• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ateş nöbetinden boğulma nöbetine geçtim 🤦‍♀️
Öksürük çoğaldı, daha önce de yaşadık nefessiz kalıyor böyle, o yüzden uykusuzum galiba bu gece.. Çay içiyorum uykum kaçar belki diye
Benim kız da öksürürken kusuyor off o da ayrı zor gece vakti yatak çarşaf temizlik derdine geçiyoruz geçmiş olsun canım :KK17:

Ateş nöbetinden boğulma nöbetine geçtim 🤦‍♀️
Öksürük çoğaldı, daha önce de yaşadık nefessiz kalıyor böyle, o yüzden uykusuzum galiba bu gece.. Çay içiyorum uykum kaçar belki diye
Yuksek yastik ile yatir mutlaka. Ah ah kuzum benim. Sanada kolay gelsin:( iyiki evdesin calismiyorsun

Sağol canım, size de geçmiş olsun..
Çocuklar hep hasta bu aralar :KK43:

Valla ben de anlamadım ki..
Oğlan iyiydi hatta turp gibiydi 🤭
Bugün öksürüyor, hapşuruyor..
Geçen sefer gece gittiğimiz için nöbetçi doktor ilaç yazmıştı, bugün kendi doktorunu arayıp anlattım, gelin dedi.. Kendimi hastaneye götüren gerek, çocuğu nasıl götüreceksem 😂

Ahh cocuklar belli olmuyorki halleri ,insallah bu kez beraber toparlanirsin. Acile gidince test yapiyorlar mi atss olunca yapiliyor diye biliyorum

Minnoş gölümüzde ördeklerimiz de var. 🥰🥰🥰

Eklentiler

• 1ABF8861-4EF6-4B03-B810-78BAEAD5714B.jpeg
    1ABF8861-4EF6-4B03-B810-78BAEAD5714B.jpeg
    233,9 KB · Görüntüleme: 32
BLU3 BLU3 aşkitoperipellam bugün etek aldım lcwden 36 beden oldu bana bir gaza geldim mutluluk doldum pilatese yazıldım kör olam her yerim ağrıyor etiketlerini gördüm inşallah bugün menüm iyidir. İyi mi kız oldu mu? Sen zaten sporlar aldı başını gidiyor

Gelemem ben gelirsem patronum bana küser. Ama sadece küser zaten maaş vermiyor 🤣🤣 ama var ya maaşsız olmak çok havalı ofiste herkes bi yere giderken izin alıyor ben diyorum çıkıyorum adios amigos herkes 8de ofiste oluyor ben 9 10 gibi felan 🤣🤣

Gelemem ben gelirsem patronum bana küser. Ama sadece küser zaten maaş vermiyor 🤣🤣 ama var ya maaşsız olmak çok havalı ofiste herkes bi yere giderken izin alıyor ben diyorum çıkıyorum adios amigos herkes 8de ofiste oluyor ben 9 10 gibi felan 🤣🤣
Senin patron da benimki gibi 🤣😂 eşin galiba. Gerçi benimki bana maaş da veriyor. 🤣🤣🤣

Back