- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Gel beraber yiyelim derdim ama arada 10000 km varGunaydin
Mantar ve ispanak
Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel beraber yiyelim derdim ama arada 10000 km varGunaydin
Mantar ve ispanak
Afiyet olsun
Sagol kuzumSelam..
Geçmiç olsun canım, dikkat et kendine..
N'oldu takıma böyle, nazar mı değdi ne? Geçmiş olsun...Selam kızlar, napıyorsunuz?
Benim boğazım kötüleşti iyice, ilaç aldım, hasta olma şansım yok şu sıralar.. Ama hiç halim de yok, yatış rejimine geçtim şimdi :)
Oğlan da öksürmeye başladı, onu sabah doktora götüreceğim ilaçları bitmedi daha ya, hastalık da bitmiyor..
Selam canimSelam kızlar, napıyorsunuz?
Benim boğazım kötüleşti iyice, ilaç aldım, hasta olma şansım yok şu sıralar.. Ama hiç halim de yok, yatış rejimine geçtim şimdi :)
Oğlan da öksürmeye başladı, onu sabah doktora götüreceğim ilaçları bitmedi daha ya, hastalık da bitmiyor..
Saol ablacigim. Suan daha iyiyim. Ben boyle kol agrisi gormedim ama. Uzerimi bile cikaramadim tek.
Selam canim
Yeni sofradan kalktik. Cay demledim oturdum pc basina. Cok nadir Cay icerim. Canim istedi bu aksam
Cok gecmis olsun. Zaten oglun iyilesmemisti. Sana mi bulastirdi acaba.
Saol ablacigim. Suan daha iyiyim. Ben boyle kol agrisi gormedim ama. Uzerimi bile cikaramadim tek.
Ikinci doz daha agir diyorlar. Yan komsum bi abla var. Oda cok agir gecirmis 2.dozu.
1gun izinliyim 2.doz vakti gelince ya biraz ileriye atacagim yada izin isteyecegim.
Canım ya, geçmiş olsunSelam kızlar, napıyorsunuz?
Merhaba canım, afiyet olsun şimdiden
Takimlar | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
Huhuki Lusi BLU3 Dahlia_ tavsannesi | 0 0 1020 0 642 | 90 340 1410 249 680 | 0 0 1440 375 638 | 0 0 1050 545 910 | 0 0 1080 375 779 | ||
@Lady Tenar tomrs D deanvillage cokofesttt @_Vera_ Lenochka | 401 252 0 0 300 0 | 660 0 0 0 642 660 | 360 0 0 0 765 500 | 780 60 45 0 723 790 | 630 0 45 0 228 660 |
Daha iyiyim Veram. Agzim tatsiz. Tad aliyorum ama tipik grip olmus gibi dilim damagim kuruyor,burm da tikali oldugu icin
Az yuruyorsun demekkiSporumu bitirdim
Dün eşime, hatunlar 24.000 - 25.000 adım yürüyorlar dedim, o zaman sen çok az yürüyosun biraz daha yürü dedi
Aynen yaa sizlere baktıkça ben niye bu kadar yürüyemiyorum dedim.Az yuruyorsun demekki
Benim isim bittigine gore spora gecebilirim : )
PC basinda calismaniza ragmen iyi bence. Zaten biranda adimlari cogaltmayin. 10bin e alisiksaniz 1ay 15bine odaklaninAynen yaa sizlere baktıkça ben niye bu kadar yürüyemiyorum dedim.
Dün 15000 adımı zor tamamladım. Üstelik evde hiç oturmadım. Ama işim bilgisayar önünde ve ofiste hep oturuyorum