Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En Büyük TÜRKİYE4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris En Büyük TÜRKİYE

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

TakimlarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe

@Yozgat-66
Lusi Lusi
@BLU3
@Dahlia_
tavsannesi tavsannesi

0
0

1020
0
642

90
340
1410

249
680

0
0
1440
375

638

0
0
1050
545

910

0
0
1080
375
779

Alys Alys
@tomrs
@deanvillage
@cokofesttt
@_Vera_ Lenochka Lenochka

401
252

0
0

300
0

660
0
0
0
642
660

360
0
0
0
765
500

780
60
45

0
723
790

630
0

45
0
228
660

: EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor:

Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Bisiklet dk - 4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Eva Video dk - 5 Puan
7Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan

741. Etap Menü Bildirimi
CanTorun ✔✔✔✔✔
Yozgat-66 ✔✔ ❌❌❌
BLU3 ✔✔✔✔✔
_Vera_ ✔✔✔✔✔
Lady Tenar ✔✔✔✔✔
Tavsannesi ✔✔✔✔✔

cokofesttt ✔❌❌
tomrs ✔ ✔✔✔✔
LadyMiami ✔✔✔✔✔
deanvillage ✔✔✔✔✔
Dahlia_ ✔✔✔✔✔
Lusi ✔✔✔✔❌

Lusi Lusi ´m zalim bebisim. Hesap yapmayi unutma emmeee
LadyMiami LadyMiami Persembeden itibaren puan hesabina baslarsaniz es yarisina katilabilirsiniz sizde

Sifir (0 ) puani bol olan arkadaslar. Sebeplerini bilmek istiyorum.. 15 dakika ya. Beklentim 15dk aktif olmaniz.Hasta olanlar zaten bildirirlerse MUAF tutarim. Veya baska rahatsizliklariniz varsa
Geçen haftalarda da adım yarışı vardı puan hesaplamayın gerek yok denilmişti oraya gitti benim kafam hala hesaplamaya gerek yok sanıyorum :confused:
Siz de az zalım haa değilsiniz sıfırcı hocalar gibi :KK53:

Çok karışık yaw.
Dün mesela 1 saat Leslie yaptım ama ben ona tempolu yürüyüş dedim.
30 dk ayrıca yürüdüm
100 adet ip atladım
30 dk chloe ile kol egzersizleri yaptım ama pilates dedim😂😂😂😂
Bu durumda hepsini ayırmam lazım.
Soru:
Yürüyüş ve Leslie puanlandıktan sonra toplam adımlar ayrıca mı puanlanıyor?

Selam kızlar, napıyorsunuz?

Benim boğazım kötüleşti iyice, ilaç aldım, hasta olma şansım yok şu sıralar.. Ama hiç halim de yok, yatış rejimine geçtim şimdi :)
Oğlan da öksürmeye başladı, onu sabah doktora götüreceğim 🤦‍♀️ ilaçları bitmedi daha ya, hastalık da bitmiyor..

Aaa gecmis olsun canim ,hayırdır ? Oglan iyiye gidiyor demistin en son

Çok karışık yaw.
30 dk ayrıca yürüdüm
100 adet ip atladım
Soru:
Evet hepsini ayirman lazim 😂 ve aynen. Leslie ve templu yürüyüs sonra adimlari ayri puanliyoruz. Surekli adim sayari kolunda olanlar icin hesaplama boylece daha kolay. Leslie e baslamadan kac admdaydim diye kontrol etmeye gerek yok 🤭

Canım ya, geçmiş olsun 😔

Gece de benim kızım ateşlendi, sabaha karşı anca uyuyabildim. 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. O yüzden bugün de benim pek hâlim yok. Neyse ki kızımın ateşi düştü.

Allah sağlık sıhhat versin hem bize hem çocuklarımıza 🌼

Sizede gecmis olsun canim😪

🥰🥰🥰 Çok tatlısın ben hem yazar hem puanlarım sen sağlamasını yaparsın yanlışsa düzeltirsin ben de öğrenirim😎😉
Ay gecen soracaktim. Leg raise denedinizmi acaba ? Alt karin icin etkiliymis.
Benim 2acil sezeryandan alt gobus baya sarkik. Leg raise e agirlik verecegim. Sporum sonraya kaldi..mutlaka yapacagim leg raise.
Cocuklar disari ckmak istiyordu. Malum Gobek bagmiz bir hala,anasiz olmaz

PC basinda calismaniza ragmen iyi bence. Zaten biranda adimlari cogaltmayin. 10bin e alisiksaniz 1ay 15bine odaklanin ☺️
Ben masa basi calismiyorum. Ise gitmem yaklasik 4bin adim . Eve donus ile 8bin. Iste surekli yuruyorum. Yogun degilse 15bine tamamliyorum adimlari 🤭
Harikasın maşallah. Ofis eve çok uzak değil ama buranın sıcağında yürümem mümkün değil. Bir de hiç ummadığın anda yağmur başlıyor. Ben mecbur yine evde treaddmill de ya da Leslie ile yürüyüş yapıyorum. 🤷‍♀️
Bazan akşam üstü gölün rüzgarı serinletiyor site içinde yürüyorum. Gölün çevresi tam 1.5 km 4 kez dönünce 1 saat tempolu yürüyüş oluyor. Kasım gelse de hava serinlese. O zaman çok uzun yürüyüşler (2 saat) yapabiliyorum dışarda, keyifli oluyor.😉

Ay gecen soracaktim. Leg raise denedinizmi acaba ? Alt karin icin etkiliymis.
Benim 2acil sezeryandan alt gobus baya sarkik. Leg raise e agirlik verecegim. Sporum sonraya kaldi..mutlaka yapacagim leg raise.
Cocuklar disari ckmak istiyordu. Malum Gobek bagmiz bir hala,anasiz olmaz
Denedim tatlım ama 3 cm açıklık kaburgama kadar boydan boya. Sporla olmayacak😔
Ben sporu 19 senedir hiç aksatmadan yapıyorum zaten normal rutinim. Bilgisayar başında oturma dışında (o da mecburen)hiç oturmam çok hareketli biriyimdir. Oturup televizyon bile seyretmem. Hatta etrafımdaki insanlar poponun altında çivi mi var diye dalga geçerler.😂😂😂
Spor zaten bünye için şart. Sadece zayıflamak için spor yapılmamalı. Kovit bile spor yapan insanlarda çok hafif oluyor. Mesela eşim Kovit oldu hiçbir semptom olmadı. Buradaki yapılan bir araştırmaya göre en çok hareketsiz ya da hareketi az olan insanları öldürüyormuş.🤯

Harikasın maşallah. Ofis eve çok uzak değil ama buranın sıcağında yürümem mümkün değil. Bir de hiç ummadığın anda yağmur başlıyor. Ben mecbur yine evde treaddmill de ya da Leslie ile yürüyüş yapıyorum. 🤷‍♀️
Bazan akşam üstü gölün rüzgarı serinletiyor site içinde yürüyorum. Gölün çevresi tam 1.5 km 4 kez dönünce 1 saat tempolu yürüyüş oluyor. Kasım gelse de hava serinlese. O zaman çok uzun yürüyüşler (2 saat) yapabiliyorum dışarda, keyifli oluyor.😉
Bizim burasida cok dengesiz 😂 hava durumuna bakmadan cikmam. Cogunlugu yagmurlu hava. Sicak cok cok nadir yuruyuse engel oluyor. Sicagi gorsek sevincez dimi Alys Alys 🥲
Gol yakin ise ne guzel 😍 ayri bir rahatlik geliyor insana acik havada yurumek. Siz göl diyince ben uzuuun zamandir göl etrafi yuruyusu yapmadigimi fark ettim :skandal: bu golun yarisi 14 km :KK53:

Denedim tatlım ama 3 cm açıklık kaburgama kadar boydan boya. Sporla olmayacak😔
Ben sporu 19 senedir hiç aksatmadan yapıyorum zaten normal rutinim. Bilgisayar başında oturma dışında (o da mecburen)hiç oturmam çok hareketli biriyimdir. Oturup televizyon bile seyretmem. Hatta etrafımdaki insanlar poponun altında çivi mi var diye dalga geçerler.😂😂😂
Spor zaten bünye için şart. Sadece zayıflamak için spor yapılmamalı. Kovit bile spor yapan insanlarda çok hafif oluyor. Mesela eşim Kovit oldu hiçbir semptom olmadı. Buradaki yapılan bir araştırmaya göre en çok hareketsiz ya da hareketi az olan insanları öldürüyormuş.🤯
Bosuna spor diye yirtinmiyorum 🙄
Masallah size 😍 is, cocuk,ev hepsi bahane 🌝 hasta olmadigi surece herkesin 15dk vakti vardir spora

Çok karışık yaw.
30 dk ayrıca yürüdüm
100 adet ip atladım
Soru:
Seni önce Miami eyalet başganına sonra biden e havale ediyorum bacım böyle ebced hesaplarıyla takımın kafasını karıştırmayınız teessüf ederiz :KK53: :KK70:

X