Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın herkese yumurtalı kahvaltı yapıyorum.
Yaa takıma bakıyorumda 1 yıldr burda olan herkes halaa burda bı mezun olup kopamadık takımdan. Üstelık kılolarda aynı ahahhaa
Gecmis olsun. Zorlama kendini. Dr una danıstın mı?Selam kizlar dunden beri agrim var dogum dikislerimin oldugu kisimda( normal dogum dikisi) bi sislik var daha baya rahatsiz ediyor ,beni zor sporda yapmadim umarim uzun surmez
Basin sagolsun bebeğim Allah rahmet eylesin..Kuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin
Cok dikkat et kendine. Doktora gorunmussundur umarimSelam kizlar dunden beri agrim var dogum dikislerimin oldugu kisimda( normal dogum dikisi) bi sislik var daha baya rahatsiz ediyor ,beni zor sporda yapmadim umarim uzun surmez
Gecmis olsun. Zorlama kendini. Dr una danıstın mı?
Cok dikkat et kendine. Doktora gorunmussundur umarim
Sezeryan mi olmustn ?Tesekkur ederim bugun cikmadim ,daha once kontrolde soylemistim hala agri hissettiğimi 2dogumdada ayni bolge oldugu icin derinin hassaslastigini soylemisti sogukta oluyordu simdi anlayamadim
Gecer insallah uzulmeTesekkur ederim bugun cikmadim ,daha once kontrolde soylemistim hala agri hissettiğimi 2dogumdada ayni bolge oldugu icin derinin hassaslastigini soylemisti sogukta oluyordu simdi anlayamadim
Sezeryan mi olmustn ?
Gecer insallah uzulme
Canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda doktora görün. Kendini de sakın ha zorlama.Selam kizlar dunden beri agrim var dogum dikislerimin oldugu kisimda( normal dogum dikisi) bi sislik var daha baya rahatsiz ediyor ,beni zor sporda yapmadim umarim uzun surmez
Selam canim
tavsannesi geçmiş olsun kuzum, devam ederse doktoruna bir danış...
Günaydııınnn
Selam kizlar dunden beri agrim var dogum dikislerimin oldugu kisimda( normal dogum dikisi) bi sislik var daha baya rahatsiz ediyor ,beni zor sporda yapmadim umarim uzun surmez
En guzeli evlenmeden anne olmakBekarlık güzel tabi ama annelik çok başka
Çok erken değil, tam da senin yaşında evlendim ben, zamanın geldi diyorum yaniii
Şimdi evlensen 54te torunun bile olur belki ama 54te evlensen çocuk bile zor ya
Yok mu bir aday adayııı??
Gecmis olsun gaddarimSelam
Kacak kaptan geldi. Gece agridan uyuyamadim. Sabah cocuklar okula gidince uyudum.
PC basina gececegim birazdan.
Kolum hala fena.
Hafif grip yan etki miydi ya.
Corona olmadim suana kadar,asi carpti resmen.
Yarin de izin gunum. Umarim persembeye gecmis olur kol agrisi.