Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar dunden beri agrim var dogum dikislerimin oldugu kisimda( normal dogum dikisi) bi sislik var daha baya rahatsiz ediyor ,beni zor sporda yapmadim umarim uzun surmez😪😪
Canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda doktora görün. Kendini de sakın ha zorlama. 😔

A Arrietty_ kaptanım umarım bugün daha iyisindir, aşının yan etkileri herkese göre değişiyor işte, ben 2 dozu da oldum sadece kol ağrısı yapmıştı.

Canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda doktora görün. Kendini de sakın ha zorlama. 😔

A Arrietty_ kaptanım umarım bugün daha iyisindir, aşının yan etkileri herkese göre değişiyor işte, ben 2 dozu da oldum sadece kol ağrısı yapmıştı.
Selam canim
Kol agrim kalmadi gibi. Burnum akiyor ve hapsuruyoum. Yaz alerjim de sebep olabilir buna:)
Burda ailemden sadece annem ve babam oldu. Onlarda hic etki yapmadi. Benim bunyem zayif 🥲

Günaydııınnn😇❤️

Eklentiler

• 9BA77A26-5702-432D-AF71-6A6792964EDA.jpeg
    9BA77A26-5702-432D-AF71-6A6792964EDA.jpeg
    260,9 KB · Görüntüleme: 21
Bekarlık güzel tabi ama annelik çok başka 😍
Çok erken değil, tam da senin yaşında evlendim ben, zamanın geldi diyorum yaniii 😂
Şimdi evlensen 54te torunun bile olur belki ama 54te evlensen çocuk bile zor ya 🤭
Yok mu bir aday adayııı?? 🤣
En guzeli evlenmeden anne olmak🤣🤪
Selam
Kacak kaptan geldi. Gece agridan uyuyamadim. Sabah cocuklar okula gidince uyudum.
PC basina gececegim birazdan.
Kolum hala fena.
Hafif grip yan etki miydi ya.
Corona olmadim suana kadar,asi carpti resmen.
Yarin de izin gunum. Umarim persembeye gecmis olur kol agrisi.
Gecmis olsun gaddarim♥️

X