Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar, napıyorsunuz?

Benim boğazım kötüleşti iyice, ilaç aldım, hasta olma şansım yok şu sıralar.. Ama hiç halim de yok, yatış rejimine geçtim şimdi :)
Oğlan da öksürmeye başladı, onu sabah doktora götüreceğim 🤦‍♀️ ilaçları bitmedi daha ya, hastalık da bitmiyor..

Benim boğazım kötüleşti iyice, ilaç aldım, hasta olma şansım yok şu sıralar.. Ama hiç halim de yok, yatış rejimine geçtim şimdi :)
Oğlan da öksürmeye başladı, onu sabah doktora götüreceğim 🤦‍♀️ ilaçları bitmedi daha ya, hastalık da bitmiyor..
N'oldu takıma böyle, nazar mı değdi ne? 🙄 Geçmiş olsun...
A Arrietty_ kaptanım sana da geçmiş olsun. 2.doz sinovac asisinda kolum kütük gibi olmuştu. Ablam 3.doz asida aynen senin gibi hastalandı, iki günde geçti şükür...

Selam canim
Yeni sofradan kalktik. Cay demledim oturdum pc basina. Cok nadir Cay icerim. Canim istedi bu aksam
Cok gecmis olsun. Zaten oglun iyilesmemisti. Sana mi bulastirdi acaba.

N'oldu takıma böyle, nazar mı değdi ne? 🙄 Geçmiş olsun...
A Arrietty_ kaptanım sana da geçmiş olsun. 2.doz sinovac asisinda kolum kütük gibi olmuştu. Ablam 3.doz asida aynen senin gibi hastalandı, iki günde geçti şükür...
Saol ablacigim. Suan daha iyiyim. Ben boyle kol agrisi gormedim ama. Uzerimi bile cikaramadim tek.
Ikinci doz daha agir diyorlar. Yan komsum bi abla var. Oda cok agir gecirmis 2.dozu.
1gun izinliyim 2.doz vakti gelince 🙄 ya biraz ileriye atacagim yada izin isteyecegim.

Selam canim
Yeni sofradan kalktik. Cay demledim oturdum pc basina. Cok nadir Cay icerim. Canim istedi bu aksam
Cok gecmis olsun. Zaten oglun iyilesmemisti. Sana mi bulastirdi acaba.

Saol ablacigim. Suan daha iyiyim. Ben boyle kol agrisi gormedim ama. Uzerimi bile cikaramadim tek.
Ikinci doz daha agir diyorlar. Yan komsum bi abla var. Oda cok agir gecirmis 2.dozu.
1gun izinliyim 2.doz vakti gelince 🙄 ya biraz ileriye atacagim yada izin isteyecegim.

Afiyet olsun canım.

Bilemedim ki, sadece boğazım ağrıyor ama bütün enerjimi almış gibi..

Canım ya, geçmiş olsun 😔

Gece de benim kızım ateşlendi, sabaha karşı anca uyuyabildim. 3-4 saatlik uykuyla duruyorum. O yüzden bugün de benim pek hâlim yok. Neyse ki kızımın ateşi düştü.

Allah sağlık sıhhat versin hem bize hem çocuklarımıza 🌼

En Büyük TÜRKİYE4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris En Büyük TÜRKİYE

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

TakimlarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe

Huhuki Huhuki
Lusi Lusi
BLU3 BLU3
Dahlia_ Dahlia_
tavsannesi tavsannesi

0
0

1020
0
642

90
340
1410

249
680

0
0
1440
375

638

0
0
1050
545

910

0
0
1080
375
779

@Lady Tenar
tomrs tomrs
D deanvillage
cokofesttt cokofesttt
@_Vera_ Lenochka Lenochka

401
252

0
0

300
0

660
0
0
0
642
660

360
0
0
0
765
500

780
60
45

0
723
790

630
0

45
0
228
660

: EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor:

Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Bisiklet dk - 4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Eva Video dk - 5 Puan
7Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan

741. Etap Menü Bildirimi
CanTorun ✔✔✔✔✔
Yozgat-66 ✔✔ ❌❌❌
BLU3 ✔✔✔✔✔
_Vera_ ✔✔✔✔✔
Lady Tenar ✔✔✔✔✔
Tavsannesi ✔✔✔✔✔

cokofesttt ✔❌❌
tomrs ✔ ✔✔✔✔
LadyMiami ✔✔✔✔✔
deanvillage ✔✔✔✔✔
Dahlia_ ✔✔✔✔✔
Lusi ✔✔✔✔❌

Lusi Lusi ´m zalim bebisim. Hesap yapmayi unutma emmeee
LadyMiami LadyMiami Persembeden itibaren puan hesabina baslarsaniz es yarisina katilabilirsiniz sizde

Sifir (0 ) puani bol olan arkadaslar. Sebeplerini bilmek istiyorum.. 15 dakika ya. Beklentim 15dk aktif olmaniz.Hasta olanlar zaten bildirirlerse MUAF tutarim. Veya baska rahatsizliklariniz varsa

Aynen yaa sizlere baktıkça ben niye bu kadar yürüyemiyorum dedim. 😂😂
Dün 15000 adımı zor tamamladım. Üstelik evde hiç oturmadım. Ama işim bilgisayar önünde ve ofiste hep oturuyorum😔
PC basinda calismaniza ragmen iyi bence. Zaten biranda adimlari cogaltmayin. 10bin e alisiksaniz 1ay 15bine odaklanin ☺️
Ben masa basi calismiyorum. Ise gitmem yaklasik 4bin adim . Eve donus ile 8bin. Iste surekli yuruyorum. Yogun degilse 15bine tamamliyorum adimlari 🤭

X