- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #495.101
Konuş bebişim konuş hay ağzın bal yisinİlk öğünü 12de olduğu için o saatte uyandığımı düşünmeyin demek istemiş aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuş bebişim konuş hay ağzın bal yisinİlk öğünü 12de olduğu için o saatte uyandığımı düşünmeyin demek istemiş aslında
Çok isterdim 5 saat dertsiz tasasız keyfince yatmayı ahhhBen de uyanıp 12'ye kadar öyle uyanık yatıyorsun sandım. Gece gece gülme krizine soktun beni.
Benim kız da öksürürken kusuyor off o da ayrı zor gece vakti yatak çarşaf temizlik derdine geçiyoruz geçmiş olsun canımAteş nöbetinden boğulma nöbetine geçtim
Öksürük çoğaldı, daha önce de yaşadık nefessiz kalıyor böyle, o yüzden uykusuzum galiba bu gece.. Çay içiyorum uykum kaçar belki diye
Yuksek yastik ile yatir mutlaka. Ah ah kuzum benim. Sanada kolay gelsin iyiki evdesin calismiyorsunAteş nöbetinden boğulma nöbetine geçtim
Öksürük çoğaldı, daha önce de yaşadık nefessiz kalıyor böyle, o yüzden uykusuzum galiba bu gece.. Çay içiyorum uykum kaçar belki diye
Neyse, benim uykum gelmiş. Herşeyi tersten anlıyorum. Hepinize hayırlı geceler, Allah rahatlık versin.Konuş bebişim konuş hay ağzın bal yisin
Hayirli geceler ablaNeyse, benim uykum gelmiş. Herşeyi tersten anlıyorum. Hepinize hayırlı geceler, Allah rahatlık versin.
Ne yapiyorsunuz bakim?
Yaz düsüymüs benim cayin ismi tadi cok guzel. Hibiscus,kusburnu ve kurutulmus elma taneleri var icinde
Eki Görüntüle 2906419
Sağol canım, size de geçmiş olsun..
Çocuklar hep hasta bu aralar
Valla ben de anlamadım ki..
Oğlan iyiydi hatta turp gibiydi
Bugün öksürüyor, hapşuruyor..
Geçen sefer gece gittiğimiz için nöbetçi doktor ilaç yazmıştı, bugün kendi doktorunu arayıp anlattım, gelin dedi.. Kendimi hastaneye götüren gerek, çocuğu nasıl götüreceksem
Aynen yaaa! Aynı şeyi ben dedim kendi kendime. Ama ya atacaktım ya da yiyecektim.
Canım orda olmak çekiyorMinnoş gölümüzde ördeklerimiz de var.
Hadi gelCanım orda olmak çekiyor
Gelemem ben gelirsem patronum bana küser. Ama sadece küser zaten maaş vermiyor ama var ya maaşsız olmak çok havalı ofiste herkes bi yere giderken izin alıyor ben diyorum çıkıyorum adios amigos herkes 8de ofiste oluyor ben 9 10 gibi felanHadi gel
Senin patron da benimki gibi eşin galiba. Gerçi benimki bana maaş da veriyor.Gelemem ben gelirsem patronum bana küser. Ama sadece küser zaten maaş vermiyor ama var ya maaşsız olmak çok havalı ofiste herkes bi yere giderken izin alıyor ben diyorum çıkıyorum adios amigos herkes 8de ofiste oluyor ben 9 10 gibi felan