
Haklısın canım, geçen haftadan beri çevremdeki bir çok kişi hastayız diyor. Seninkilere de geçmiş olsun. 🤲

Az önce kızlar çok zayıfladın dediler aynaya baktım kemiklerim çıkmış🤣
Kilom nerdeyse aynı🙄🙄
Demekki spor ve diyet işe yarıyor ve bu yaşta bile hedefime emin adımlarla yürüyorum. Biliyorsunuz benim asıl hedefim vücudumdaki yağ oranını düşürmek ve kas yapmak. Öyle olursa kilomu sabitlerim ve kolay kolay geri almam. Birde göbekten kurtulursam şahane olur. Bu kadar çabaya karşılık sonuç almak istiyorum. Aylardır uğraşıyorum. Türkiye’de 2 ay kaldım vişneli cheesecake (çok severim) bile yemedim. Hakettim diye düşünüyorum kızlar yaaa😜😜
Sabah sabah heyecanlandım. 🤣🤣🤣🤣

peki pisiriyor musun,
geceden mi hazirliyorsun?

bir kac tarif gordum kafam karisti yulaf konusunda acikcasi.
Pişirince kokuyo sevmiyorum o yüzden gece yatarken süt ekleyip buzdolabına koyuyorum sabah meyve ekleyip yiyorum. Çilek, yaban mersini, böğürtlen ne bulursam. Elmayı tarçınla azıcık zeytinyağında kavurup ekleyince de çok güzel oluyor. Bana 1 yk yulaf 1 fincan süt yetiyor şişince baya artıyor. Hem protein yüklü, hem lifli hem tok tutuyor.

Selamın aleyküm Boston merkez diyet yapıyor herkes 🤣🤣
Sabah 1 dilim peynir yeşil çay çeyrek şeftali 7 zeytin 1 salatalık
Ara limonlu soda
Öğle 1 kase dere otlu yoğurt 1 tavuk pirzola
Ara yeşil çay
Akşam salata 1 tk ceviz yağı 1 yumurta 1 dilim ekmek
Su 3 lt
Spor da daha 5K adım atmışım yapcam bişeyler inş amin
A Arrietty_ @H3RA_
Olacak olacak😻😻

Kaptanim A Arrietty_ sabah erken cikacagim, 2 saatlik isim var. Allahtan bir mani gelmezse bildirimi en gec oglene yaparim. Kahvalti etmem bir kahve icer oyle cikarim🌺
Tamam canim beklerim ben .
Ben is cikisi anca gelirim. Tr saati 16.30 gibi.

Umarim ozamana herkes bildirim yapmis olur :)
Spor sonucunuda ozaman aciklayacagim.
Ve bu sefer 2kisilik es grubu olacak. Aktif uyeler sadece
esmeriiim esmeriiim sende yarin basliyordun degilmi bildirimleri ?

X