Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kaptanım nasılsınGunaydin kizlar
Benim kız da öksürürken kusuyor off o da ayrı zor gece vakti yatak çarşaf temizlik derdine geçiyoruz geçmiş olsun canım
Yuksek yastik ile yatir mutlaka. Ah ah kuzum benim. Sanada kolay gelsin iyiki evdesin calismiyorsun
Ahh cocuklar belli olmuyorki halleri ,insallah bu kez beraber toparlanirsin. Acile gidince test yapiyorlar mi atss olunca yapiliyor diye biliyorum
Menu takibinden cikarin kaptanim yarin tarti resmi atarim allahin izniyleHuhuki hastasin sandim ama karistirmisim
neredesin? Cumaya kadar aktif olacagini söylemistin
bugunde paylasim yapmazsan menu takibinden cikariyorum seni
Günaydın kızlar..
Düne göre bugün biraz daha iyi gibiyim..
Geceyi de idare ettik, bölük pörçük uyudum, elim ayağım hep şişmiş, uykusuzluktan sanırım..
2 saate kadar çıkacağız evden, size bir günaydın diyim dedim
Şimdi evi toplamaya gidiyorum, dün öğleden sonra hiç birşey yapamadım..
Kolay gelsin, gününüz sağlıklı ve huzurlu geçsin inşallah...Günaydın kızlar..
Düne göre bugün biraz daha iyi gibiyim..
Geceyi de idare ettik, bölük pörçük uyudum, elim ayağım hep şişmiş, uykusuzluktan sanırım..
2 saate kadar çıkacağız evden, size bir günaydın diyim dedim
Şimdi evi toplamaya gidiyorum, dün öğleden sonra hiç birşey yapamadım..
Alys senin ilk ogunu gorunce sabah cok sacma kahvalti yapasim geldi
Yulaf,yarim muz ,1tk fistik ezmesi. Sut yok evde ama double cream var ustune onu eklicem . Normalde cilek kullaniyorum,marketdeki cilekler pek bir ecis bucusdu
Selamlar hanımlar minnoşlar prensesler
Sabah kahvaltı yapmaya yapmaya midem kahvaltısızlığa alıştı ne karnım acıkıyor ne canım bir şey çekiyor iyi mi kötü mü bilemedim meta yı yavaşlatmış olmam inşallah
Orası doğru tabısıOlur mu kiz, gardrobu yeniledik
Kızz tam pılates studyosuyla konusurken senın mesajı gordum. Bende yazılcam reformera. Sıkılasmak ıcın en ıyısı o sanırımHellooooo ben geldim Napıyorsunuz bugün aletli pilatese başladım öyle aciyür ki her yerim
Gunaydınn da ben var anlamamak sen nıye beleş calıyonHerkese günaydın ay takımımızda hastalar çoook herkese benden hasta çorbasııı. Çok geçmiş olsun herkese
Ya benim beleş çalışmamı hiç kimse anlamıyor. Şimdi bu adam beni çağırdı illa gel işe gir felan diye. Sonra bana dedi ki sana düzenli maaş veremem ama iş aldıkça pay veririm aldığım paradan. İş aldık felan para vermedi dedi ki bi yerden bi imza işi gelecek oradan toplu bir para işte sen al bu işi ben sana para veremicem bu işin altına imzayı sen at parası senin olsun işi de sen kontrol et. Okey dedim şimdi de o işten ses yok. Gidebileceğim başka ofiste yok bi adam vardı gittim yanına paso sarhoş adam. Bir süre ya sabır diyip çalışacam işte bi de evlilik felan düşünüyorum o zaman da şehir değişikliği olacak ofis açsam boşa gidicek o emekler para felan beklemedeyim iyi olur inşallahOrası doğru tabısı
Kızz tam pılates studyosuyla konusurken senın mesajı gordum. Bende yazılcam reformera. Sıkılasmak ıcın en ıyısı o sanırım
Gunaydınn da ben var anlamamak sen nıye beleş calıyon
Olmamis Sabah kahvalti etmemissin, oglen paketli gida yemissin. Aksaminda protein yok.Houston rapor bildiriyorum
Sabah 1 dilim peynir yeşil çay yarın şeftali
Ara yeşil çay
Öğle special K süt + 5 çilek
Akşam 3.5 yk zeytinyağlı fasulye salata(marul dereotu roka üzerine bol limon sumak ve 1 tatlı kaşığı ceviz yağı) 6 üzüm tanesi
Ara kahve + vegan ilave şekersiz bar
Su 3 lt
Spor
16.5K adım 495 puan
30 dk aletli pilates 300 puan
Toplam 795 puan
A Arrietty_ @H3RA_
Kız o meydanı ben okumadım nasıl oldu hiç bilmiyorum ahaha valla pek bişey yapamadım bugün ofiste müşteriler var toplantı işleri felan bi de yeni eteğimi giydim çok şaşkınım basenli olmama rağmen 36 beden etek aldımOlmamis Sabah kahvalti etmemissin, oglen paketli gida yemissin. Aksaminda protein yok.
Dun meydan okudun bana 30 bin icin. Kac adim attin simdiye kadar?
Hayırdır aşkitom neler yapıyorsunSelamlar Yogunlugum var yeni girdim eve. Heekes iyidir umarim
Yaptim. Cok guzeldi. Yarisina gelmistim ki kizim,uhmmm ne guzel dedi. Son muzu ben kullandigim icin tabagin yarisi ona kaldi :))naptin?
bence guzel olur,
ben sut yerine yogurtlu karisimlari daha cok seviyorum, yulafa da ihtiyac kalmiyor, beceremiyorum onu pisirme isini zaten.
bir de su bugday patlagi koyuyorlar sutun icine, onu denemek istiyorum, nasil sence?
Sen degil miydin yazan? Yoksa yazarken kendinde mi degildinKız o meydanı ben okumadım nasıl oldu hiç bilmiyorum ahaha valla pek bişey yapamadım bugün ofiste müşteriler var toplantı işleri felan bi de yeni eteğimi giydim çok şaşkınım basenli olmama rağmen 36 beden etek aldım
Eğer nesfit yemeseydim börek vardı yemekte en iyi böyle oldu dün içim ama bugün evden yemek getirdim tavuk yicem
Hayırdır aşkitom neler yapıyorsun